Яка допомога може бути владі казнокрадів ???

Маломуж сказав, на що підуть американські гроші для української оборонкиМаломуж сказав, на що підуть американські гроші для української оборонкиrailway-publish.com

300 мільйонів доларів з американського бюджету дадуть можливість більш ефективно оборонятися, проводити навчання і готувати військових за новими стандартами. Про це у коментаріGazeta.ua сказав екс-голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж.

"Кошти використовуватимуть в залежності від перспектив співробітництва з США. І виконання наших зобов'язань за всіма пунктами Мінських угод", - зазначив він.

Експерт назвав програми, які "вже визначені". Передусім йдеться про засоби контролю, виявлення і радіотехнічного подавлення військової техніки ворога.

"Це радіолокаційні станції, радіо-космічні комплекси, які комунікуватимуть зі структурами США. Також йдеться про системи зв'язку, радіо-подавлення. Спрямовані на виявлення операцій збройних сил Росії із застосування новітньої техніки ("Гради", "Урагани"). Зокрема, виявлення їхніх стратегічних реактивних, артилерійських, танкових систем", - розповів він.

Водночас експерт вважає: Вашингтон поки утримується від надання Україні летальної зброї.

"Хоча формат 300 мільйонів передбачає витрати на протитанкове озброєння. Але це буде останнім етапом. Коли США дійдуть висновку, що ми надійно його використовуватимемо під егідою американських інструкторів. І зберігатимемо. Бо американські генерали занепокоєні, що ми втратимо ці засоби і вони потраплять в Росію", - пояснив Маломуж.

Колишній голова розвідки пояснив, чому США не хочуть давати летальної зброї.

"Є одна проблема. Коли йде формування коаліції проти "Ісламської держави", США не будуть поставляти нам летальну зброю. Навіть оборонного характеру. Тому зараз будуть етапи контролю, забезпечення, навчання наших військовиків. Проведення оперативних ігор на полігонах. І відповідно забезпечення для цього технікою, яка надходитиме першочергово у рамках цього бюджету", - зазначив він.

Водночас експерт вважає: принципово великих змін для українського оборонного комплексу не буде.

"Тільки локально ми будемо забезпечені засобами. Вся наша армія не зможе за рахунок цього бюджету переозброїтись. Це надзвичайно мала сума. Яка не передбачає комплексного переозброєння. Для цього треба біля 12-15 мільярдів доларів мінімум на перший етап", - сказав Маломуж.

Нагадаємо, президент США Барак Обама підписав прийнятий Конгресом оборонний бюджет із передбаченими $300 млн допомоги Україні.

кролик не тільки кролик, але і цап відбувайло

У Порошенка підготували проект про відставку Яценюка та його Кабміну
26 листопада 2015, 11:0739.9т
  • У Порошенка підготували проект про відставку Яценюка та його Кабміну
    Премьер-министр Украины Арсений Яценюк

Народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Олег Барна підготував проект постанови про відставку Кабміну Арсенія Яценюка.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я вчора на комітеті протидії корупції оголосив постанову (проект постанови, - пед) про припинення повноважень цього складу Кабміну. І я звертаюся до народних депутатів із проханням підтримати її, щоб сформувати новий уряд і почати нову роботу", - заявив Барна.

Він також наголосив, що цей проект - його особиста ініціатива, а не позиція партії.

Барна повідомив, що під проектом постанови вже поставили свої підписи дев'ять нардепів.

Відповідно до закону про регламент Верховної Ради України, для того, щоб постанова була зареєстрована, необхідно 150 підписів народних депутатів.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше на народному віче на Майдані Незалежності в Києві активісти закликали до відставки уряду, зокрема, і Арсенія Яценюка. 

Влада шоколадних яєчок тільки для фанатів кунілінгуса солодка

Екс-міністр оборони: дорога в нас одна - назад ідемо до совка
Георгий Майский 17 листопада 2015, 14:49
 1187
Екс-міністр оборони: дорога в нас одна - назад ідемо до совка


Сум і злість, лише такі почуття виникають після повідомлення у соцмережах від Анатолія Гриценко. «Міноборони планує провести «реформу» - відмовитися від аутсорсингу в забезпеченні продовольством і знову повернути в армію солдат-поварів, наряди на кухню, з чисткою картоплі, миттям тарілок, котлів і каструль», - таку інформацію розмістив він на своїй сторінці.

Новину повідомляє «Преса України».

Сум, бо ті, хто сидять на всіх щаблях і владних посадах не покращують життя простих українців, а лише всіляко намагаються його ускладнити. А злість, через те, що ми не можемо ніяк від них позбутися. Невже така наша карма.

Але повернемося до повідомлення Гриценко. Він пише, що Міноборони планує провести «реформу», тобто відмовитися від аутсорсингу в забезпеченні продовольством і знову повернути в армію солдат-поварів, наряди на кухню, з чисткою картоплі, миттям тарілок, котлів і каструль.

« Ідіоти! І повірте - це найм'якше, чим можна назвати горе-реформаторів. Які так і не усвідомили, що солдат - не раб і не дешева робоча сила. Солдат - це воїн, захисник Батьківщини. Його місце - не за котлом чи за мийкою посуду, місце солдата - на полігоні зі зброєю», - підкреслює екс-міністр оборони.

Продовжуючи думку, він розповідає, що 10 років тому його команда в Міноборони доклала великих зусиль, щоб зламати вкорінені віками-десятиліттями совкові стереотипи, тобто відмовитися від онуч і чобіт, від чергування «відповідальних» офіцерів у казармах на вихідні, від свинарників і хлівів у військових частинах, від нарядів на кухню і «дешевої» робсили. Як стверджує Гриценко, у ті часи пріоритетом визначили бойову підготовку, що дало свій результат в зростанні цих показників у кілька разів. Він також зазначив, що після нього змінився вже десятий міністр оборони, а совково-реформаторський запал лише посилюється.

«Американська, британська, інші армії НАТО, які реально і давно воюють, причому не на своїй території, а за тисячі кілометрів від місць постійної дислокації, на основі аутсорсингу забезпечують своїх солдат їжею і в мирних, і в бойових умовах. Забезпечують без рабства солдат і без нарядів на кухню. Забезпечують якісно, надійно і безперебійно. А ми - не спроможні?», - обурено висловився Анатолій Гриценко.

І одразу додав, що систему продовольчого забезпечення, яку його команда створювала, за минуле десятиліття не те що не вдосконалили, а навпаки - спотворили, починаючи з якості їжі й завершуючи «своїми» постачальниками, з шаленими накрутками й відкатами.

«Мені робити нову справу було легко, бо ні «своїх» постачальників, ні жодного власного бізнесу, не мав і зараз не маю. А їм важко. Замість того щоб вдосконалити систему аутсорсингу на основі передового досвіду армій НАТО - від неї хочуть відмовитися, на користь радянсько-російського совка.

Перший секс виявився невдалим - відмовитися від сексу назавжди?», - підвів риску під своїм постом екс-міністр оборони.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вказав владі на помилки, які вона робить стосовно українських політиків, вважаючи, що влада за своїм розсудом тлумачить Кримінальний кодекс України.

«Це не правосуддя – це вибірковість, «договорняки» по-їхньому. Корбана затримали. Кернес – на волі. Їх минуле по-бандитськи схоже. Але з початком російської агресії Корбан став патріотом, Гепа залишився ватником і знову агітує за дружбу з Росією. З ким домовилися/сторгувалися – той гуляє на волі, а ні – тоді команда «фас!» і сила закону», - зазначив Гриценко на своїй сторінці в соціальній мережі.

порохно ху*ло, але тільки "частково"

Ляшко "частково" виграв суд проти Порошенка щодо ЦВКПонеділок, 16 листопада 2015, 13:25

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Вищий адмінсуду визнав протиправною бездіяльність президента Петра Порошенка щодо зміни складу ЦВК.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Вищий адмінсуд України задовольнив мій і Радикальної партії позов і визнав протиправною бездіяльність президента Порошенка щодо звільнення членів Центрвиборчкому", - написав Ляшко.

Водночас, як передає УНІАН, інші позовні вимоги Ляшка, які стосувалися зобов`язання президента внести до Верховної Ради подання на заміну членів ЦВК, суд не задовольнив. 

"Суд прийняв рішення: адміністративний позов Олега Ляшка та політичної партії "Радикальна партія Олега Ляшка" задовольнити частково. Визнати протиправною бездіяльність президента України Петра Порошенка, яка полягає у внесенні до Верховної Ради подання про звільнення членів ЦВК Астахової, Данилевського, Жиденко, Лукаш, Магери, Охендовського, Райковського, Усенко-Чорної, Чупахіна, Швець, Шелестова та Шелудько", - вирішив суд.

"У задоволенні решти вимог відмовити", - сказано в рішенні суду.

Як відомо, повноваження 12 членів ЦВК спливли ще у 7 червні 2014 року.

Згідно з процедурою, кандидатури членів ЦВК затверджує Верховна Рада після подання президента ,яке він робить на основі консультацій з фракціями парламенту.

Українська правда

Биттва за Кривий Ріг - це битва за Україну

Лидер "Самопомочи" Андрей Садовой заявил, что его партия готовит обращение в суд по результатам выборов мэра Кривого Рога "Самопомич" сможет доказать в суде фальсификации на выборах городского головы Кривого Рога (Днепропетровская обл.), сообщает лидер партии "Объединение "Самопомич", мэр Львова Андрей Садовой "Битва за Кривой Рог продолжается. Готовим обращение в суд. На помощь команде Юрия Милобога, которого община Кривого Рога избрала своим мэром, выехала серьезная группа поддержки. Спасибо всем, кто на месте сейчас бьется за результат. Состоялся вброс голосов на спецучастках, где зафиксирована аномальная явка и аномальная поддержка Вилкула-старшего. Сможем это доказать", — написал он на своей странице в Фейсбук. Кроме того, Садовой отметил, что он общался с президентом и проинформировал его о "явной фальсификации выборов в пользу кандидата от "Оппоблока". "Обращаюсь ко всем демократическим партиям объединить сейчас свои усилия для защиты результатов настоящего народного волеизъявления в Кривом Роге", — призвал лидер "Самопомочи". Ранее городская избирательная комиссия Кривого Рога Днепропетровской области установила результаты выборов, согласно которым с преимуществом всего в 752 голоса победителем второго тура объявлен действующий мэр города, представитель партии "Оппозиционный блок" Юрий Вилкул, сообщает местный портал "0564" со ссылкой на утвержденные данные городской избирательной комиссии. Как отмечается в сообщении, за Вилкула проголосовали 89 тыс 209 избирателей (50,2% от отдавших голос за того или иного кандидата), а его сопернику — представителю Объединения "Самопомич" Юрию Милобогу отдали свои голоса 88 тыс 457 избирателей (49,8%). "Результаты голосования, дающие преимущество Юрию Вилкулу, утвердили 12 членов комиссии. В то же время 6 членов комиссии проголосовали против утверждения результатов выборов, поскольку считают возможной их фальсификацию", — говорится в сообщении. Особое внимание наблюдатели и СМИ обращают на разницу между тем, как голосовали в Ингулецком районе города и тем, как голосовали в остальных районах Кривого Рога. Милобог представил в горизбирком жалобы, рассмотрение которых городская комиссия назначила на 18.00 вторника, 17 ноября. По данным штаба "Самопомощи", после обработки 80% бюллетеней Милобог получал 49,9% голосов избирателей, а Вилкул — 48,0%. 2,1% бюллетеней было признано испорченными.

Источник: http://delo.ua/ukraine/samopomich-budet-dokazyvat-v-sude-falsifikacii-na-vyborah-v-k-307293/ © delo.ua

Другий тур місцевих виборів - попередні дані

Хто перемагає у другому турі виборів. Попередні дані
У кількох містах перемогу здобули фаворити першого туру.

15 листопада в 29 містах України відбувся другий тур місцевих виборів. Явка виборців на дільницях у середньому по Україні склала 34,8%

Тиждень.ua зібрав попередні дані про переможців у різних містах.

Київ

За результатами обробки 100% протоколів дільничних виборчкомів, на виборах міського голови Києва переміг Віталій Кличко. За чинного мера проголосували 66,49% виборців, а за його суперника, народного депутата Борислава Березу - 33,51%.


Вінниця
Згідно з даними екзит-полу, проведеного Комітетом виборців України, представник партії «Вінницька європейська стратегія» діючий в. о. міського голови Сергій Моргунов перемагає на виборах мера Вінниці. За нього віддали свій голос 66% виборців. Його конкурентка від ВО «Батьківщина» Людмила Щербаківська набрала 37% голосів.


Луцьк

За результатами опрацювання інформації зі всіх 83 дільниць міста, перемогу у другому турі мерських перегонів здобув чинний міський голова Микола Романюк. Його підтримало 57% лучан. Прихильними до його опонента Олександра Товстенюка виявилися 43% жителів Луцька.


Кривий Ріг

Міськвиборчком Кривого Рогу оголосив чинного мера міста Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів. Зокрема, за Юрія Вілкула нібито проголосували 89209 виборців. Кандидату від «Самопомочі» Юрію Мілобогу віддали свої голоси 88457 громадян. Результати голосування затвердили 12 членів комісії, водночас шість членів комісії проголосували проти. Фракція «Самопоміч» не визнала результатів виборів та створила оперативний штаб для протидії фальсифікаціям.


Дніпропетровськ

Згідно з паралельним підрахунком "ОПОРИ", в Дніпропетровську найбільшу кількість голосів отримав Борис Філатов. Зокрема, Борис Філатов отримав 53,76% або 184724 голоси; Олександр Вілкул - 46,24% або 158897 голоси.


Чернівці

Відповідно до протоколу Чернівецької міської виборчої комісії міським головою Чернівців обрано Олексія Каспрука. Чинного мера Каспрука підтримали 64,47% виборців, в той час як Михайлішин Віталій Михайлович набрав 35,53% голосів.


Черкаси

Мер Черкас Сергій Одарич визнав свою поразку у другому турі виборів міського голови. Він оприлюднив результати попереднього підрахунку голосів, згідно з якими, він на 2 тисячі голосів програв своєму опонентові – керівнику обласної організації ВО "Батьківщина" Анатолію Бондаренку. За даними штабу Одарича, загалом у виборах взяли участь 60 256 мешканців Черкас. За Бондаренка проголосували 29 594 виборців, за Одарича – 27 553.


Рівне

Згідно із даними Рівненської міської виборчої комісії, переможцем у Рівному за крісло міського голови став кандидат-самовисуванець Володимир Хомко, який набрав 36 852 голоси виборців. За Хомка голоси віддали 64,21% виборців, за Дмитра Якимця – 32,15%.


Миколаїв

За даними міськвиборчокму, новим мером Миколаєва обраний кандидат від партії "Об'єднання "Самопоміч" Олександр Сєнкевич. За нього проголосувало 80636 міколаївців, що становить 54,9% від загального числа тих, хто проголосував. За висуванця «Опозиційного блоку» Ігоря Дятлова проголосувало 63567 виборців або 43,28%.


Ужгород

Згідно з даними підсумкового протоколу Ужгородської міської виборчої комісії, переможцем другого туру виборів став кандидат від партії «Відродження», чинний секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв. Він отримав 20665 голосів. За його конкурента – самовисуванця Сергія Ратушняка, – проголосувало 10932 виборці.


Запоріжжя

У Запоріжжі міська виборча комісія опрацювала 100% протоколів. Мером обрано самовисуванця Володимира Буряка. Як повідомив керівник міськвиборчкому Андрій Кондратенко, за Буряка проголосували 123 тис. 682 осіб, за Миколу Фролова - 87 тис. 814. У процентному співвідношенні: Буряк набрав 58,48%, Фролов - 41,52%.


Івано-Франківськ

За підрахунком 100% протоколів ДВК, в Івано-Франківську перемогу на виборах міського голови здобув представник ВО "Свобода" Руслан Марцінків. За нього проголосувало 37 714 виборців - 56,47%, за представника "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Ігоря Насалика віддали свої голоси 29 077 виборців або 43,53%.


Львів

Територіальна виборча комісія Львова повідомляє, що за результатами опрацювання 100% протоколів, на виборах мера Львова перемагає чинний міський голова Андрій Садовий.

За попередньою інформацією, за нього свої голоси віддали понад 61% львів’ян, які прийшли на виборчі дільниці, за суперника Садового, представника ВО «Свобода» Руслана Кошулинського проголосували близько 37% виборців.


Сєвєродонецьк

За результатами паралельного підрахунку голосів Комітетом виборців України, переможцем виборів у Сєвєродонецьку став чинний мер, екс-регіонал Валентин Козаков. Зокрема, він отримав 59,2% голосів, його опонент Володимир Грицишин – 36,5%.


Кременчук

Територіальна виборча комісія підписала протокол другого туру виборів мера Кременчука, згідно з яким Віталій Малецький отримав 32 тис 684 голосів виборців (60,8%), а його конкурент - перший віце-мер Кременчука, представник "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Віктор Калашник - 15 тис 897 голосів (29,6%).


Павлоград

За інформацією Павлоградської міської виборчої комісії, відрив між претендентами на мерське крісло складає майже 2%. Новим мером тут став кандидат від "Опозиційного блоку" - Анатолій Вершина. До виборів він працював заступником мера. Вершина набрав 21 тисячу голосів виборців. Його суперником був молодий ветеран АТО, колишній шахтар - Євген Тєрєхов. За нього проголосували понад 14 тисяч місцевих виборців.


