хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Безкоштовна лекція для лікарів-дерматологів, 12 квітня 2016

День меланоми 2016. Значення ранньої діагностики для збереження життя пацієнта


 

22 квітня 2016 року в Україні відбудеться восьмий всеукраїнський День меланоми в рамках програми Євромеланома. В цей день лікарі з усієї України об’єднаються заради благородної мети – профілактики та зменшення смертності від онкологічних захворювань шкіри серед українців. Наше з вами головне завдання – нагадати нашим співгромадянам, що лише своєчасна діагностика та лікування можуть врятувати життя і зберегти здоров’я.   

Шановні колеги! Запрошуємо Вас 12 квітня відвідати відкриту лекцію, що організовується Інститутом дерматокосметології доктора Богомолець та  партнером пан'європейського проекту «Євромеланома» компанією «La Roche-Posay», котра буде присвячена проведенню Всеукраїнського Дня меланоми.

 

Дата: 12 квітня 2016, 13:30-17:00

Місце проведення: Національний музей медицини, вул. Б. Хмельницького, 37

 

Програма лекції:

1. День меланоми. Вступна лекція. Лариса Орєхова, директор Інституту дерматокосметології доктора Богомолець – закладу, який першим в Україні розпочав проводити безкоштовні огляди в рамках проекту «Євромеланома»

2. Порядок проведення скринінг-огляду, загальні аспекти. Ігор Канчалаба, голова громадської організації «Стоп меланома» – руху, який вже третій рік здійснює регулярні заходи, спрямовані на інформування населення про ризики переродження родимки

3. Дерматоскопія, базові основи. Кіра Кравець, лікар-дерматовенеролог Інституту дерматокосметології доктора Богомолець

4. Меланома: основи проведення клінічного огляду. Світлана Дячук, лікар-дерматовенеролог Інституту дерматокосметології доктора Богомолець

5. Запитання аудиторії.


0

Коментарі