хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

797.Putin rozchlenuye ES, NATO..Путін розчленує ЄС, НАТО, США...

 

http://news.online.ua/736194/perevod/#com1733992

Путін, чого ти дойо*уєшся до США, до Обами? До ЄС, до НАТО!? У Обами, в США, в ЄС, в НАТО, в Україні, в Сирії, в Молдові, в Японії, в Грузії…  нема таких друзів, які б могли тобі х*й поставити!  Путін, тобі здається, що ти виграєш у Обами, у ЄС, у НАТО…? Ну і телепень! Щоб виграти у Обами, у ЄС, у НАТО, у України, у Сирії, у Японії, у Молдови, у Грузії... потрібно щоб у тебе х*й стояв! Спробуй поставити собі х*й, чи хоча б своєму міністру оборони Шойгу, і ти зрозумієш, що тобі потрібно робити, щоб твій х*й піднявся! Не хочеш собі ставти х*й, своєму міністру оборони, своєму генералітету, своєму державному керівництву… не став! Захочеш ї*атись, - будеш підкорятись! Не будеш підкорятись, - не будеш ї*атись! Захочеш ї*атись, будеш займатись постановкою х*я собі, Шойгу, іншим злочинцям, військовим злочинцям, окупантам, сепаратистам, терористам… Щоб ти знав, придурок на яку війну ти потрапив, - це тобі не із США, Україною, Сирією… воювати! Тобі потрібно х*й ставити, - собі, Шойгу, російському генералітету, російському державному керівництву… Захочете ї*атись, повернете Україні Крим, Донбас… Всі, окуповані Росією, території! Не хочете ї*атись? Не є*іться! Не повертайте!

Путін, ну ти і гнида! Я ж тобі говорив і твоєму припутню Лаврову! Жахливим терором, яким займається армія і ФСБ РФ на всій території земної кулі, зацікавились прибульці, ті, які прибули до мого, до твого мозку, до мозків інших. Вони м’які, справедливі, об’єктивні, тому вони, зрозумівши, що із – за Росії, із її психотронних мафій армії і державної безпеки, на всій земній кулі твориться кривавий хаос, що в Росії середньостатистичний мужик здихає на 20 років раніше, ніж живуть громадяни в ЄС…, вирішили самостійно організувати і підтримувати заданий рівень глобальної безпеки… Як вони це роблять? Дуже просто! Вішають х*ї, таємно, дистанційно, невидимо, променями, всім скотам державного рівня.  Тобто всі порядні лідери порядних держав ї*уться, а  криваві ФСБешні сосунки Росії і всього світу, наприклад, не ї*уться. Якщо такі захочуть ї*атись, - вони повинні знаходити собі таких друзів, які дозволять їм ї*атись. Хоча такий дозвіл йде, начебто, через друзів, а насправді через невидимих прибульців, які керують мозками і друзів… Так досягається заданий глобальний рівень безпеки на всій території земної кулі.  Путін, не США, не ЄС, не НАТО, не інші, підтримують такий заданий рівень глобальної безпеки, а прибульці! Які прибули у мозки землян! Путін, ти що телепень? Не віриш у це? Тоді запитай у своїх хитровиї*аних пропагандистів «Останкіно», - вони ж народу все розповідають про прибульців, ото ті прибульці і прибули до тебе у мозок! До них і добивайся, а ти все добиваєшся то до Обами, взагалі до США, до ЄС, до НАТО…Скільки б ти не воював, Путін, ти ніколи жодною війною х*й собі не поставиш, ні собі, ні своєму генералітету, своєму державному керівництву… Це якби тобі земляни х*й повісили, тоді б ти зміг війною знищити того, хто тобі його повісив, а так… воюй не воюй все рівно отримаєш х*й свій висячий! Убирайся скотина із Криму, із Донбасу, із усіх, окупованих Росією, територій! Жодна скотина ФСБешна ї*атись не буде доти, доки не стане порядною людиною, поки не компенсує ущерб завданий своїми злочинами всім, кому потрібно…  Сиди, скотина, і думай, куди ж ти потрапив із своїм лікарем!

Забери всіх своїх ФСБешників із усієї території земної кулі на ПМЖ в Росію! Не забереш? Їх усіх до жодного виріжуть прибульці!  Забери всіх своїх кривавих сепаратистів на ПМЖ в РФ, - не забереш, прибульці їх усіх виріжуть! Дернешся, скотина, - смерть! Я, - це не Я! Я, - біоробот! Я, - це прибульці, які прибули в мій мозок і керують ним! Інформацію я отримую по каналам космічного біологічного радіозв’язку, автор інформації, її достовірність, часто мені невідомі… Русскіє, русскій народ, народ Росії, ви повинні бути вдячні мені. Хоча б за те, що я вас інформую про те, куди потрапив ваш президент Росії із своїми бандитами армії і ФСБ РФ. Хоча б за те, що я зберігаю, таким чином, мільйони ваших життів, стримуючи прибульців, інакше вони всю вашу Росію перетворять у пустелю… Ви повинні прибрати від влади Путіна, його гебню, провести вільні, демократичні вибори, повернути відношення світового співтовариства до Росії, бодай таке, щоб Росію вважали хоча б державою, поки що! Поки не доведете прибульцям, що ви дійсно хочете мати свою порядну, демократичну державу Росію, інакше ви будете розкондубашені прибульцями на 19, чи більше, князівств. Путін любить творити нові держави, оті «ЛНР», «ДНР», щоб кожного підполковника ФСБ зробити президентом такої держави…  Україна маленька, - президентів буде мало, всім не вистачить таких посад, тому прибульці всім ФСБешникам допоможуть стати президентами на території Росії сучасної… Вибачте за стиль! Мені важко. Я, - біоробот!
http://news.online.ua/736194/perevod/#com1733992

0

Коментарі