Полтава

У Полтаві у другому турі перемагає чинний мер Олександр Мамай. Його підтримали 62,6% виборців (53 000 390 голосів), а його опонента Андрія Матковського - 37,4% (31000 949 голосів). Про це повідомляє інтернет-видання «Полтавщина» з посиланням на джерело з місцевої ТВК.


Херсон

За даними міськвиборчкому, у Херсоні на виборах міського голови переміг самовисуванець Володимир Миколаєнко. За нього проголосували 37 532 виборці (68,3%). Представник "Батьківщини" Владислав Мангер набрав 15 697 голосів (28,6%).


Краматорськ

У КВУ та ОПОРІ заявили, що 16 листопада Краматорська міська ТВК прийняла рішення про проведення повторного підрахунку голосів на ДВК №140974 без поважних причин. У протоколі ДВК відзначається, що кандидат Сергій Єфімов набрав 383 голоси, а кандидат Андрій Панков - 428. Через півгодини ситуація повторилася і з ДВК №141018. У протоколі ділянки вказуються такі результати голосування: Єфімов - 307, Панков - 568.


Кіровоград

За даними райвиборчкомів, у другому турі виборів міського голови Кіровограда підтримку в 25 тис 69 виборців отримав самовисуванець Артем Стрижаков, кандидат від «Блоку Петра Порошенка» – Андрій Райкович 24 тис 814.  Відрив між ними становить лише 255 голосів.


Суми

У Сумах, за результатами другого туру виборів міського голови, лідирує чинний мер Олександр Лисенко, за якого проголосували близько 70% виборців. Про це йдеться у даних паралельного підрахунку голосів виборців, який проводив його виборчий штаб. За його інформацією, наразі є понад 88% результатів із ДВК. Анатолій Єпіфанов набирає близько 30% голосів виборців.


Житомир

За даними паралельного підрахунку штабу кандидата в мери Житомира Сергія Сухомлина від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", він відірвався на 10% від своєї конкурентки Любові Цимбалюк, яка представляє партію "Батьківщина". За результатами підрахунку 56 047 голосів, за Сухомлина проголосували 30897 (55,09%), за Цимбалюка - 25168 (44,91%).


Біла Церква

Кандидат в мери Білої Церкви Костянтин Єфименко визнав свою поразку на виборах 15 листопада. Переможцем став представник партії "Самопоміч" Геннадій Дикий.


Попередня інформація щодо результатів другого туру місцевих виборів у Дніпродзержинську, Нікополі, Бердянську, Мелітополі, Хмельницькому та Чернігові наразі відсутня.

московити - орда тварюк...і це прравда!!!

Ви - населення країни агресора, варвари, що напали на Україну - Нусс
Георгий Майский 16 листопада 2015, 12:46

Ви - населення країни агресора, варвари, що напали на Україну - Нусс


Новину повідомляє «Преса України».
Черговий пост українського політолога Павла Нусса в соцмережах викликав бурхливе схвалення українців, які щиро співчувають французькому горю. Експерт дав вичерпну відповідь якомусь Феоктистову з Єкатеринбурга, Свердловської області Російської Федерації, який уїдливо зауважив, мовляв, безсердечні українці жалкують щодо паризької трагедії, але як вважає автор питання, раділи авіакатастрофі з російським авіалайнером 31-го жовтня, яка трапилася в Єгипті.

Черговий свій пост український політолог Павло Нусс назвав «Моя сумна правда!». Цим постом він прокоментував запитання від Павла Феоктистов з Єкатеринбурга, Свердловської області. Житель РФ поцікавився: «Вибачте, у Вас на аватарі французький прапор, Ви щиро співчуваєте жертвам теракту? А чи був у Вас 31-го жовтня на аватарі російський прапор? Або Ви, як більшість українців раділи загибелі «кацапів»? Я не знайшов таких фото у Вашому профілі. Значить, радісно скакали?!».

«Моя відповідь всім росіянам, яких хвилює ця тема. Відповідаю відверто.

«Російський прапор», як ви кажете, у мене з'явиться в житті виключно в тому випадку, якщо на моїй могилі без згоди моїх рідних вандали повісять його поруч з моїм надгробком. І то, з того світу дістану і засуну його в зад «і мертвим, і живим».

