Заява Лариси Рошко до Чернівецької міської ради 11.04.13р.

  • 11.04.13, 13:33
v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

АСУН

Громадська організація «асоціація-універсальна»

М. Чернівці, 58000, вул. Кіровоградська, № 32. т. 52-91-89;  063-150-37-66;

e-mail: asturia771@hotmail.com

 


Міська рада народних депутатів

 

Заява

     Організація просить розглянути питання про усунення Михайлішина В. М. від виконуючого обов'язків голови Чернівецької міської ради. Негайно!

    Оскільки він грубо порушує законні права людей, а саме: не виходить на спілкування з громадянами, не проводить особистий прийом. Як доказ додаються копії квитанцій про запис до Михайлішина на особисті прийоми, які так і не відбулися. Не вирішує нагайні проблеми міста, де суцільний безлад: розриті дороги, транспортний колапс особливо з недоречними паркуваннями, як наприклад, на прилеглих до міської ради вулицях, про що вже давно оповіщалося не тільки в заявах, але і в репортажах по телебаченню, так що громадський транспорт часом не може проїхати, а як відомо, громадський транспорт повинен мати пріоритетний напрямок руху.

    В організацію поступають скарги від фізичних та юридичних осіб про значні фінансові порушення особливо на ринках міста. Фіксовані порушення в оплаті установ (як наприклад бібліотек).

 

Голова громадської організації «АСУН»

Рошко Л. І.

 

Громадська організація АСУН

  • 26.03.13, 13:42

 

Громадська організація активізує свою роботу у всіх сферах діяльності; політичних, захисних та інш...

-Заява про ліквідацію районних рад у місті Чернівці

громадська організація АСУН

  • 24.12.12, 19:47

Голова громадської організації АСУН  Лариса Рошко

Головна мета діяльності  АСУН є захист прав громадян

-захист тварин від жорстокості

-захист єкологічного стану планети

АСУН

  • 22.11.12, 13:56
АСУН (асоціація-універсальна) громадська організація