хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про радикалів-ляшків.

Наскільки я знаю і пам'ятаю, то основними ініціаторами закону про імпічмент президента та зняття недоторканності з нардепів врУ, завжди виступали і виступають ВО Свобода і ВО Батьківщина та їх представники у врУ.
Але раптом з якогось дива, як Пилип з конопель, 2 серпня на останньої сесії Тернопільської обласної ради "вискочила" ініціатива фракції радикальної партії Ляшка щодо своєї пропозиції "Звернутися до врУ із вимогою скликати позачергову сесію для прийняття законів про створення тимчасових слідчих комісій, імпічменту президента, а також зняття недоторканості з народних депутатів, президента і суддів."
Тернопільські ляшківці, замість куратора Ю.Чижмаря, вже під кураторством нардепа Мосійчука, впевнено йдуть шляхом свого лідера Ляшка, а саме - піар на питаннях, котрі давно вже ініційовані іншими, по-справжньому опозиційними до влади політичними силами.
Такий піар в "перетягуванні ініціативи на себе" вже став фішкою Ляшка, котрий нічого радикальнішого за підтримку владного грабіжницького бюджету 2016, 2017, пролобіювавши власні бізнес-інтереси, не зробив.
А коли депутати від ВО Свобода та ВО Батьківщина в обл. раді не підтримали таку "ініціативу" радикалів", то своїми “радикальними” коментарями розродився екс-регіонал, а тепер голова фракції партії Ляшка в обласній раді Б.Яциковський, та його куратор, нардеп І.Мосійчук, і в першу чергу, вони звинуватили фракцію ВО Батьківщини, а також ВО Свободу у блокуванні їхніх "нових ініціатив".
Але якими же треба бути недолугим політиканом, щоб піаритись на питанні, котре вже не актуальне, адже Тернопільська обл. рада, ще на сесії 5 липня, звернулась до врУ, кмУ та президента, щодо "підписання закону “Про амністію у 2016 році” і вжиття невідкладних заходів по захисту національних інтересів та соціальних прав громадян", і у тому зверненні вже виставила вимогу владі з зазначених “найрадикальнішою” партією питань.
Легко можна помітити один штаб політтехнологів, якій обслуговує і порошенків і ляшків та радить їм "перехоплювати" всі ініціатива опонентів.
#яциковский #барна #овчарук #регіоанали #ляшко #радикали#солідарність 
0

Коментарі