Ви - населення країни агресора, варвари, які напали на Україну в той момент, коли ми були слабкими, виснаженими режимом і станом національного шоку від пережитого під час Революції Гідності. Як тварини, що швидко напали, вкрали в українців Крим землю, рідну домівку, історію і їх свободи. Вам було мало, і ви пішли далі війною, вбиваючи тих, кого підло і з оскалом називали «братами», - такою була відповідь українського експерта.

Він також додав, що Росію, і її населення, назвати народом не дозволяє наука. Населення, яке мовчить і мовчатиме.

«Так чого ж я повинен шкодувати щодо ваших бід, коли вся ваша срана недоімперія, з карликом на чолі, бажає моїй країні і моїм братам і сестрам смерті? Ні! Не шкода», - різко відреагував на підступне запитання Павло Нусс.

Крім того, політичний оглядач нагадав автору питання, що Україна з Росією перебуває в стані неоголошеної війни.

« І поки ви носите на руках свого ...уйла, поки ви мовчите як стадо, поки ви вітаєте агресивну політику Кремля по відношенню до моєї рідної України, вибачте, але я дійсно не відчую ні найменшого співчуття до вас за ваші втрати, бо це суперечить логіці! Я щиро бажаю Вам свободи. От коли ви навчитеся за неї боротися, беручи приклад з прородителя Русі - Українця, тоді і поговоримо про почуття. А зараз... а зараз ви вороги. Гірше армії Рейху», - підкреслив політолог.

На завершення, український експерт запевнив, що українці і росіяни ніколи не будуть братами.

«Забудьте нас, прошу і благаю. Забудьте і дайте нам спокій.

І озирніться навколо, Росія оточила себе ворогами. 90% країн світу відверто ненавидять Росію і ...уйла. А Франція... Франція і Німеччина, країни Балтії та Польща, США - ось вони нам брати, підставили своє плече у скрутну хвилину, у боротьбі з рашизмом. Ось така сумна правда», - такими словами завершив свій пост Павло Нусс.

У післямові український експерт зазначив, що він щиро співчуває втратам Франції, бо парижани, як і Україна, стали жертвами, з вини таких же відморозків, як і ви. Нусс також додав, що більш того, він був одним з перших, хто звинуватив у теракті Путіна і Росію, бо вважає це правдою, за яку РФ доведеться дуже дорого заплатити.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що український політолог Павло Нусс висловив свою думку на своїй сторінці в соцмережах з приводу теракту в столиці Франції. За словами експерта, теракт 13 листопада у столиці Франції - це сценарій Путіна, і відбувався він за вказівкою Кремля, переслідуючи безліч цілей. На його думку, для того, щоб вирівняти інформаційну криву, за вказівкою Путіна буде теракт в столиці Російської Федерації, який відбудеться за аналогічним сценарієм - типу напад ІДІЛ.

Політолог впевнений, що Путін вже досяг своїх цілей, адже, G20 під загрозою зриву, проте, навіть якщо воно відбудеться, питання військового втручання російських найманців у Донбасі, відійде на третій план - Париж-Сирія-Україна.

«Так. Вирішувати потрібно всі проблеми одразу, безумовно, але, даруйте за цинізм, не можна порівнювати паризьку трагедію, де присутній почерк Путіна, кількість жертв, характер і масштаби трагедії - з українською проблемою. Для вирівнювання ситуації на міжнародному рівні і для того, щоб не втратити позиції, які були досягнуті Порошенко під час його регулярних консультацій із західними лідерами, дипломатичному корпусу адміністрації Президента Порошенка у цей період дуже складно, дуже багато роботи», - підвів підсумок політолог.

Варто також нагадати, що на думку Нусса, «Ісламська держава» і «Російська держава» - одна терористична організація. ІГ отримує накази з Кремля і дестабілізує терактами світову безпеку. Завдяки цьому, світове товариство приймає рішення, вигідні Кремлю. У паризьких терактах 13 листопада також проглядається почерк Путіна

ГШ знову чекатиме підтвердження - су-ки

Військовий аналітик розповів, де донбаські бойовики готують наступ
Оля Гузенко 16 листопада 2015, 08:17
 1761  1
Військовий аналітик розповів, де донбаські бойовики готують наступ


Інсайдери повідомляють про активне накопичення бойовиками живої сили і бронетехніки в Донецьку в напрямку Мар'їнки і Красногоровки. Вони постараються посунути сили АТО на цих ділянках. Також їх метою є Артемівськ.

Новину повідомляє «Преса України» з посиланням на аналітичний огляд експерта Inform Napalm Артема Василенко.

