Чем за санкции ты наказал адекватно Америку?

Виктор обмазал говном часы.
Александр в***ал кошку.
Петр Семенович снял трусы
и выставил жопу в окошко.

Олег сделал штопором дырку в губе.
Вадим наглотался шурупов.
Максим на экране Айфона себе
ключом нацарапал «за**па».

Иван обосрал трамвай на ходу.
Евгений не мылся неделю.
Борис кричал «конгрессменов в п***у»
и начал курить в постели.

Дмитрий чесал отверткой яйцо
и расцарапал до крови.
Павел засунул в духовку лицо
и сжег ресницы и брови.

Руслан выбил палкой четыре окна.
Алексей разломал калитку.
Виктор по-новой набрал говна
и в прихожей слепил пирамидку.

Михаил органично блевал в кусты.
Иннокентий устроил истерику.
А ты? Чем за санкции ты
наказал адекватно Америку?
(с) говорят, что Орлуша

Маніфєст борьби.

Я Вам вот шо скажу. В странє война сама настояща. І кромє того фронта, на котором стрєляють, єсть єщо фронт інформационний - на котором пиздять.

То шо Ви мєня сєйчас читаєтє, скорєє всєго значіт шо Ви находітєсь на втором. І хотітє того ілі нє, но Ви в любом случає іграєтє на ньом свою роль. Нєкоториє питаються від етого спрятаться, іщут хорошиє, правільниє новості і такіх самих собєсєдніков... Ну, отдихать мозгом тоже надо, ето полєзно, но главноє нє застрять в паралєльной рєальності. Бо так можно й здохнуть от інфаркта, с бєзмятєжной улибкой ідіота на ліце і диркой во лбу.

Нєкоториє другіє питаються прінять бой, і вступають в борьбу з врагом. І я Вам вот нєпопулярну может вєщь скажу, уж ізвінітє, но врага надо убівать нахуй. Нє можетє пулєй в АТО - убівайтє с дівана словом. Гнобіть морально вату. Забудьте про ту хуйню, шо ми с німі братья, шо все закончиться і нам з ними снова жить. Когда все закончиться, то будуть жить ілі оні, ілі ми. І шота мнє подсказує, шо єслі ми вибєрєм роль задроченого інтєлєктуала, которий думає за сєбя і за того парня - то шансов у нас будєт мало.

Нє вступайтє з ватой в аргумєнтірованні дискусії. Только стьоб. Потомушо пєрєубєдіть обманутого можно, пєрєубєдіть обманщіка - нізя. Єслі к вам доїбеться на уліце бугай, аргумєнтіруя свой інтєрєс "хуя ти на мєня посмотрєл нє так?", то послєднєє шо надо в такой сітуациі дєлать - доказувать єму шо ви нє смотрєлі на нєго кріво. Це можно дєлать стоя над отпизженим трупом, но нікак нє раньше.

І да, прєдвосхіщая ту хуйню которую ви уже хотітє мнє напісать про то, шо нізя прєвращаться в ніх. Так я вам вот шо скажу - оні пєрвимі началі. Пиздіть вату нахуй.

Африкан Свиридович  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=366033283549235&set=a.337957996356764.1073741828.100004276996129&type=1

прА ватнікАв

Як не странно, прі всьом разнообілії подвидов руських фб-ватніков, найбільше їх чомусь усіх бісить абсолютно лояльна і невинна фраза "Скоро вам всім піздєц!"... Мабуть, шось чувствують... - Аааа-а-а-а - скоро вам всім піздец!!!!... (Уходіт, подняв руки, які отображаються в тіні пещерного пламєні)... - Да, піздєц, - підтверджує далеке ехо....


https://www.facebook.com/vitalii.chepynoga/posts/803408689703822

Спешл фо Лайфньюз!!!!

На Майдане мэр киевской хунты Виталий Кличко вонзает осиновый кол в грудь взятого в плен русскоязычного младенца, ополченца ДНР.




Борислав Береза про ПР

Вы думаете Партия Регионов уже сдохла, а с ней в небытие уйдут Бондаренки, Бойки, Присюжняки, Киваловы, Чечетовы, Ефремовы и вся другая нечисть? Вы ошибаетесь. Самые предприимчивые уже создали Партию Развития Украины, сокращенно ПРУ. И слоган у них будет "ПРУ, ПеР и буду ПеРеть." Без ПР они уже не могут. Они тогда испытывают дискомфорт. Но лица старые, привычки у них старые и традиции старые. Только название новое. И как гласит известная поговорка "Сколько не говори халва, а во рту слаще не станет".

А значит мы понимаем, чего от них стоит ждать. Ничего хорошего.



Звернення адекватних росіян

Я смотрю, как украинцы тщетно пытаются опровергнуть ложь российских СМИ. Дорогие, это — пустой номер.

Вы, украинцы, не понимаете вообще, что такое Россия. Вы пытаетесь доказать, что хорошие, людям, которые этого не слышать, ни читать не хотят. А читают только такие, как мы, которым и доказывать ничего не нужно. 15 лет в России нет свободы слова, а телек исключительно оглуплял свой народ, потому что тупым народом править легче.

Это как в пословице: сытый голодного не разумеет.

Вам не понять, что значит отсутствие свободы слова, потому что у вас его никогда не было.

Когда в 2002 -м году убивали НТВ, нынешние «оппозиционеры» Немцов и Кох кричали, что это — «спор хозяйствующих субъектов». Теперь они оба пишут в ФБ, потому что больше негде. Да и оппозиции не от власти у нас просто нет. Разве что Навальный, но и тот считается националистом, потому что в молодости принимал участие в Русских маршах.

В России самое настоящее болото, в которое годами закладывалась мысль, что кругом — одни враги. Любой, кто способен вырваться из болота, автоматически к ним причисляется. В России такой рассадник мракобесия, что никакими разумными доводами до соотечественников не достучаться.

И наоборот, чем абсурднее ложь, чем быстрее она приникает в мозг россиянина. Прямо из телевизора ее вбивают в серое вещество. Поверьте мне на слово, это страшно, очень-очень страшно, жить среди таких вот полоумных зомби.

Думаете, россияне не знают про дворцы так называемой элиты? Еще как знают. И каждый мечтает оказаться на месте этой элиты. Воровство в России зазорным не считалось никогда. Система кормления всегда была основой нашей экономики.

Так что не делайте пустой работы. Не пытайтесь доказать очевидное, наши люди и без того знают, что их кормят ложью. Им эта пища приятна, они от нее отказаться не хотят.

Пишите для нас. Мы, 15% вас поддержим. Пока нам не закрутили гайки окончательно.

Секрєтна інструкція для агентів ФСБ РФ

ЯК ВИЧИСЛИТЬ ХАХЛА?

(Секрєтна інструкція для агентів ФСБ РФ)

В условіях суровой і безкомпроміссной борьби нашего государства с силами мирового зла і імеріалізма, как нікогда важно - найти и обезвредить внутренних врагов России. Главнєйшим і самим опасним із такіх врагов для нас являєтся –хахол (он же – украінєц, хвашист, жидобандерівець, свідоміт, укр, укроп, малорос, нєзалєжник і тд)… Агенту слєдує усвоїть: хахлов хороших не буває, вони пагані всі, пошти як жиди і цигани, або ще хуже…

Єслі по Червоній площі в Москві, напрімєр, іде чоловік, одягнутий у вишиванку, на якій написано “Спасибі тобі, Боже, що я не москаль”, підстрижений під оселедця, в одній руці у нього шматок сала з проростю і пучок цибулі, а в другій – “Кобзар” Тараса Шевченка; і якщо він громко співає “Розпрягайте, хлопці, коней”, - … то це хохол з вероятностю 90 процентів і више…

Ну, проблєма в тому, що хохлів такої високої стєпєні концентрації зустріть, в послєднє врем’я, на просторах нашей нєоб’ятной родіни довольно сложно… Тому ми предлагаємо нєсколько косвєнних способов знайти і викрити главного нашого врага…

1. Всі хахли дуже хитрі. До умопомрачєнія. Обмануть їх довольно трудно і майже невозможно. Але в даному случає, - це нам тіки на руку… Треба підійти до подозрєваємого і сказать йому: “Давай я тобі дам сто рублів, а ти мені - сто євро”… Якщо подозрєваємий скаже: “давай” – то це, навєрно, наш соотєчественнік (п’яний і дурний), або, в крайнєм случає – таджик… Якщо ж подозрєваємий відповість, допустім: “В жопу собі засунь ті сто рублів, вони нікому не нужні…”, - то це – хохол! В’яжіть його, і - в кутузку.

2. Всі хахли люблять безплатний російський газ. Тому треба посадить подозрєваємого на кухні, герметично закрить всі отвєрстія (вікна і двері) і включить всі газові комфорки. А агенту в цей момент слєдує десь отлучиться, тіпа по ділам… Вертайтесь не раніше чим через два часа… Якщо подозрєваємий після всього цього сидить на кухні, веселий, розовощокий, п’є чай і їсть бублик – то це хохол… А якщо синій і мертвий, - значить, це, к сожалєнію, був наш соотєчествєнник…

3. Всі хохли – предателі і зрадники. Ще від Мазепи, або даже раніше… Тому агенту слєдує познакомиться з подозрєваємим, пригласить його на романтичний ужин со свічами і шампанським. Потом їдьте додому, роздягайтесь і іпіть один одного в с…ку до самого ранку… Потом купіть йому цвіти, коробку шоколадних канхвет і путьовку на Маврікій. Якщо, повернувшись з Маврікія, подозрєваємий вас предасть і піде жить до другого агента ФСБ – то це хахол. А якщо ні – то ні!

4. Всі хахли люблять сало і, соотвєтственно, свиней. Тому слєдує піймати свиню і десь на заброшеному складі прив’язать її цепом до батареї, як ото в кіні показують… Также можна слєгка її питать, допустім паяльником або чтєнієм якоїсь книжки Дар’ї Донцовой… Рано чи пізно, хохол обов’язково прийде її освобождать, вони своїх не бросають…

5. Всі хахли ненавидять все ісконно русскоє. Тому - пригласіть підозрєваємого в гості і в тєченії 48-ми часов грайте йому на балалайці. Якщо подозрєваємий при цьому притупує ногами в лаптях і поривається сплясать “Камарінского” – то це наш, ісконно русский. А от якщо він скаже: та заткнись ти з своєю балайкою вже, придурок – то це хахол і враг нашего государства.

6. Всі хахли совєршенно особенно ставляться до нашего Презідєнта Владіміра Владіміровича Путіна (Слава Єму!)… Тому підійдіть до подозрєваємого і скажіть будь-яке слово, що заканчується на “ло”… Допустім – “свердло”, “хайло” або “мурло”… Хахол в такому случає об’язательно відповість вам “хуйло”…

7. Ще можна тихенько і незамітно підкрастися ззаді до подозрєваємого і з усіх сил гаркнуть йому на вухо “Слава Україні!”. Правовєрний хахол неодмінно відповість “Героям Слава!”, - і можна брать його ше теплим… Ну в цьому случаї деконспірації учитуйте той факт, що ви можете нарваться на другого агента ФСБ, і тоді вже вам буде самому дуже важко доказать, що ви не хахол…

8. В сєльскій мєсності нашої Родіни хахла можно вичислить по огороду. Якщо на грядках росте картопля і помідори, - то це хахол. А якщо тільки лебеда, будяк і верблюжа колючка, - то це свої, не займайте їх. Та їх, скорєй всєго і дома-то нема, бо вони давно к ібеням поспивалися…


https://www.facebook.com/vitalii.chepynoga/posts/803270613050963