хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Україну врятують лише Націоналісти.

Чотири роки після Революції Гідності. І що ми маємо :
Повний провал всіх реформ.
Тотальна корупція влади на фоні зубожіння населення.
Зростання торгівлі з російським ворогом в час війни.
Досі жодного покараного за вбивства Українців на Майдані.
Неукраїнський уряд на чолі з жидом керує в Україні.
Фейкова "апазиція" з депутатів коаліції, теж неукраінців.
Але за чотири роки є дивне, абсолютне, єднання влади, "апазиції" та маларосав.
Єднання в ненависті до всіх Націоналістів взагалі, і до Партії Свобода зокрема.
Тотальне замовчування в змі та інтернет.сайтах про те, що активістів Свободи загинуло в дев'ятнадцять разів більше, ніж представників всіх на сьогодні "обраних парламентських партій".
Тотально замовчується те, що Свободівці провели всі силові акції Майдану. Що саме Свободівці захищали будинки, починали будувати барикади, створювали самооборону і медслужбу. Що Свободівці єдині з політиків організовано лишились на Майдані 18-21 лютого. Замовчують що велику акцію протесту після Майдану провела саме Свобода, зірвавши капітуляцію України і зґвалтування Конституції 31 серпня 2015.
З неукраїнською владою на чолі з жидом все зрозуміло.
Свобода є єдиною організованою опозицією. Свобода не дає владі розпродати - вкрасти рештки держмайна і землю. Свобода єдина відкрито протестує проти здачі України російському кремлю. Тому влада офіційно звинувачує Свободу в бандитизмі, проводить масові арешти партійців та намагається засудити десять депутатів Партії.
З "апазициєй" теж все зрозуміло. Ця погань сцикливо втекла з Майдану. Потім ця "апазиція" пройшла до врУ по списках бпп-солідарніст, нф, саданємащі. Або приїхала в Україну по запрошенню ПОПиі. Спроба "апазиції" протестувати без Свободи показала всю їх ницість, жалюгідність і безпорадність. За чотири місяці "пратєстав" вони не змогли провести жодної позитивної акції. Їх "протест" проти влади ще більш жалюгідний, ніж спроба зґвалтування євнухом. Звісно "апазиції" потрібно виправдати свої поразки, і тому вона звинувачує … Свободу ! 
З маларосами теж все ясно. Віддавшись в 2014 олігархам-неукраінцям та їх блазням, плебс намагається виправдати свою ницість, продажність і глупство. 
А шляхетні Герої Свободи є постійним нагадування маларосам про їх зраду України. Партія руйнує звичне виправдання плєбса "та всє ані адінакавиє, а я ні лох за так галасавать !". 
Більше того. Свобода є нагадуванням охлосу про те, що за свої вчинки треба відповідати, і своє лайно – бпп, нф, та їх ко – треба прибирати. Саме тому малароси спрямовують негатив не на себе, не на обрану ними владу, а на єдину справжню опозицію – ВО Свободу. Крім того, плебс вже звик в прямому ефірі дивитись на те, як Свободівців калічать та вбивають. А необхідність самим виходити на протест і реально протестувати призвело до шоку та ненависті по відношенню до партійців. 
Свобода в врУ змусила ригоаналів та непотріб "апазиції" працювати і жорстко припинила тушкованіє, мордобій і кнопкодавство. 
Свобода була і є ударною силою Майдану, яка зламала беркут.
Свобода на фронті знищує московську погань.
Свобода домоглась ліквідації комуністів.
Свобода не дала зґвалтувати Конституцію та підписати капітуляцію. 
Свобода покінчить з бандо-олігархатом і неукраїнською владою. 
Але Партія Націоналістів Свобода зробить це тоді, коли цього потребуватиме і вимагатиме Українська Нація, а не ница "апазиція", псевдо-націоналісти на замовних "протестах", чи продажний та зрадливий плебс. 
Слава Нації . Ворогам смерть.

0

Коментарі