хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Просю кулінарного хелпу

Добрі люди поділилися кілограмом підосичнивиків.
Я а за 5 годин рулю у відрядження, повернуся 12, 13 числа буде запара на роботі, а 14 прийдуть гості. Нині гриби прохолоджуються у морозилці, почищені та сухі, не миті ще.
Прохання: дайте рецппт "швидких" грибів, щоб 13 увечері зробити протягом мінімуму хвилин, а 14 гості були задоволені.
Дякую наперед!
Гарного вам всього!
4

Коментарі

111.10.16, 00:59

грибы.. гости.. ок, пошукаю

    211.10.16, 01:10

    по первой ссылке в гугле http://povar.ru/list/podosinoviki/
    выбрала это http://povar.ru/recipes/podosinoviki_v_slivochnom_souse-21207.html
    смачного

      311.10.16, 07:10

      1 кг грибів, 1 склянка рафінов. олії, 30-40 мл оцту (якщо зразу їсти - можна менше), 4-6 зубків часнику порізати пластинками, 5-10 горошин духмяного перцю, 2 ч.л. солі, 4 ч.л. цукру, 4-5 шт лаврового листа.

      Варити на повільному вогні після закипання 15-20 хв (поки пінка зійде). Можна закатати в банки, можна їсти одразу як охолоне

        411.10.16, 07:12Відповідь на 3 від Кошачья мама

        а, ще. Якщо гриби сухуваті - можна додати 0,5-1 склянки води на 1 кг грибів

          511.10.16, 09:04

          Привет. Держи рецепт; http://blog.i.ua/user/2189471/1967516/

            611.10.16, 09:23

            Я люблю в сметані.

              711.10.16, 10:21

              Лука полкило обжарить колечками до золотистого цвета, затем добавить рубленые грибы, обжарить 3-4 минуты, посолить, добавить пряности, залить 0.5 литра сметаны, после закипания перемешать накрыть крышкой и выключить нагрев. Через 10-15 минут (пока будешь одеваться) всё будет готово.
              А здесь http://cook.i.ua/user/515784/15387/ рецепт ещё одного блюда

                811.10.16, 11:06Відповідь на 2 від Лиса_ ТА

                по первой ссылке в гугле http://povar.ru/list/podosinoviki/
                выбрала это http://povar.ru/recipes/podosinoviki_v_slivochnom_souse-21207.html
                смачного
                дякую
                Самі робили?

                  911.10.16, 11:11Відповідь на 3 від Кошачья мама

                  1 кг грибів, 1 склянка рафінов. олії, 30-40 мл оцту (якщо зразу їсти - можна менше), 4-6 зубків часнику порізати пластинками, 5-10 горошин духмяного перцю, 2 ч.л. солі, 4 ч.л. цукру, 4-5 шт лаврового листа.

                  Варити на повільному вогні після закипання 15-20 хв (поки пінка зійде). Можна закатати в банки, можна їсти одразу як охолоне
                  Прикольний рецепт, дякую. Я не зрозуміла : варити в олії?

                    1011.10.16, 11:15Відповідь на 5 від _advisor_

                    Привет. Держи рецепт; http://blog.i.ua/user/2189471/1967516/ дякую, в обраному

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна