Еще на одного ноучного учоного стало больше...

  • 27.04.21, 15:48

Постараюсь очень коротко. Итак, буквально на днях, самая передовая в Мире отечественная наука, пополнилась ещё одним достойным членом. Ынтеллектуал (что видно по его лицу), гений слога (что слышно из его речи) Илюша Кива, удачно защитил диссертацию Кандидата Наук. И хотя Илюша не смог толком ответить на некоторые вопросы, но зато вместо ответа пообещал раскрыть эту тему в своём следующем "научном труде". Видя такое старание и тягу к знаниям, все 13 научных мужей принимавших у Илюши защиту, вынесли решение, что он с поставленной задачей справился. В результате ОПЗаЖопец Илья, получил первую научную степень из двух послевузовских и стал кандидатом наук по государственному управлению.
 Как тут не вспомнить таких столпов отечественной науки, как Академики Литвин и Табачник, кандидат технических наук Кучма, кандидат экономических наук Тимошенко, доктор экономических наук и проФФесор Янукович... и многие другие светлые умы, двигающие украинскую нОуку к небывалым высотам.
 
Ура! Так победим!
 
*****

Ну, что сказать для подведения итогов? Можно сколько угодно вздыхать о том, что в Украине не могут создать самолёт, пароход, паровоз, компьютер, смартфон и даже стиральную машинку – но пока будут Кивы получающие научные степени и пока будут "науковци" эти степени Кивам раздающие, никакого научного прорыва в Украине не будет. Хотя, чего можно требовать от профессоров раздающих дипломы таким как Кива, если Министром Образования и Науки, с личной подачи Галабародьки, является плагиатор Шкарлет: 87,4% роботи – плагіат: вчені проаналізували статтю в.о. міністра Сергія Шкарлета на докторську дисертацію. Который смог через суды добиться запрета называть его плагиатором: Шкарлет – не плагіатор: той самий Окружний суд Києва. Всё вполне логично – какой Министр, такие и экзаменаторы, такие и новые кандидаты наук, успешно сдавшие свои экзамены.
 
© с просторов инета

Протиріччя, які не бентежать ЗЕлених

  • 25.03.21, 18:15

1.Багато крику і пошук винних про «хто здав Крим».

Крим було захоплено після багаторічної підготовки з боку РФ, зненацька і підступно, в умовах штучно створеної спецслужбами РФ ситуації хаосу та безвладдя. В умовах зруйнованих російською агентурою ЗСУ та спецслужб.
Але ж при цьому сама зелена влада цілком свідомо, добровільно ВІДДАЛА території України в рамках «відведення військ і всеосяжного перемир’я». При чому території, захищені укріпленою лінією оборони, силами ЗСУ (створеними практично з нуля попередньою владою), після 5 років війни, чудово знаючи, на що насправді здатен кремль, який ніколи не дотримується домовленостей.

2. Мережею тягаються невідомо з чого зліплені «пльонкі», де начебто Порошенко начебто каже Путіну «жму руку, обнімаю» чи щось таке.

Вишукуються і вириваються з контексту якісь заяви Порошенка щодо Харківських угод. При цьому ігноруючи той факт, що до 2014-го року РФ не сприймалася абсолютною більшістю українців ворогом України. Ми всі наївно вірили в партнерство і добросусідство. Але розуміння ситуації 2021 року маніпулятивно переноситься на рік 2010-й, коли і в страшному сні ніхто не міг уявити російської агресії.
При цьому Зеленський, на 5 році відкритої російської агресії, не раз дзвонив особисто Путіну, прогинаючись перед ним. Відкрито заявляв, що «увідєл мір в єго глазах». Та й навіть зараз заявляє, що готовий з ним зустрітися віч-на-віч, навіть без присутності інших членів Нормандської четвірки. Забороняє стріляти у відповідь, відводить розвідку і контрснайперські групи.
При цьому фейкові пльонкі та заяви 2010-го року – це страшна зрада Порошенка. А відкрите заглядання в очі – величезне досягнення найвеличнішого. Я вже мовчу про поїздку в Оман. Я вже мовчу про прийняття формули Штайнмаєра. Я вже мовчу про вагнергейт.

3. Яскравий приклад ігнорування протиріч зеленими маніпуляторами – унікальна логічна конструкція Арестовича.

«Операції по вагнерівцям ніколи не було і не могло бути. Але будь яка згадка про неї – це порушення державної таємниці».
Што?

4. Єрмак в ТКГ підписує папірець про створення «консультативної ради з представниками ОРДЛО».

Через деякий час Арестовичи з Казанськими дуже обурюються, що на засіданнях ТКГ з’являються «експерти ОРДЛО».
Ви там справді в постійному білому… тумані? Не розумієте, що самі робите?

5. А що там взагалі зі «всеосяжним перемир’ям»?

Забуте? Як і ковід-фонд, якого «не було»? Як і «велике будівництво», яке зійшло разом із снігом?

6. В одному з останніх відосиків Зеленський неочікувано сказав правильні слова: «Потрібно розрізняти олігархів і чесний великий бізнес».

А далі в перелік олігархів, не зморгнувши оком, включив такого ненависного йому Порошенка. Так Порошенко і є власником чесного великого бізнесу, Володимире Олександровичу. Якщо, звичайно, ви не мислите комуністичними категоріями:

– Він не контролює держпідприємства (як Коломойский);
– Він не використовує держресурси (як Коломойський, Фірташ, Ахметов);
– Він не є монополістом, працює в умовах жорсткої конкуренції (на відміну від Коломойського, Фірташа, Ахметова);
– Він працює абсолютно в рамках законодавчого поля (доведено провалом АБСОЛЮТНО всіх справ проти нього);
– він чесно платить податки.

Щоб якось притулити Порошенка до олігархів, Зеленський закинув люмпен-тезу про «контроль за телеканалами». То ми вже тепер більшовики? Націоналізуємо всі ЗМІ? Володіння будь-яким ЗМІ тепер злочин? Чи володіти ЗМІ мають право лише колаборанти типу Коломойського, Фірташа, Пінчука? І ні в якому разі не мають права проукраїнські, прозахідні державники?
Мабуть, це і є справжня мета.
Боріться зі справжніми олігархами. Ось вони, прямо перед вами. І не валіть маніпулятивно в одну купу до злодіїв чесний бізнес, який є опорою держави. Бо це дешева люмпен-маніпуляція.
А справжніх злодіїв не треба далеко шукати. Коломойський відкрито звинувачується американською фемідою у розкраданні грошей вкладників ПриватБанку та відмиванні їх у США. Те саме і з Фірташем. То де дії нинішньої влади, «чемпіонов по борьбє с олігархамі», щодо очевидних, доведених злодіїв? Якийсь туман в очах. Якесь мямлення про «ми підтримуємо санкції». Яка підтримка? Де дії ДБР, ГПУ, НАБУ щодо очевидних злодіїв? Немає дій. Боротьба ведеться, справи відкриваються, відосіки пишуться… виключно щодо Порошенка.
А їм, злодіям, пробачаються борги і надаються різноманітні преференції.

* * *

Цей перелік можна продовжувати нескінченно.

Тому що головний принцип нинішньої влади – імітації, брехня та маніпуляції. І нескінченне цинічне шоу. Де чорне називається білим, а біле – чорним. На цьому вони до влади прийшли, на цьому і тримаються.

І наостанок.

Дуже характерним уособленням цієї влади є речник Арестович. Авантюрист, аферист, низькопробний лицедій, акторик третьосортних серіалів, цинік і маніпулятор, який легко і не бентежачись змінює власні переконання, власні заяви на цілком протилежні. За ці якості його і призначили. Бо він плоть від плоті влади зєрмаків.
Насправді, це і є обличчя зеленої влади


© з інету

.