бонус для прихильників

Друзі, хто голосував за "Батьківщину", залишайте свій коментар. Поділюся невеличким бонусом, який я перехопив в якогось невідомого чи то кандидата, чи то exit-опитування - поповнення мобільного рахунку.

Всім розсилати не обіцяю, але хто справді виявиться прихильником, з тим звісно й поділюся!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! heart

 

 

Рейтинг блогов
Хочу теж!

Сьогодні зустріч з виборцями

Ксенія Ляпіна - єдиний кандидат від опозиції разом з іншими лідерами ОБ`ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ запрошує Вас на зустріч з виборцями, яка відбудеться 21 жовтня 2012 р. о 13:00 у Парку імені воїнів-інтернаціоналістів.

 

Рейтинг блогов

округ 216, єдиний кандидат - Ляпіна Ксенія Михайлівна

Все життя Ксенії Михайлівни тісно пов`язане із Лівим берегом, тут пройшло її дитинство, тут живуть її діти та онуки. Вона чудово розуміє всі проблеми Дарниці і робить все можливе для їх вирішення, в її програмі розвитку Лівобережжя чітко відображені шляхи вирішення проблем.

Ксенія Ляпіна балотується по 216-ому виборчому округу і є єдиним погодженим в окрузі кандидатом від об`єднаної опозиції, включачи ВО "Свобода" та велику кількість громадських організацій. Вона захищає інтереси простих людей, їх соціальні гарантії, активно бореться за права малого та середнього бізнесу, відстоює українські національні та державні інтереси, українську мову та культуру.

Ксенія Михайлівна Ляпіна - відкрита, щира і порядна людина, в чому має можливість переконатися кожен мешканець Лівобережжя, який відвідав принаймні одну з анонсованих волонтерами зустрічей Ксенії Михайлівни із виборцями.

Її кредо: "Я не домовляюся з владою. Я примушую її вирішувати проблеми народу".

Більш докладну інформацію мешканці Лівого берега можуть отримати у волонтерів біля інформаційних стендів, які протягом дня можна побачити на кожному перехресті, в кожному подвір`ї Лівобережжя. Також на "точках" збираються підписи мешканців в підтримку звернень щодо вирішення нагальних проблем округу. Отож, підходьте до стендів і долучайтеся до спільної справи! Зробимо Лівобережжя, зробимо нашу домівку, наш рідний Київ краще!

А ось невеличка фотогалерея з місця подій.

 
 
 
 
 

 Переглянути фотоальбом 

 

ЦІКАВО
виборчий округ №216 - Ксенія Ляпіна, програма
політичні фотоприколи очима durdom.in.ua
привітання Юлії Тимошенко з Днем незалежності
Юлія Тимошенко закликає скинути на виборах мафію

 

Рейтинг блогов

виборчий округ №216 - Ксенія Ляпіна, програма

 ОБ`ЄДНАНА ОПОЗИЦІЯ ВО БАТЬКІВЩИНА

   К С Е Н І Я      Л Я П І Н А    - ЄДИНИЙ КАНДИДАТ ВІД ОПОЗИЦІЇ

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД ОБ`ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА» ПО МАЖОРИТАРНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ № 216


Я, Ляпіна Ксенія Михайлівна, підтримую встановлення влади народу над Президентом і депутатами через закони про імпічмент президента Януковича та закон про відкликання народного депутата, якщо останній не виконує своїх зобов`язань.

Усвідомлюючи свою відповідальність перед Українським народом і Об`єднаною опозицією «Батьківщина», яка висунула мене кандидатом в народні депутати України, беру на себе такі зобов`язання:

1. Вступити до фракції Об`єднаної опозиції «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання та не виходити з неї протягом дії мандату, наданого мені виборцем.

2. Голосувати лише особисто, підтримати закон про кримінальну відповідальність за голосування картками інших депутатів.

3. Особисто проголосувати за закони, спрямовані на виконання Програми Об`єднаної опозиції, зокрема за закон про процедуру імпічменту, за імпічмент Януковича, та за закон про відкликання народного депутата.

4. Дбати про свою людську і політичну репутацію, публікувати у ЗМІ регулярно, раз на рік свою декларацію про доходи та видатки.

У разі невиконання цих зобов`язань присягаюся написати заяву про складання депутатських повноважень.

Людина має отримувати зарплату, яка відповідає сучасним потребам: прожитковий мінімум і мінімальна заробітна плата будуть доведені до 2400 грн., зарплата бюджетників буде збільшена щонайменше вдвічі.

Буде покінчено з дискримінацією молоді та людей предпенсійного віку, яких роботодавці відмовляються брати на роботу.

Будуть встановлені однакові правила нарахування пенсій для всіх та скасовані спеціальні пенсії. Її розмір буде залежати від трьох чинників: трудового стажу, умов праці та заробітку.

Ми гарантуємо усім доступність до якісної, сучасної освіти, встановимо законом обсяг медичних послуг, які надаватимуться безкоштовно.

У бідному суспільстві не повинно бути багатих посадовців, їх пільги будуть скасовані, а витрати на утримання органів влади будуть скорочені удвічі.

Ми проведемо антикорупційну люстрацію – перевірку відповідальності витрат і вартості майна чиновників задекларованим доходам.

Суд, прокуратура, міліція будуть захищати права людей, а не порушувати їх. На посади суддів мають прийти молоді, освічені громадяни.

Ми повернемо народу розкрадене. Проведемо ревізію результатів державних закупівель та приватизації, здійснених нинішньою владою.

Я йду у депутати, щоб сприяти становленню принципів, які запропонувала Об`єднана опозиція: СПРАВЕДЛИВА ДЕРЖАВА, ЧЕСНА ВЛАДА, ГІДНЕ ЖИТТЯ.

Я зроблю все від мене залежне, щоб звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, усіх політичних в`язнів, припинити політичні репресії.

Кожен громадянин країни достойний гідного життя. Тому я підтримую Програму стимулювання економіки Об`єднаної опозиції.

Я зроблю все можливе для захисту української мови як основи державності. Я бачу Україну повноправним членом Європейської спільноти і працюватиму для цього.

Я беру на себе зобов`язання перед своїми земляками, мешканцями київського Лівобережжя, домогтися:

1. Підняття престижу Лівобережжя шляхом перенесення на Лівий берег державних установ, в тому числі міністерств та Кабінету Міністрів, та розвитку бізнес-сектору на Лівобережжі. Київ потребує децентралізації: треба покінчити з міграційним маятником, коли зранку все Лівобережжя їде працювати на правий берег, а увечері повертається назад.

2. Зміцнення самоуправління на місцях; повернення мешканцям прямого впливу на владу і прийняття рішень на місцях - створення та підтримка органів самоврядування населення (ОСН); відновлення райрад та районних бюджетів; встановлення контролю за тарифами на послуги ЖКХ.

3. Опорядження за рахунок міської влади вулиць та прибудинкових територій (освітлення, ремонт тротуарів, побудова цивілізованих парковок, збереження та відновлення зелених насаджень).

4. Вирішення транспортних проблем (розв`язка на Ленінградській площі, побудова автотранспортного тунелю під Дарницьким вокзалом, нагальний ремонт доріг тощо).

5. Збільшення кількості дитячих садків та шкіл. Наші діти мають вчитися у гідних умовах, а не в три зміни.

6. Відродження системи позашкільної освіти (розвиваючих гуртків, спортивних секцій). Ми повинні захистити дітей від згубного впливу вулиці!

7. Збереження та відновлення рекреаційних зон району - озер, зелених насаджень, парків, лісів.

8. Припинення незаконної забудови прибудинкових територій. На місці наших дитячих майданчиків не повинні з`являтися торгівельно-офісні монстри!

9. Скасування нового Генплану розвитку Києва (до 2025 р.), за допомогою якого влада під прикриттям "народного референдуму" намагається отримати дозвіл на знищення 480 га парків та скверів Києва та близько 700 га лісів у межах міста.

10. Підняття культурного статусу Лівого берега: розбудова культурних центрів (в т.ч. Лівобережного Палацу Мистецтв).

 

Рейтинг блогов

Звернення "Anonymous" до громадян України

   Вітаємо вас, громадяни України! Ми - "Аноніми"!  

Як всім відомо, Верховна Рада України хоче прийняти новий, незрозумілий для більшості українського народу закон "Про російську мову як другу державну в Україні". Ми не повинні допустити цього! Вже багато небайдужих до цієї проблеми людей мітингують біля стін Верховної Ради України та інших державних установ.

Ми підтримуємо цей протест і зробимо все можливе, що від нас вимагається. Ми організуємо нові "ддос-атаки" на президентські, міністерські сайти, а також на сайти Верховної Ради України. Заспамимо разом всі їх блоги та форуми.

Ми - "Аноніми", закликаємо народ України до підтримання нашої акції протесту! Не будьте байдужими, адже від нашого спільного рішення залежить майбутнє цілої держави! Об'єднаймося і припинимо безлад, що відбувається в Україні, не допустимо, аби почався хаос у державі, тому що тільки ми - український народ - зможемо зупинити це все! Об'єднавшись - ми сила! Ми не повинні боятися влади, влада - має боятися нас, поважати свій народ, якому несуть службу, чиї інтереси представляють та захищають, як за кордоном, так і всередині держави.

Ми - "Аноніми"! Ім'я нам - Легіон! Ми - не пробачаємо. Ми - не забуваємо. Будьте з нами!!!

 Anonymous

 ЗМІ: День, Дзеркало тижня, Українська правда тощо

Рейтинг блогов
Порахуємо!

протести у Києві: Янукович - яйце на лоба :)

Блогери i.ua приймають участь в акції. 

 

А ось і портрет "яйце на лобі" після обстрілу. Не мовчіть, залиште свій слід в історії, захистіть рідну мову!

Яйце на лобі / революция, протест

Приходьте до Європейської площі в будь-який час поставити свій підпис на захист української мови. Всі бажаючі також можуть жбурнути яйце в пику хаму. Яєць поки що вистачає. smile 

Невеличка фото-галерея з місця подій: http://photo.i.ua/user/478848/325000/ .

Новини п`ятого каналу: 24:00 - Український дім. В Януковича кидають яйцями. 05.07.2012 [відео].

Відео-ролики: на Ютубі, на I.UA.

Рейтинг блогов
Рахуємо разом!

Партия регионов: "Мы их развели, как котят"

Регионалы незаконно протащили "языковой" законопроект, а вот и ключевые фразы "Оцените красоту игры. Мы их развели, как котят. Я не знаю, что они будут делать на выборах" и "На замечание, что они "кинули" народ Украины, Колесниченко ответил: "Вы - не народ Украины".

Всем кому не безразличен наш родной украинский язык, наше мнение в конце концов, приходите на Европейскую площадь к Украинскому дому! Среди политиков там с вечера и всю ночь присутствуют депутаты от БЮТ, НУНС, лидеры партий "Удар", "Свобода", Анатолий Гриценко и т.п.

Предполагается продолжение акции до отмены незаконного законопроекта.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
За последними новостями следите на 5-ом канале, информация обновляется каждые полчаса. У кого данный канал не ловит или блокируется эфир, вы можете наблюдать
онлайн-трансляцию канала.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/07/3/6967926/

http://gazeta.ua/ru/articles/politics/_edu-karematy-pasporta-kievlyane-idut-k-ukrainskomu-domu/443849

 

Рейтинг блогов
Хочу такой же!

друзья на I.UA: а у вас есть друг? :)

Вот так примерно происходит и на www.i.ua. smile

 

 ПАРОДИЯ  lol


Если вы еще не добавили асика в друзья, сделайте это немедленно! Почему? День рождения! Все верно, очень скоро его профилю исполняется 5 лет.beer2 24.06.2007 - спешите поздравить асика с днем рождения!

Вести с улицы: ходят слухи, что список друзей асика ожидает очередная расчистка, чтобы убрать заразу. Если вас удалили по ошибке, посетите портал и напомните о себе. Обязательно зайдите в ваш профиль и авторизуйте контакт с асиком. lol

На сегодня это все. Вам понравилось? Поставьте асику плюсик lol


 + Песенка для друзей   letsrock 

«МИР ПОХОЖ НА ЦВЕТНОЙ ЛУГ»
Если случится с тобой что-нибудь
Вдруг, вдруг, вдруг,
Знай, что тебе может радость вернуть
Друг, друг, друг.

Припев:
Мир похож на цветной луг,
Если рядом с тобой друг.
Дружбе всюду открыт путь,
Дружбе верен всегда будь.

Ветры зовут и зовут облака
Вдаль, вдаль, вдаль.
Если ты друга не встретил пока, –
Жаль, жаль, жаль.

Припев:
Мир похож на цветной луг,
Если рядом с тобой друг.
Дружбе всюду открыт путь,
Дружбе верен всегда будь.

Песня не зря собирает друзей
В круг, в круг, в круг:
Хмурый денёк может сделать светлей
Друг, друг, друг.

Припев:
Мир похож на цветной луг,
Если рядом с тобой друг.
Дружбе всюду открыт путь,
Дружбе верен всегда будь.

Из м/ф «Однажды утром», 1981. Слова М. Пляцковского, музыка В. Шаинского.

 

Рейтинг блогов
Хочу такой же!

6 лет - 5 побед

Поздравляю портал I.UA, а также всех его обитателей: владельцев, сотрудников, пользователей и гостей с шестилетием нашего совместного пребывания на нем!

Друзья, этот день особый для меня! В юбилейный 5-ый раз мне доводится примерять лавры победителя. Наконец, была поднята очередная планка - победа одновременно в двух номинациях: секретной и пользовательской. Высокая активность и набранный темп забирают немало сил, времени и здоровья. Но, надеюсь, я и далее смогу радовать вас своими успехами!

Поздравляю призеров и победителей! А кому не повезло в этот раз - не отчаиваться, и, пусть будет как поется в известной песне: "сегодня мечта прошла стороной, а завтра ты встретишь её"!

И напоследок праздничный салютsmile  УРА!

 

Огромное спасибо ВСЕМ за поддержку, поздравления и пожелания!

 


Результаты конкурса: http://birthday.i.ua/winners/.

Поздравления команды I.UA в заметке 6 лет I.UA - результаты конкурса.


 

   Номинации в конкурсе и занятые места соответственно   

               
    21          1          14          93        137         23         11     

 

 

Рейтинг блогов
Как установить?