Щоб стояв у кожній хаті...
- 08.02.16, 21:07
Готувала зранку омлет, все як завжди: гарно збила яйця, додала трохи молока, сіль, приправи за смаком...
Гарно піднявся під кришкою, як вимкнула вогонь - чудово впав. Теж як завжди. Дитина снідала смачним яєчним млинцем.
Питання до кулінарок та кулінарів сайту: як зробити отаке? Мається на увазі об'ємне.
11
Коментарі
Злая_тётка
18.02.16, 21:12
если очень-очень присмотреться к картинке, то видно, что он высокий из-за цветной капусты...
а вообще я люблю омлет, который мешают
поэкспериментируй с распушивателем для теста... может и не будет падать
Маммамія
28.02.16, 21:14
я иногда вместо молока добавляю сметану
Міс Марпл
38.02.16, 21:15Відповідь на 1 від Злая_тётка
я колись трохи соди сипонула, так був присмак, тож вже кілька років не користуюся нею
Міс Марпл
48.02.16, 21:16Відповідь на 2 від Маммамія
буде пишніше?
Маммамія
58.02.16, 21:19Відповідь на 4 від Міс Марпл
когда как
Злая_тётка
68.02.16, 21:19Відповідь на 3 від Міс Марпл
та не соду, а распушиватель, таже сода, но привкуса нет и да, если сметану вместо молока она загасит все
Міс Марпл
78.02.16, 21:20Відповідь на 5 від Маммамія
мені треба щоб точно
Маммамія
88.02.16, 21:23Відповідь на 5 від Маммамія
забыла...ещё сыром тёртым сверху посыпаю некоторые ещё муку добавляют, но я никогда не пробовала..
vilga
98.02.16, 21:35
скоммуниздил в заклвдки
Недурка
108.02.16, 21:36
люблю яйця сирі - і голос є і з омлетом не заморочуюсь...