хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Бандит-прокурор готовит новую провокацию

Хабарник и лгун прокурор Харьковской области Геннадий Тюрин считает, что у осужденной  Юлии Тимошенко нет оснований отказываться от видеоконференции с  купленным ригАналами   лжесвидетелем Петром Кириченком. Об этом он сморозил  в комментарии одному из олигархических  информационных агентств, сообщает пресс-служба прокуратуры Харьковской области.  


«Я считаю, что этот вариант очень приемлемый для нее в ситуации с Кириченко.  Ведь она  находится в абсолютном вакууме и ничего не знает.  У нее нет никаких реальных оснований отказываться от этого,  что мы ей  предлагаем,  ведь наш  свидетель не будет физически присутствовать в судебном зале заседаний, а будет давать  нужные нам показания путем видеоконференции», - сообщил прокурор.

Кроме того, он отметил, что при таких условиях осужденной,  мы не сможем нанести  вред  её  здоровью,  но ...  ведь мы  это  делаем  часто,   можем  сделать и  снова.

«Позиция пенитенциарной службы в вопросах  силового вывоза Тимошенко заключается в том, что этот процесс должен происходить  хотя бы  с  видимым соблюдением требований законодательства.  А  ведь  это  невозможно.   И тот факт, что осужденная не соглашается на переезд в колонию, свидетельствует, наверное, о неискренности намерений   бандитской  власти,    заставляющей  её присутствовать в суде. Кроме того, мы  не  будем  приглашать   журналистов?  А  силой  ночью  доставим  её  в Харьков», - сказал Тюрин.

По его словам, подобное поведение осужденной представляет Тимошенко,  как мужественную женщину.  Ведь не  каждая  женщина  выдержит  два  года  пыток  и  мучений.  За  такое  значительное  время  большинство  или  кончают  жизнь  самоубийством  или  сходят  с  ума.

11

Коментарі

120.04.13, 16:21

Чесно кажучи,вже набрид серіал про бідну Люлю.
Таких питок і мучєній,як до Люлі,бажали б тисячі осуджених..

    220.04.13, 20:28Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

    та ну, ти вважаєш, що там класно? навіщо тоді взагалі про всіх кого незаконно закрили говорити, нехай сидять мовчки, чи знов перед законом усі рівні, а є більш рівніши, чим ми тоді краще аналів? взагали все набридло.

      320.04.13, 21:51Відповідь на 2 від Hudson Hawk

      Незаконно закритих не буває.Знаєш ж,що за такі злочини має бути довічне.
      Згоден,що не діло це бандитів саджати бандитів.....
      Як по мені,Хай вони душать один одного..

        421.04.13, 00:03

        Вражає інше. Як можна дружити з заздренним недоумком з палати №6, котрий радіє, що урки вішають всіх собак і тримають за гратами ту, яку досі немає кому замінити, ту, яка ОДНА могла б пересаджати всю цю свору скажених бандитів і злодюг??? Вибачте, але після двох попередніх коментів не хочеться будь що писати...але, на відміну від нього, плюсик ставлю.

          521.04.13, 05:46Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

          нема більш питань, достойні цієї влади, не готові ще до верховенства права

            621.04.13, 15:28Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

            якщо Юля обікрала Москалію, то вона Герой України !!! саме так має думати кожен Українець !!! Вони нас ж обкрадають !!!

              721.04.13, 15:44Відповідь на 6 від Іванка**

              якщо Юля обікрала Москалію, то вона Герой України !!! саме так має думати кожен Українець !!! Вони нас ж обкрадають !!!А якщо вона дала нам найдорожчий в світі газ - герой? А якщо вона зруйнувала Майдан - герой??

                821.04.13, 15:56Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                коли Юля підписувала угоди з Пуцькіним, то пожарнік Хвірташ і водопроводчик Бойко пропонували Пуцькіну купляти газ не по 250 доларів, а по 287 !!! Ось хто накручує ціну !!! Ціну накручують баньдюкович, арбузов, азаров, льовочкін, ющенко ... усі ті хто сидить на трубі і закачує у неї повітря, а ми платимо і москалям і нашим злодіям-олігархам !!! Їм вигідно, щоб ціна була якнайбільшою !!!

                  921.04.13, 16:12Відповідь на 8 від Іванка**

                  коли Юля підписувала угоди з Пуцькіним, то пожарнік Хвірташ і водопроводчик Бойко пропонували Пуцькіну купляти газ не по 250 доларів, а по 287 !!! Ось хто накручує ціну !!! Ціну накручують баньдюкович, арбузов, азаров, льовочкін, ющенко ... усі ті хто сидить на трубі і закачує у неї повітря, а ми платимо і москалям і нашим злодіям-олігархам !!! Їм вигідно, щоб ціна була якнайбільшою !!!Ім вигідно.А хто підписав вигідну їм ціну? Сумніваюсь,що Люля не мала шматочка пирога з цієї угоди.Жиди все роблять з вигодою.

                    1021.04.13, 16:27Відповідь на 9 від дТОЛЯізХорола

                    Юля підписала по 250, то чому зараз по 420 ??? Чому Азаров не сидить у вязниці ??? Це він свідомо встановив ціну 420, бо саме ригАналам вигідна висока ціна на газ, бо добавляючи повітря саме ригАнали мають максимальні прибутки. доки при владі ці бандити і злодії ніколи ціна на газ в нас не буде світовою !!!

                    Друге: чому Р.Ахметов і Хвірташ забирають собі весь український газ з собівартістю видобутку 60 доларів за 1000 кубів, а ми маємо споживати газ окупантів по навязаній нам Азаровим ціні 420 доларів ???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна