хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

malemyk

попередня
наступна

Як дурить київстар

Довго користувався київстаром, років надцять, але терпець урвався десятого числа січня місяця 2019 року. Хоча він, той терпець, почав надриватись ще задовго до того, але набрав прискорення за 10 днів до смс щастя, на Новий рік. Коли кс люб'язно скинув повідомлення з подарунком тіпо "чуєш, фраєр, плати  115 грн за чотири тижні з 10-го числа ібо отключім газ!". Перепрошую, мабуть трохи інакше: "ми вводимо новий тарифний план (домалюємо плюс до вашого неправильного, застарілого тарифу "київстар 4g"), заберемо 200 смс, а за це ти плати 115грн". З якого хуz я маю платити більше за непонятну заміну тарифу, якому й півроку нема, але він, як вважає кс, вже посивів й вріже дуба десятого числа й пройде в останню путь з оркестром що грає марш Шопена! 
Блін, я реально був в шоці від такого "подарунку". Вліз в спільноту кс, там накалякав фе - тему винесли в якусь стародавню з часів коли жили динозаври на 49 сторінок напів і повних матюків. Без ніяких відповідей мені по темі від адмінів кс. Хоча там від мене були лише чемні, хоч і гнилі помідори, але без матюків. Стримувався.
Болт з ними, вліз у ФБ на їхню сторінку й там накидав їм гнилих помідорів. З'явились (нарешті хоч хтось!) кс-спікери тіпо Маші з МІД РФ і давай ліпити з кс гарну лялю, що надає і постійно покращує послуги, тож щоб у вас все покращилось платіть більше за це покращене покращення. Ваш тариф однозначно помре 10 числа, тож  ми  поставимо на могилі хрест (+), заспіваємо псалом "шалом під столом" і лише за 115 грн воскресимо небіжчика молодим і здоровим. І тут з глибин пам'яті різко виплило одне гасло: "Покращення  життя вже сьогодні!", але його внєзапно наздогнало й накопало ногами "АСТАНАВІТЄСЬ!"... 
Десятого числа чисто для експерименту, поповнив рахунок на 77 грн, на 2грн більше як по тарифу-небіжчику, разом було 77,43. І тут бабах: "для повноцінного користування послугами за тарифним планом сплатіть 115 грн, а так з вас 10грн щодня." Що за...???? Ааа...це ж мабуть покращення? Нє?
Хрен з тим, думаю, хай буде, але більше ви від мене нічого не отримаєте. Повністю переходжу до іншого оператора.
Але муляє питання. Якщо знімати щодня по 10 грн. то мусить же ж бути залишок з 77 гр. з копійками, тобто 7,43. 
Заходжу в особистий кабінет, а там три бублики з комою. Вчергове "порадів" за чергове "покращення". 
Заліз в деталі витрат. А там - красота. Десятого числа вночі знято 43(!!!)копійки абонплати (весь наявний на той час баланс). Й поки не поповнив на 77 грн. оператор бубонів про необхідність поповнення рахунку на 115грн інакше хрен вам а не виклик абонентів, а якщо менше то 10 грн на день. Після поповнення зняло 10 грн. Бляха...а ті копійки тоді за що списали? Абонплата вже 10,43 виходить- за один день?
За сім днів зняли 70 грн, думав спиняться - та де там! На восьмий хрен подзвониш, але 7 грн акуратно мінуснуло. Як АБОНПЛАТУ! 
Хто як і що думає, але я висновки  зробив: київстар для мене посивів і здох як той тарифний план що вони кілернули. 

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Коментарі