Експерт повідомив нову інсайдерську іфномрацію про переміщеннях збройних сил бойовиків на підконтрольній їм території. Відповідно до неї, найбільш активні переміщення зафіксовані в Донецьку і в районі ДАПу. Так, в «столицю ДНР» прибули 600 кавказців, а особовий склад банди «Восток», що дислокується тут же, «збагатився» російськими відпускниками. У районі шахти «Лідеєвка» терористи розгорнули РСЗВ «Ураган».

«Таким чином, можна зробити припущення, що на західних околицях Донецька йде накопичення сил для удару по Мар'їнці та Красногорівці. Що це дає бойовикам? Вихід до населеного пункту Курахово і контроль над Курахівської ТЕЦ, як важіль тиску на Р. Ахметова. Додатковим доказом підготовки бойовиків до можливого наступу на західному напрямку є захід у Донецьк великої кількості командно-штабних машин і апаратних РЕБ», - дійшов висновку Василенко.

Ще одна мета бойовиків, що стягають сили до ДАПУ, - Авдіївка. Перед цим вони спробують витіснити ЗСУ з райони шахти «Бутівка».

«Таким чином, у Донецьку створено 2 ударних угруповання. І ми вже можемо спостерігати початок перевірки оборони силовиків на міцність. Так в ніч з п'ятниці на суботу та з суботи на неділю, в районах, які вказані, як основні напрямки ударів, було дуже шумно», - говорить аналітик.

Нещодавно Моторола, Гіві, а також російський генерал відвідали окуповану Горлівку. На схід від міста розгорнута артилерійська група, а також зосереджена велика кількість особового складу російсько-терористичних сил. На думку Василенка, ці факти можуть вказувати і про проведення чергових навчань, і про підготовку наступу на Артемівськ.

 

Нагадаємо, колишній працівник Міноборони України і експерт Inform Napalm Артем Василенко проаналізував крупиці тривожної інформації, яка надходить від бійців і воєнкорів з підконтрольної Україні Авдіївки. Туди активно проникають бойовики, які, можливо, готують наступ на сили АТО під Авдіївкою з флангів. Можливий другий котел.

Если вы будете спускать подлецами все с рук - подлецов станет бо

Якщо ви не переступите через своє іго та шкурні інтереси і не об'єднаєтеся - країна буде втрачена
Саша Юрчук 13 листопада 2015, 12:28
Якщо ви не переступите через своє іго та шкурні інтереси і не об'єднаєтеся - країна буде втрачена














Я не " эксперт". Настоящие, например, военные эксперты , обязаны знать все хрестоматийные данные по своему полю деятельности. Например тактико-технические данные боевой техники и методики управления войск.

Я не советник какого-либо сенатора, хотя и оказывал консультативные услуги.

Меня с легкой руки называли и тем и другим. Но я не являюсь ими.

Я - аналитик. Я собираю информацию, анализирую данные и выдаю методику или основы решения той или иной проблемы.

Я одним из первых отреагировал на неправду о боевых действиях из уст президента Украины. Указал на непосредственное нарушение основного закона страны, запрещающее человеку на этой должности иметь в собственности бизнес. 

Моя критика повергла в шок моих американских коллег, а президент " Potomac Foundation", доктор Карбер посоветовал всем держаться от меня подальше иначе никаких контрактов от украинского правительства не будет. Я же говорил о том, что их не будет по-любому. Потому что заказчика не интересует переустройство вооруженных сил. А только денежные подарки. 

Прошло время, целый год, и мои американские коллеги сказали: " Рустам - а ведь ты был прав! Мы не поверили тебе и угробили массу времени и средств впустую"

Активисты на местах, руководители Правого Сектора, вначале за редким исключением не восприняли того, что я говорил. Мне в ответ говорили о козацких чайках, бороздивших Черное Море и конституции Пилипа Орлика. 

Также говорили наивные слова о том, что украинская Конституция - одна из лучших в Мире. Просто не соблюдается. 

Прошло время и многие из них поменяли свое отношение.

У меня был выбор жить комфортабельной жизнью, которую я сам себе построил своими руками и трудом. И делать вид, что события на обратной стороне планеты ко мне лично не имеют никакого отношения. Но я увидел лица и глаза тех, кто шел умирать в надежде на то, что у детей будет шанс на более достойную жизнь. 

И когда наступает момент выбора - каждый делает свой.

Я постарался дать все, что мог. Потратил на помощь свои сбережения пенсионного фонда. Пытался примирить патриотов. Пробовал разъяснить что необходимо забыть о противоречиях и взаимной неприязни ради самой важной цели. Был даже момент, когда мне пришлось буквально выносить из дома вещи и на вырученные деньги продолжать помогать процессу, как мне казалось, возрождения из пепла нации. Как птицы Феникс.

Меня оскорбляли и поливали грязью лишь потому, что у многих не укладывалось в голове понятие " один в поле воин". Бесполезно пытаться что-то объяснить людям, которые привыкли за свою жизнь искать сиюминутную выгоду. Они свято верят в то, что остальные - такие же как они.

Мне говорили что я нарисовал у себя на спине мишень. Я понимал что опасность существует, но ожидал её со стороны агрессора, со стороны врагов Украины. 

А мешок на голову и наручники на меня одели свои же. Люди, на помощь которым я отдавал свои личные средства. За которых я подавал голос среди сенаторов и конгрессменов. На поддержку которых я выходил на улицы Нью-Йорка.

Я отдал все, что мог. Все, что было в моих силах. И я не Титан из греческой мифологии. Я обычный человек, поступающий так или иначе в момент выбора.

Я не могу сделать за вас вашу работу, ваш долг перед будущими поколениями. Я не могу навязывать свое мнение современного западного человека, республиканца по убеждениям и настоящего американца. Потому что у многих из вас вся задница исколота прививками от свободы.

Я был в зоне АТО. Несмотря на предупреждения Госдепа. Я не воевал, но старался помочь и поддержать. 

И много " я" в этом обращении не из-за нарциссизма или выпячивания. А из-за привычки личной ответственности за свои слова и поступки.

На данный момент я убедился в старой ковбойской пословице о том, что лошадь можно подвести к воде. Но заставить напиться, если она сама не хочет - невозможно.

Если вы не сможете переступить через свое иго да шкурные интересы и объединиться - страна будет потеряна. Вместе с нормальным человеческим будущим для ваших детей.

Если вы перед каждым жестом, словом или поступком будете оглядываться на восток, в сторону Кремля - это значит что Вы уже сдались на их милость. Зависите от их утреннего настроения. Просто боитесь сами себе в этом признаться.

Если Вы будете основываться на словесном онанизме СМИ, вместо конкретных доказанных фактов, если подозреваемые в прямых эфирах уже будут называться виновными без суда и следствия - у вас никогда не будет правового государства. Да Вы его и не заслуживаете. 

Если вы будете спускать подлецами все с рук - подлецов станет больше, а вести себя они будут еще наглее.

Если вы не будете отбивать массовой толпой патриотов из рук преступников в погонах - вас медленно но верно пересажают всех. Поодиночке.

Если Вы не начнете, причем немедленно разделять только на черное и белое по принципу: " Патриот/ Враг Украинской Соборной Державы" - Вы так и останетесь многоцветным лоскутным одеялом, а не мечом Арея. Одеялом на удивление всему миру и на радость тем, кто имеет планы продолжать отрывать от вашего тела куски.

Когда вы осознаете это, написанное аналитиком с уникальным жизненным опытом, человеком привыкшим называть вещи своими именами и примете к сердцу - тогда Вы будете готовы к настоящим переменам.

Если Вам понадобится помощь, если захотите познать о том, как это работает в цивилизованном сообществе и какими методами можно начинать строить чистый и светлый дом, который достанется вашим благодарным правнукам - я всегда поделюсь всем, чем смогу. Не из ссылок или сплетен, а из собственного, увиденного воочию. 

И я с удовольствием вернусь в страну не дураков, а гениев.

А в данный момент мне ничего больше не остается делать, как с болью смотреть на мучения целой нации, достойной лучшей жизни. Не понимающей своей силы и мощи. Не видящей своего главного врага. Врага, который засел в их индивидуальном сознании. Опутал цепями здравый смысл и парализовал волю. 

Каждого по отдельности и всех вместе.

Слава Украине!

То есть вам, украинцам эту славу кующим.


Маємо ким пишатися, маємо кого нищити...

Львівські десантники в тилу противника - фотоальбом
Саша Юрчук 13 листопада 2015, 13:48

Львівські десантники в тилу противника - фотоальбом


«Преса України» повідомляє про цю новину і пропонує ознайомитися з фотозвітом про подію.
Бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗСУ, яка дислокується у Львові, декілька днів виконували бойові завдання в тилу умовного противника. Під час цих польових навчань українські десантники здійснили затяжний марш-кидок, в тому числі і у нічних умовах та провели учбові стрільби.

Читайте також: