хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

А кому вірите Ви ?

  • 15.11.14, 07:25

ВО "Свобода" спростувала заяву кримінального авторитета на прізвисько "Вова Морда" Володимира Дідуха, який заявив, що лідер партії Тягнибок винен йому майже $50 млн.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода", новину передає "Преса України".

«Газета "Експрес" продовжує публікувати брехню проти ВО "Свобода". Так, 13 листопада 2014 року вийшов черговий наклепницький матеріал під назвою "Вова Морда (Володимир Дідух) заговорив: "Я дав партії Тягнибока 48 мільйонів доларів. Готівкою". У цьому зв'язку юридичне управління ВО "Свобода" готує черговий судовий позов до цього видання про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації, поширеної про лідера об'єднання Олега Тягнибока та голови Економічної ради "Свободи" Ігоря Кривецького», - йдеться у заяві.

Дідух розповів, що фінансував партію Тягнибока коли вона розпочинала свій шлях в українській політиці.

"Це було спершу 500 тис., потім мільйон, потім два, потім три. Усього разом $48 млн. Були часи, коли з Тягнибоком я бачився кожний день. У "Фешн-клубі", - розповів "Вова Морда".

Нагадаємо, що ВО "Свобода" заявила про складення повноважень своїми міністрами у зв’язку з оголошенням результатів виборів та формуванням нової коаліції в Україні. Також  заяви про звільнення написали голови державних адміністрацій від "Свободи".


0%, 0 голосів

33%, 1 голос

67%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

115.11.14, 10:02

Дурнішої нації чим хохли я не бачила! Бити своїх - це НАШ стиль! Добивайте лежачого на радість порхатим! Смокчіть карамельку слащавого рАшенки, вона така смачна і довга! Україна ВЖЕ філія Ізраїлю, буде просто раССєйський Ізраїль.