хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Як Кличко став коментатором

У Бердичеві завершився XIX міжнародний турнір з боксу класу «А» серед молоді на призи братів Кличків. Klitschko Tournament вже традиційно організовується в дружній кооперації Фонду Кличко, муніципальної влади та офіційного фан-клубу братів Кличко.

«Радий, що вже 19 років поспіль проходить турнір, який відкриває нові імена в боксі. За ці роки в змаганнях взяли участь понад тисячу спортсменів з 35 країн світу », - зазначив Віталій Кличко.


На цей раз за перемогу в Бердичеві боролися боксери 13 країн, - підкреслив почесний президент офіційного фан-клубу братів Кличків Сергій Алексєєв. – Нагадаю, що саме в Klitschko Tournament вперше голосно заявляли про себе Олександр Усик і Василь Ломаченко, В'ячеслав Глазков та Євген Хитров, Сергій Дерев'янченко та Ісмаїл Сіллах.


Віталій Кличко подивився кілька фінальних поєдинків і взяв участь в коментуванні ряду боїв турніру. Мер Києва також вручив боксерський пояс представнику Грузії Артему Іорданяну, якого експерти визнали найкращим боксером нинішнього турніру. «Це особливий приз. Цей пояс - перший крок і хороший стимул для майбутніх перемог Артема», - додав Кличко.


Віталій Кличко також зазначив, що разом з братом Володимиром вони завжди будуть підтримувати проекти, спрямовані на розвиток спорту в Україні. «Найефективніша інвестиція - це інвестиція в наших дітей. Дуже важливо забирати дітей з вулиць і надати їм можливість займатися спортом », - підкреслив мер Києва.

Збірна України перемогла в неофіційному загальнокомандному заліку, завоювавши в Бердичеві 4 золоті медалі.



0

Коментарі