хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Тільки Націоналізм ще може врятувати Україну

 Національна свідомість це передумова існування держави. 
Це передумова існування будь-якої держави.
Національна Українська свідомість це перша передумова існування держави Україна. І без цієї передумови немислиме існування нашої держави, держави Українців.
Але це чудово розуміють і наші одвічні вороги. І розуміють важливість національної свідомості для існування держави навіть краще за велику частину тих, хто живе в Україні та вважає себе українцем.
Тому наші вороги вже сотні років впроваджують у нас денаціоналізацію. А денаціоналізація це те саме, що примусом та силою робити повію з порядної, з моральними основами, жінки. 
Денаціоналізована людина не може бути сильною, не може мати міцного морального хребта, а 90 років радянської влади в Україні яскраве тому підтвердження.
А що таке Національна свідомість ?
Національна свідомість це є усвідомлення того, представником якої нації ти є, а це і є #націоналізм
Українській Націоналізм це жити щасливо разом зі всіма Українцями на своїй, Богом даній землі. 
І мені близький Українській Націоналізм, тому що я Українець.
І це зовсім не заважає мені з повагою ставитися до інших націй та народностей, які складають населення України, живуть разом з нами і поважають Українців.
Але окремі російськомовні громадяни стають відкритою загрозою для наших традицій, нашої культури, а головне - до нашої мови ... 
Тому попрошу таких покинути, як гостей, наш дім, нашу Україну. 
Не дозволю нікому плюндрувати наш край. Якщо ти тут живеш і не любиш Мову людей, якою над полями пісні лунають, щоб мав ти хліб на стіл і до нього ще чимсь пригоститись ... Знайди в собі людяність і покинь наш край, бо ти окупант, невіглас, нікчема. Ти не шануєш той Народ, який гріє тебе любов'ю свого серця, піснями своєї душі. 
Май гордість, піди й зачини за собою двері. 
                            
0

Коментарі