хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Наваросскій трєугольнік


Нещодавно знайома медсестра повідала мені епічну невигадану історію про рубльових хвойд. Історія вразила мене духовними мотивами та чудернацькими перепетіями, напруженим сюжетом та шаленою розв'язкою з чудовою мораллю.

Жили-були 2 сестри, які чекали шлюхський мир. Вони жили в ті страшні часи, коли всіх та кожного, хто наважувався у Донецьку заговорити російською на вулиці, або забивали камінюками, або привселюдно вішали. Дві сестри молилися на валодєньку і мріяли, шоби валодєнька ввьол вайска, бендеро-татар та врятував їх від гуцульського іга, яке тривало 100500 років у Донецьку.

Коли пішли гроші з рф на громадянську війну в Україні, дівчата ходили на всі ватні мітинги - легкі гроші, йопт + жевріла в них надія, що ху*лодєнька такі паможет мирними танкаи угнєтьонним в боротьбі з порушенням прав російськомовних у Донецьку.

Старшій сестрі в 2014 році було 30+ років, молодшій -15. Дівчата мріяли зустріти принців на білих лєксусах, обоє були незаміжні. Старшій сестрі таки посміхнулася доля - зустріла свою другу половинку. Але сужений-ряжений виявився не просто коханням всєй жизні, але й духовним на всю голову - чудо було із ростовською пропискою. Історія знайомства у молодих недолюдей була надзвичайно романтичною - вони познайомилися на театралізованому проросійському мітингу у Донецьку, де сужений-ряжений виступав у ролі масовки, що привозили з ростову і назад на автобусах із рф, а дівчина просто ходила заробити легкі гроші.

В 2014 році рф розпочала війну проти України. Але це тільки скріпило любов жаби до гадюки: ростовьке ніхто поїхало в Україну воювати за мельдонієвий мір. Наречена пишалася тим, що її сужений вбиває Карателів, все йшло до весілля, маман була зовсім не проти - духовний зять, йопт.

2014 був важким для мирного населення рік, бої тривали абсоютно кожен день. Люди звикали до мирних залпів рсзо із жилих кварталів Донецька, нездари та алкоголіки каталися на віджатих авто. Але растовскаму женіху нє павєзло - його покарали. Американці чи ні - історія не знає, проте ростовське ніхто поїхало додому на рефрижераторі. І тут виявляється ось що: молодша сестра вагітна. Від кого? Від івана з ростову, який здох. Сестра жила у подруги тривалий час, мотивуючи це тим, що у подруги тихий район.

Сестра старша в шоці, маман плаче за растовскім мальчіком, молодша готується до пологів. Духовністю аж пре одним словом . Молодша сестра народжує, але дитина хвора, як і дохлий тато: розумова відсталість + працює тільки одна нирка. Гейропа дико заздрить духовності та набожності - секс з неповнолітніми у адептів секти свідків ядрьоного попелу - це яскравий приклад набожності, хто не в курсі.

Любві всє возрасти пакорни, історія на цьому не закінчується. Недовго погорюваши, у 2015 році, старша сестра зустрічає нове кохання фсєй жизн і- осетина. Хулі забув осетин з російським паспортом у Донецьку? Правильно - він визволяв, сука, місто, що приймало Євро від роботи та цивілізованого життя. Осетія - це 10 хвилин їзди від Донецька, хто не в курсі.

Маман задоволена: женіх стройний, красівий, ваааааєнний, а глаза... Ах, какіє у нєго глаза, ах какіє дєті красівиє будут у вас, а у меня внукі! Знову діло йде до весілля, знову все серйозно. Жаба везе гадюку в осетію, шоби познайомити з батьками, а також майбутню тещу+молодшу сестру з байстрюком. Три гадюки задоволені - нахаляву в Осетію з'їздили, йопт.

