хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

День меланоми 2016. Дякуємо усім за цей день

22 квітня 2016 року в Україні увосьме відбувся День діагностики меланоми в рамках міжнародного проекту «Євромеланома». В першу чергу, результат проведення цього дня – це врятовані життя. Десятки, а можливо і сотні життів людей, які донедавна навіть не знали про страшне захворювання, спіткало їх в цей день. Тепер ці люди мають не просто шанс на виживання. Більшість людей, в яких хвороба була виявлена на ранній стадії, забудуть про цю проблему після безболісної процедури. А якщо врахувати, що частина цих людей – маленькі діти, вагітні жінки, літні люди, які не можуть дозволити собі дороге лікування, значимість результатів оглядів збільшується в багато разів.

Всього цього не було би без важкої праці людей, які в певний момент вирішили, що їх робота дійсно може зробити цей світ більш справедливим, добрішим, здоровішим. Дуже добре, що ці люди мають конкретні імена і у нас є можливість їм подякувати.

Спасибі координатору проекту «Євромеланома» Ользі Богомолець за те, що за 8 років боротьби з меланомою, показник летальності від цього захворювання знизився з 41,8% (2009) до 32% (2014), спасибі кожному лікарю Інституту дерматології та косметології доктора Ольги Богомолець за самовіддану працю в День меланоми на межі людських можливостей, спасибі Ларисі Ореховій за організацію Дня меланоми в національних масштабах, спасибі Марії Турок за організацію допомоги волонтерів студентів-медиків, спасибі лабораторіям La Roche-Posay за підтримку всього проекту від початку до кінця. Окрема подяка представникам ЗМІ, які доносили інформацію про небезпечне захворювання до широкого загалу людей.

Такі заходи ще раз підтверджують, що ініціативи окремих людей за підтримки небайдужого громадянського суспільства здатні приносити результати значно більші, ніж досягнення державних організацій та структур.












0

Коментарі