хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Yumba Zliy

попередня
наступна

630 Феномен жидів і кацапів в Україні!

  

 



Оце така путінська, януковичська, партії регіонів, севастопольська, останкінська... окупаційна проросійська пропаганда.

Хоча часто зовсім уявляється, що у жахах в Україні винні не тільки і не стільки євреї, руські, українці, інші національності, як Путін, його холуї в Україні, ФСБ і МО РФ. Їхня окупаційна пропаганда із "Останкіно"... От тільки громадянам не можна виступати на захист цих окупаційних бандитів.

В Україні в останні роки спостерігається така концентрація громадян по - національностям: українців - 78%; руських - 17%; євреїв - 0,2%; інших - 5%. 

В державному керівництві концентрація  громадян по – національностям принципово інша.

Наприклад, КМУ складається із: українців - 15%; руських - 15 %; євреїв - 62%; інших - 8%.

ВРУ складається із: українців -22 %; руських - 34%; євреїв - 43%; інших - 1%. 

Тобто весь світ, ООН, визнали наявність на земній кулі держави Україна. Є така держава, Україна, в якій проживає, навіть після багатомільйонних знищень руськими, після багатомільйонних вигнань українців руськими із своєї рідної, Богом даної, землі, після інших  потрясінь,  біля 80% українців! Але керують Україною зовсім не українці? Керують Україною окупанти України, які продовжують здійснювати в Україні проросійські, СССРні, комуністичні, КГБешні, проруські окупаційні традиції. Особливо окупаційні сили налягають на сталінську пропаганду, яка особливо розвинена в українському місті Севастополі, звідки, також, йде пропагандистський, окупаційний наступ на український Крим, на Україну взагалі.

Як же могло таке статися? Я не буду вдаватись в історію цього питання, - кожний більш менш серйозний громадянин чи громадянка може самостійно розібратись у цьому питанні, якщо буде користуватись об’єктивними  джерелами, а не окупаційною КГБешною наукою.


Я не торкаюсь в цій статті історії виникнення термінів «жиди», «кацапи», «москалі»…


У попередніх моїх публікаціях  ми домовились, що в кожній  нації є гарні, порядні, передові люди, а є злочинці. Домовились порядних євреїв так і називати, - євреї, а злочинців єврейської національності, домовились називати умовно «жидами»,  чи Допою і Гепою (Добкін, - губернатор Харківщини,  Кернес, - міський голова, мер Харкова, відрізняються винятковою ненавистю до українців, ФСБешною відданістю РФ, СССРній пропаганді... ), чи навіть «вонючими пархатими жидами», по аналогії з кацапським твердженням «вонючі хохли». Зовсім недавно, в січні 2014 року,  відомий проФСБешний, окупаційний сталінський пропагандист, російський шутогороховський сатирик і гуморист, демагог М. Задорнов пішов творчо далі, - удосконалив російську термінологію, словесно  збагатив руський окупаційний язик,  перейшов від «вонючих хохлів»  до «єврохохлів». В Україні багато українців образились на цього шута, багато посміялись над ним, вважаючи, що важко, брехливий і  страшний ФСБешний хлібець,  заробляти, більш серйозні українці навіть апелювали до МЗС України, щоб те відповіло, «в ответку», Путіну, Мєдвєдєву, Лаврову,  цій російській пропагандистській окупаційній собаці. На що МЗС відповіло щось таке, типу того, що якщо відповідати кожній собаці на її гавкання, то у це перетвориться вся робота МЗС і на Україну не вистачить часу працювати…  


А взагалі в Україні багато хто з повагою відноситься до творчості Задорнова, навіть не розбирають його прізвище на склади, - «Зад»- «ор»-нов. «Зад»,  - зрозуміло, що це «ж…па». «Ор», - це щось таке «оральне», те, що через рот, через  язик, значить через слово…  Хочете через «ор»  його, хочете через «зад». Далі кожний читач може домислити самостійно, наприклад, це той, хто лиже зад Путіну, ФСБ, окупантам…  Взагалі той, хто старається боротись із Україною і українцями своїми пропагандистськими штампами.

В попередніх публікаціях, в якості різниці поміж порядними євреями  і жидами, я надавав такий аргумент, - подивіться яку державу, Ізраїль,  побудували порядні євреї, а яку вонючі пархаті жиди, згадуючи СССР, РФ, Україну. Нагадуючи, що до знищення руським людським інструментом, геноцидом українців голодомором 1932-1933 р.р., були безпосередньо причетні  жиди: Л.Каганович, М.Хатаєвич, С.Косіор…  Начальниками перших, сталінського типу,  концтаборів також були пархаті жиди:


Вбивцею С.Петлюри також був жидяра Шварцбард. 

Я був вихований у надмірній шані і повазі до євреїв, починаючи із директора своєї  школи Хаймовича Дмитра Петровича (порядна людина була,  за часів наших контактів, тільки зараз не про це), його синів, Олександра, Валентина, Петра, які пройшли школу Московського  МВТУ ім. Баумана,  московських вчених (закритих (КГБешних) і відкритих, наприклад, МГУшних), вчених «ВВИА им. проф. Н.Е.Жуковского», МАП СССР, ЛИИ МАП СССР ім.Громова, Головних конструкторів, наприклад, Михайла Романовича Вальденберга, (Головного конструктора «МиГ-29») і закінчуючи працівниками Парламентів, Урядів Москви, СССР, України... Тривалий час я не розумів, чому у нашому хуторі жив самотнім життям, з самотньою жінкою, здається українкою, до смерті, єврей Коров’яков Лев Борисович, казали, що він із Санкт-Петербургу. Пізніше я на своїй шкурі взнав як потрапляють репресовані таємно із Москви до хуторів. Взнав за що можна бути репресованим! І… озвірів від такої влади! Згадав слова Президента Б.Єльціна, який «натасківал» мене на високу державну посаду, таку, і таким чином, щоб я самостійно міг захищатись, і боротись за установлення цивільного контролю з  ФСБешними бандитами, шакалами в погонах міністрів оборони, Главкомів ВВС, психотронною мафією Державної Безпеки, МО, їхніми холуями в  МВД… із їхнім генералітетом і кривавим офіцерством:  «Я ету власть пєрєвєрну квєрху ж…пой, і виє…у так, что  она прєкратіт сущєствованіє!».

Колись мені було майже байдуже, хто керує державою, - тільки б держава була передовою, самостійною, суверенною, незалежною, з високим рівнем якості життя українців. Я володів сучасною, науковою, кібернетичною  моделлю мислення,  сучасною моделлю прийняття рішення, і вважав, що керувати державою повинні ті, хто може це робити найефективніше! Тому я, до пори до часу, прощав міжнаціональні дискримінаційні стосунки на державному рівні. Більше того, я занадто тепло завжди відносився до євреїв, руських, часто не розуміючи навіть жиди переді  мною, чи порядні євреї. Тепер не прощаю! Чому? Я українець! А керують моєю долею ФСБешні бандити, окупанти, жиди і кацапи, перетворючи у раба, якому ще й погрожують знищенням. 

І серед євреїв завжди було тертя. Пархаті жиди – КГБісти  воювали із порядними євреями. Наприклад в СССР, в РФ,  при жидах в державному керівництві, переслідувались порядні євреї, не КГБісти, наприклад, Натан Щаранський, Йосип Бродський..., зараз Валерія Новодворська… 

Сучасні вонючі пархаті окупаційні проФСБешні жиди, особливо із КМУ, ВРУ, ГПУ, МОЗУ, Просвіти, Радіо, Телебачення, Культури, Науки, МВД, СБУ…   по жорстокості і ненависті до українців намагаються  перегнати своїх жидівських попередників.  Ці жиди, ФСБешні криваві шакали, вивели Україну на ганебне перше місце у світі по знищенню титульної нації, українців. У всіх країнах світу, за останні 22 роки, кількість населення зросла, у середньому,  на 10%, у кожній країні світу, за винятком шести, а в Україні на 15%... зменшилась. Середня тривалість життя чоловіків України «сягає» аж 64 роки, в той час, як у Іспанії, скажімо, 84 роки, тобто, майже на 20 років менше, ніж у країнах ЄС. І, при цьому, ці жидівські ублюдки, вонючі керівні кацапи, не хочуть вступати до ЄС, придумавши якусь загрозу дефолту, інші загрози, головною із яких є можлива відповідальність за злочини, які вони здійснюють безкарно. Звичайним громадянам, народу, українцям, нема чого боятись ні ЄС, ні НАТО…  Вступу до цих організацій бояться ФСБешники, які здійснюють і вже здійснили злочини безкарно! Ці потвори і накрутили, погрались із ЄС. Вирвали Україну звідти де люди живуть більше 80 років, із ЄС, і женуть Україну туди, де люди живуть на 20 років менше, ніж в ЄС, в РФ. Це найголовніше досягнення вонючих, сопливих, проФСБешних, кривавих шакалів, пархатих жидів влади Януковича із ВРУ і КМУ! Я не прощу! Я ніколи не прощу! Головне чим вони займаються, так це злочинним збагаченням. В макроекономіці є такий критерій, коли порівнюється  середня зарплата 10% працюючих, з найвищими заробітними платами, з середньою зарплатою 10% працюючих, з найнижчими зарплатами. В передових країнах ЄС ці дві середні зарплати різняться, у середньому, у 12 разів, в Україні вони різнились десять і навіть більше років тому, у 56 разів, а зараз це чи не найстрашніша державна таємниця. Тобто ця різниця ще збільшилась набагато. Тобто в Україні багаті багатшають, а бідні біднішають, заробітку і соціальних виплат українцям не вистачає на харчування, лікування, навчання, одяг, інші потреби… Населення вимирає. А оскільки Україна була окупованою територією, якою керували, як бачимо із наведених чисел, окупанти, руські і жиди - КГБісти,  з домішками порядних євреїв… , то, при здійсненні приватизації, по суті таємної, якою опікувалась ФСБ, їхні холуї в Україні, багатими стали, в основному, керівники, якими і були руські, жиди… Вони і платять зараз українцям такі зарплати, щоб ті здихали, і мріяли про входження України в ТС (прообраз СССР, в якому українців винищували мільйонами безкарно).  Тобто руські і жиди штучно утримують українців в Україні бідними і хворими, щоб загнати в СССР.

Звідси однозначний висновок, - Україною, в якій проживає майже 80% українців, повинні керувати українці, а не ФСБешні бандити, не руські і не жиди,  бо нікому захищати українців в Україні, а їх більшість.  Не демократично, знаходження на державних керівних посадах в Україні, в такій кількості,  євреїв і руських! Які і винищують сучасними, таємними методами українців в Україні!

От чому пріоритет завжди і скрізь повинен віддаватись в Україні українцям, політичній організації «Свобода», іншим проукраїнським організаціям... Бо, наприклад, «Свобода»,  це організація, яка буде захищати 80% населення,  тобто українців в Україні, а не 0,2% як це роблять вонючі пархаті, проФСБешні, криваві, жиди, чи 14-17%, як це роблять криваві окупаційні руські шакали.

Я звертаюсь до українців, до 80% населення України, якщо хочете, чи будете підкорятись вонючим ФСБешним пархатим , кривавим жидам, чи кривавим окупаційним руським шакалам, то вони вас усіх зроблять рабами,  - я уже описував як це робиться! Україна, - чи смерть! Українці при владі, - чи рабство у сопливих, вонючих, кривавих проФСБешних, окупаційних пархатих жидів, чи вонючих окупаційних кацапів! Здається вибір відомий для українців. Україною повинні керувати українці! Але не руські окупанти, не жиди, не чекісти, не комуністи. В Україні повинні бути українські порядки, але не окупаційні, не ФСБешні, не жидівські, не проруські… 

Але не окупанти! Не комуністи  Симоненко, який продає Україну сусіду.



А тепер про те, як здійснюється виведення вонючих пархатих проФСБешних жидів, підлих ФСБешних окупаційних кривавих кацапів на державні посади в Україні. Все це відбувається за гроші, які платять паханам і психотронній мафії ФСБ і/чи  МО РФ.  Виведення відбувається за  допомогою променів (біоробототехнологій космічної медицини, космічного біологічного радіозв’язку, засобів мозкового контролю). Таємно, дистанційно.  А керують  мозками кандидатів на посади,  як правило, генерали і офіцери  ФСБ і МО РФ, як правило  громадяни із медичною освітою, а медиками в СССР, в РФ, в Україні, традиційно були, у більшості своїй, жиди і кацапи, які  і здійснювали  медичний геноцид українців в Україні.  Які і виводили на високі державні посади собі подібних, традиційних жидів і кацапів.  Колись вони мені відверто цинічно говорили: «Ми прівєдьом к власті нужних нам людєй, а єслі ми такіх нє найдєм, то прівєдьом із своєй срєди!». Ось чому на високих державних посадах зараз стільки агентів ФСБ РФ, їхніх холуїв в Україні. Особливо в Росії. Там взагалі відбулась ФСБізація російського державного керівництва. В РФ більше 60% керівних посад займають колишні генерали та офіцери ФСБ. Часто так і здається, що державою повинні керувати найсильніші, найвпливовіші, найінформованіші, найбагатші…  громадяни! Здається такі зараз при владі! Але ж я показав деякі критерії  їхньої діяльності! Вони жахливі. Позбавлення  громадян права на 20 років життя, це геноцидний злочин! Тобто всі оті державні керівники, особливо від ФСБ, - злочинці, бо забирають право на 20 років життя у кожного чоловіка.  Злочинці,  але непідсудні! Тому їх потрібно знищувати! Дійсно, що ж потрібно робити із КМУ, ВРУ… із такими державними керівниками, тобто із вонючими пархатими жидами, чи вонючими і підлими кацапами? Знищувати! Причому однозначно! Чи підкоряти таким чином, щоб вони виконували волю українців в Україні, а не збагачувались злочинно. А то Янукович, вибачте, срьот (здійснює акт дефекації)  в золотий унітаз, а українці вимирають, українці на першому місці в світі по вимиранню. Це недопустимо! Смерть сопливим і кривавим проФСБешним вонючим пархатим жидам і кацапам ВРУ, КМУ… Які, своїми методами керування  Україною,  забирають у кожного українця право на 20 років життя. Я не прощу цю криваву потворну окупаційну мерзотність! Я ніколи не прощу пархатим окупаційним ФСБешним жидам і вонючим кацапам  із проФСБешної мафії Януковича – Азарова – Рибака знущання над Україною і українцями, особливо катування українців засекреченими психотронними технологіями, променями, невидимо, дистанційно, таємно.  Я ніколи не прощу таємного знищення променями інтелекту українцям, перетворення українців у рабів в своїй державі…

Українці всього світу повинні знати, що влада в Україні антинародна, антиукраїнська, злочинна, проруська, окупаційна, проСССРна…  Ця влада не користується підтримкою народу, тому, що влада вирвала Україну звідти де середня тривалість життя громадян  більша за 80 років, із ЄС, і жене туди, де середня тривалість життя чоловіків 62 роки, в РФ. Хіба може користуватись сучасна влада України підтримкою народу, якщо забирає у кожного громадянина 20 років життя?! Тому, шановні читачі, ви спостерігаєте, що, наприклад, США, Канада, а не тільки ЄС, (Польща, Швеція, Литва…), підтримують народ України, українців в Україні, «ЄвроМайдан», але не владу. В той час як сопливе і криваве, жахливе і підле, сташне ФСБешне,  окупаційне  державне керівництво  РФ, підтримує українську владу, але не народ, не «ЄвроМайдан». От у чому різниця поміж демократичними  державами і злочинними, КГБешними, комуністичними…

Прибульці, які керують моїм мозком, а значить, начебто, я, моя душа, кричать: «Я ніколи не прощу вонючих пархатих жидів і вонючих руських окупантів  із ВРУ, КМУ… , які забирають право на 20 років життя у кожного чоловіка – українця! У кожного! Це геноцидні злочинці, але вони непідсудні, тому їх потрібно знищити! Я не прощу! Всі, хто займається злочинами безкарно, повинні бути знищені, чи поставлені під проукраїнський психотронний ковпак, такі потвори повинні бути покарані. Їм усім прибульці включать променями імпотенцію, їх потрібно карати, бо вони непідсудні за злочини!  Трахатись їм не можна! Бо це спонукає їх на нові, більш витончені антиукраїнські, окупаційні злочини. Ніхто із вонючих, кривавих, пархатих жидів, із жахливих кривавих вонючих руських окупантів ВРУ, КМУ… трахатись не буде доти, доки не захочуть розмовляти по суті, підкорятись, компенсувати ущерб нанесений їхніми мафіями, поки не стануть порядними людьми… Я не прощу! «Не е…итесь! Не е…итесь, скоты никогда! Ни один кровавый, вонючий, пархатый жид, ни один кровавый вонючий кацап-оккупант, из ВРУ, КМУ… трахаться не будет! Я не прощу! Украиной должны руководить украинцы! А не оккупанты! Не бандиты! Я вам никогда не прощу ваше геноцидное преступление! Не е…итесь шакалы!». Украиной должны управлять украинцы, поскольку 80% населения Украины, украинцы в Украине, беззащитные! Я не прощу! Украиной должны управлять национально сознательные украинцы, даже если оккупанты называют их националистами, но не, так называемые, «интернационалисты», под которых маскируются русские оккупанты  и их коллеги – ФСБешные жиды!».

0

Коментарі