Все йде до весілля, в Осетії вже майже родичі є. Але... Осетин також дохне. Хто саме застрелив оккупанта: поляк, чех чи американець - невідомо, баби ісчо нарожают. Проте далі відбувається найцікавіше: через декілька місяців після смерті осетинського окупанта, молодша сестра помітно товстішає. Точніше у неї раптово виростає живіт, великий живіт. Що з сестрою трапилося? Правильно, вона знову вагітна. Від кого вагітна? Правильно, від осетина, що здох на полях Донбасу. Відчуваєте, як знову пре духовнастью? Старша сестра отримує інфаркт, молодша от-от має народити ще одного байстрюка, маман бігає по оркоматам з надією вибити якісь гроші для дітей окупантів.

Мораль 1: особисте прохання до Обами: розкидайте будь-ласка контрацептиви над рф. Багато контрацептивів;

Мораль 2: радує в цій історії те, що здохло 2 оккупанта;

Мораль 3: кохайтеся , чорнобриві, та не з москалями;

Аффтар: Фашик Донецкий

P.S. Хочеш допомогти окупантам покататися на рефрижераторах з Донбасу в лаптєстан? Це просто - інструкції на сайті http://hunta.in.ua/


8

Останні статті

Коментарі

15.10.16, 15:22

нену, эта панятна - будни враха усигда интереснее сваих. Но, как говорили в адном известнам мультхвильме - а в эта время где-та за границей:
14:38 В Николаеве погиб военнослужащий: выпал из окна Politeka.net
15:04 Автомобиль протаранил автобус: погиб водитель Politeka.net
15:02 Бронеавтомобиль Нацгвардии сбил школьника — подросток в тяжелом состоянии
Протягом вівторка, 4 жовтня, у Києві зафіксували 8 наїздів на пішоходів.
https://www.youtube.com/watch?v=VptsSUHhUds - там асетiн или наварос по улице гулял, не подскажете?
и т.д. и т.п.
вам это пляску на похоронах нэ нагадуе?

    25.10.16, 15:27

      35.10.16, 15:37

      Є дві проблеми Донбасу
      1. російська окупація
      2. населення ( 5млн. голосів за Янучару і "партію регіонів", 70% співробітників МВС що порушили присягу і т.д.))
      Перша проблема скоріш за все вирішиться ,рано чи пізно.
      Що робити з населенням ? Країни Балтії не давали таким громадянства.(А іначе б в них у парламентах досі було 50% комуністів). Поляки і чехи з своєї теріторії етнічних німців - колаборантів депортували у 1945р. . В нас над Чорнобилем "саркофага" зробили.

        45.10.16, 15:38

          56.10.16, 19:16Відповідь на 3 від Дід Вовтузяка

            64.03.17, 18:21

              76.03.17, 14:11

                817.04.17, 02:55Відповідь на 3 від Дід Вовтузяка

                Є дві проблеми Донбасу
                1. російська окупація
                2. населення ( 5млн. голосів за Янучару і "партію регіонів", 70% співробітників МВС що порушили присягу і т.д.))
                Перша проблема скоріш за все вирішиться ,рано чи пізно.
                Що робити з населенням ? Країни Балтії не давали таким громадянства.(А іначе б в них у парламентах досі було 50% комуністів). Поляки і чехи з своєї теріторії етнічних німців - колаборантів депортували у 1945р. . В нас над Чорнобилем "саркофага" зробили.
                Як що робити? Відбирати українські паспорти, лишати громадянства, а без цього ці істоти НІХТО. Хай валять в Рашу!

                  917.04.17, 02:56Відповідь на 3 від Дід Вовтузяка

                  Фашик Данецкий - наш чел!

                    1017.04.17, 11:22Відповідь на 8 від Alter ego*

                    Під час війни до Росіїї повернулося близько 700 тис. росіян з сходу України. Кажу повернулося бо ще у 50-60 -ті роки минулого століття на український Донбас їхало від 40 тис. до 150 тис. росіян у кожний рік.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна