BSN AMINO X обзор от BioSport

BSN Amino-X


Amino-X от BSN (Амино Икс БСН) - это первые в мире шипучие аминокислоты, обладающие невероятно качественным и эффективным составом. Данный продукт предназначен для увеличения выносливости и восстановления, благодаря ингредиентам в его составе, он активно борется с усталостью, улучшает работоспособность, а также, что немаловажно для порошковых ВСАА - обладает превосходным, освежающим вкусом и быстрым, качественным растворением в жидкости.



Аминокислоты с разветвленной цепью BCAA - это три особенные аминокислоты: лейцин, валин и изолейцин. Уникальная особенность БЦАА в том, что они усваиваются сразу мышцами, а не печенью. Поэтому BCAA зарекомендовали себя как отличные помощники мышечного восстановленияи блокатора мышечного распада. Самой сильной по анаболическому действию аминокислотой в составе BCAA является лейцин, так же он, наряду с синтезом мышечного протеина, активирует mTOR – белок ответственный за рост клеток.
Действие ВСАА Амино Х основано на том, что благодаря свободным аминокислотам и БЦАА в организме начинают действовать анаболические реакции, повышая синтез белка, замедляя катаболизм, что способствует более качественному, правильному восстановлению после физических нагрузок. Одним из основных достоинства данного продукта является полное отсутствие сахара и кофеина, что позволяет принимать его в любое время суток.
В каждой порции BSN Amino X содержится 10 грамм качественных аминокислот, а также витамин D, который способствует более быстрому их усвоению. Для доставки всех важных ингредиентов AminoXтак же содержит в себе L-таурин, L-цитрулин и L-аланин. Аминокислота цитрулин известна как донатор оксида азота, в то время как таурин способствует поглощению питательных веществ в мышечные клетки, а аланин помогает синтезу гликогена во время интенсивной тренировки. Данный продукт разработан для лиц, активно занимающихся спортом, достигшим возраста 18 лет.

Как принимать BSN Amino-X:
Смешайте 1 мерную ложку Amino-X со 180 мл холодной воды или любого другого напитка на ваш выбор. Принимайте до, во время или после тренировки. Выпивайте сразу после смешивания с водой. Принимайте как минимум за 20-30 минут до приема пищи или шейка.
Для максимального результата от приёма AMINOx рекомендуется потреблять около 350 мл воды в день, а также придерживаться рациона питания, богатого белками и углеводами. Физиология вашего тела будет определять, сколько времени потребуется для того, чтобы в полной мере испытать на себе эффективность Amino-X. Максимальный результат от приёма достигаете в течение 3-12 недель. После 12 недель прохождения курса приёма следует сделать перерыв, по крайней мере на 4 недели.


Состав BSN Amino-X (на порцию 14,5 гр):
Всего углеводов < 1 г
Витамин D (как холекальциферол) - 500МЕ (125%)
Натрий – 160 мг
Анаболическая смесь аминокислот - 10 г
L-лейцин (микронизированный), L-валин (микронизированный), L-изолейцин (микронизированный), L-аланин, Таурин (микронизированный), L-Цитруллин (микронизированный)
Efforsorb EnDura Composite - 2 г
Лимонная кислота, Яблочная кислота, Бикарбонат натрия, Холекальциферол

Другие ингредиенты: натуральные и искусственные ароматизаторы, диоксид кремния, лецитин, сукралоза, ацесульфам калия, краситель FD&C.

Вкусы: фруктовый пунш, арбуз, ежевика, яблоко, виноград.

Моє звернення до української влади

Депутат Києво-Святошинської райради звернувся до Порошенка за допомогою

За матеріалами інтернет-видання ПравдаТут.com., починаючи з 30 листопада 2013 року, що якоюсь містично або закономірно збігається з датою початку Майдана, громадянка Приходько Ірина Вікторівна за замовленням, співучастю та підтримкою правоохоронних органів систематично, а вірніше, у режимі «нон-стоп» займається вимаганням, тиском та руйнуванням діяльності бізнесу депутата Києво-Святошинської районної ради Костянтина Бєдового, який звернувся до Президента України з проханням про допомогу.


Президенту України
пану Порошенко Петру Олексійовичу
Адміністрація Президента
01220, м. Київ,
вул. Банкова, 11,


Копія: Київському міському голові, Голові
Київської міської державної адміністрації
пану Кличко Віталію
Володимировичу
Київська міська рада
01044, м. Київ,
вул. Хрещатик, 36

Генеральному прокурору України
пану Яремі Віталію Григоровичу
Генеральна прокуратура
01601, м. Київ,
вул. Різницька,13/15

Голові Служби безпеки України
пану Наливайченко Валентину
Олександровичу
Служба безпеки України
01601, м. Київ,
вул. Малопідвальна, 16


Міністру внутрішніх справ
України
пану Авакову Арсену
Борисовичу
Міністерство внутрішніх справ
01601, м. Київ,
вул. Академіка Богомольця, 10


Скарга


  Шановний пане Президент!

Звертаюсь до Вас, як гаранта Конституції України, як Президента, який очолив нашу державу для всіх нас вкрай важкий час, але ж одночасно це час очищення України від злочинного режиму та беззаконня влади, надій, реформ, втілення антикорупційної політики, якої так прагнув і відстоював Майдан!

Я, Бєдовой Костянтин Анатолійович, патріотично налаштований громадянин України, є активним учасником Майдану, адвокат, реформатор, починаючи з 2010 року депутат від опозиційної партії «УДАР», голова фракції партії «УДАР» Києво-Святошинської районної ради VI скликання та одночасно голова партійного осередку Києво-Святошинського району Київської області.
Народився й виріс у Києві. Одружений, батько чотирьох дітей.
Керуючись положеннями статей 102, 106 Конституції України, звертаюсь до Вас з цією скаргою стосовно грубого порушення вимог ст. 19 Конституції України певними посадовими особами шляхом зловживання службовим становищем і нехтування засадами дотримання законності, шантажу, погроз, залякування, приниження честі та гідності в цілях завдання мені значної матеріальної шкоди, знищення мого бізнесу, підривання моєї репутації, розв’язування та провокування політичних конфліктів та переслідувань, а також вимагання, що підтверджується фактами, викладеними в даній скарзі.
Цією скаргою маю намір повідомити про складений та одночасно продовжуваний злочин, який відбувається проти мене, мого бізнесу, членів моєї родини та інших осіб. Так, продовжувальним визнається злочин, який складається з кількох тотожних злочинних діянь, що спрямовані до загальної мети та утворюють у цілому єдиний злочин, а складовий злочин - це злочин, який складається з двох або більше злочинних діянь, кожне з яких, якщо розглядати їх відокремлено (ізольовано), являє собою самостійний злочин, але які внаслідок їх органічної єдності утворюють один одиничний злочин, який охоплюється ознаками однієї статті КК. Отже, всі злочинні діяння, викладені нижче, мають саме такі ознаки.
Так, я є єдиним засновником ТОВ « Стоматологічна поліклініка №3», сумлінно сплачую усі збори та податки. Приміщення стоматологічної поліклініки є моєю власністю, розташоване в будинку за адресою: м. Київ, вул. А.Антонова,4 корпус 1, починаючи з 1964 року, вся дозвільна документація поліклініки оформлена відповідно до вимог діючого законодавства. Отже, ніяких зауважень, застережень та претензій зі сторони відповідних державних контролюючих органів України щодо порушень моє підприємство до листопада 2013 року не мало і не могло мати.
Однак, починаючи з 30 листопада 2013 року, що якоюсь містично або закономірно збігається з датою початку Майдана, громадянка Приходько Ірина Вікторівна за замовленням, співучастю та підтримкою правоохоронних органів систематично, а вірніше, у режимі «нон-стоп» займається вимаганням, тиском та руйнуванням діяльності поліклініки.
Так, громадянка Приходько та угрупування людей, особистості яких й по сей день не встановлені, на протязі восьми місяців систематично:
- руйнують та псують майно поліклініки та співробітників: вибивалися двері, обрізалися кабелі та аварійні зливні труби, розбивалися вікна, через які в приміщення вкидалися фекалії, відходи, сміття, виламувалася огорожа приміщення, зламали козирок над підвальним приміщенням, наносили подряпин на автотранспорт співробітників поліклініки та інше;
- відбувається тиск, погрози, приниження: ображають мене, робітників, відвідувачів за національними, фізичним, професійними, політичними ознаками, нецензурна лайка, погрожують кримінальними розправами та переслідуваннями, зводять наклеп щодо зараження хворих СНІДом та венеричними захворюваннями, шляхом шантажу та погроз вимушують жильців будинку писати наклепи чи підписувати завідомо неправдиву інформацію;
- скоюють напади на співробітників та відвідувачів: неодноразові відштовхування лікарів від пацієнтів під час лікування, що є небезпечним для життя і здоров'я як відвідувачів, так і медперсоналу, а також фізичні дії: виштовхування, хватання, притискання із застосуванням сили, в приміщенні навіть запалювались коктейлі «Молотова»;
- займаються самоуправством: встановлення паркомата, який перекрив проїзд до поліклініки, блокування вхідних дверей;
- звертаються у всі контролюючи органи влади, надаючи свідомо неправдиву інформацію про неіснуючі порушення з боку мене, поліклініки, лікарів, що призводить до несанкціонованих перевірок, які паралізують роботу поліклініки.
Всі ці факти, які були викладені мною, пацієнтами поліклініки, робітниками, жителями будинку під час викликів 12.12.2013 року, 12.02.2014 року, декілька разів протягом березня 2014 року, 30.04. 2014 року, у червні 2014, 13. 07. 2014 року та безліч викликів правоохоронців у нічний час, запротокольовані працівниками Солом’янського РУГУ МВС України у м. Києві.
На особисту увагу відносно дій Приходько І.В. заслуговує той факт, що Приходько І. ніколи не була зі мною знайома, ніде раніше зі мною не зустрічалася, але зареєструвавшись у будинку, в якому знаходиться поліклініка, 30 листопада 2013 року з’явилась у поліклініку з наголосами та погрозами, що я «зрадник Вітчизни», «клятий «ударовець», які переростали в «майданутого», «пересаджаємо тебе та усю вашу «свору Кличківьку», тобто з самого першого дня тиску та залякування дії громадянки Приходько мають характер замовлення виключно мене як політичної фігури, ціллю яких є насамперед провокації щодо усієї партії «УДАР», особисто Кличко Віталія Володимировича, підрив моєї особистої, партійної репутації, залякування опозиційних активістів та вимагання матеріальних благ.
Окрім цього, Приходько І.В., її чоловік (який є адвокатом) та робітники правоохоронних органів весь цей час вимагають придбання мною для громадянки Приходько трикімнатної квартири, повторюючи «що я таки придбаю їм цю квартиру раніше чи пізніше, бо сили її покровителів, зв’язків та домовленостей достатньо, щоб знищити, «нагнути», «закрити» навіть «друзів Кличка».
В свою чергу, мною особисто, колективом поліклініки та жителями будинку, в якому розташована поліклініка, були направлені неодноразові, систематичні звернення у виді заяв, скарг до Соломенського РУГУ МВС України в м. Києві, на які до липня 2014 року не тільки не було мір реагування, не було навіть відповіді, доки до керування Соломенським РУГУ МВС в м. Києві не прийшов Жуков Б.В., яким вже приймаються відповідні заходи. Особливо звертаю увагу на бездіяльність та протиправні дії начальника Соломенського РУГУ МВС України в м. Києві Моренця І.В., який в період з листопада 2013 року по травень 2014 року тиснув на мене, повністю підтримуючи злочинну діяльність Приходько І.В., через сторонніх осіб вимагаючи купівлі трикімнатної квартири, жодним чином не реагуючи на наші звернення, звернення жильців. Проте вже зараз полковник міліції Моренець Ігор Володимирович пішов на підвищення й займає посаду начальника Голосіївського районного управління ГУМВС України в м. Києві, тобто очолив один з трьох центральних районів столиці. Тоді чому в той час, коли наша держава продовжує платити надто непомірну ціну за кожен крок власних свобод, має мрією очищення українського суспільства від шахраїв, бюрократів, мародерів, організованої злочинності, корупціонерів та так званих злочинців у мантіях різноликих державних посадовців, всі ці служителі злочинного режими тільки закріплюють свої позиції в державі?!
Мабуть, саме тому, в свою чергу, громадянка Приходько І.В. чомусь має прав і охороняється Конституцією України більше за мене, і її «законні» інтереси та протиправні дії «дуже цікавлять, турбують і охороняються» представниками державної влади на вищому рівні відповідно всіх вимог законодавства навіть по «покращеній схемі реагування».
Так, відповідно звернення Приходько В.І. до прокуратури, окрім громадянки Приходько, її «банди» та правоохоронних органів, з метою травлення та вимагання за останні три місяці поліклініку «відвідали» та «зацікавились» її діяльністю наступні посадовці та організації, дії яких є беззаконними та протиправними:
- 18.04.2014 року невстановлені особи, назвавшись співробітниками ДСБЕЗ Солом'янського РУГУ МВС України в м. Києві, а саме Басараб Сергій Анатолійович, Яроцький Миколай Олегович, без яких-небудь пояснень прийшли до поліклініки, почали оглядати приміщення, в тому числі заходили до кабінетів під час лікування пацієнтів, склали протоколи і акти відносно поліклініки та ФОП Калашник В.А., ФОП Пархоменко О.А., ФОП Семенистого Р.А., жодного документу не дали для ознайомлення та не залишили копії;
- в середині червня 2014 року поліклініку «відвідав» представник ПАТ "Київенерго", відокремлений підрозділ "Київські тепломережі", Марченко А.О. перевіряв підключення до гарячого водопостачання з метою встановлення факту крадіжки гарячої води. На прохання пред’явити документи, підтвердити свої повноваження відмовився, упевнившись, що в поліклініці немає централізованої гарячої води, тому що вона обладнана бойлерами, погрожував «окремим» розслідуванням та поверненням;
- 1 липня 2014 року в ході перевірки головним спеціалістом Солом’янського відділу Голосіївського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у м. Києві Іваницькою Людмилою Михайлівною було складено протокол про порушення санітарних норм, а вже 2 липня 2014 року Головним державним санітарним лікарем Голосіївського, Святошинського, Солом’янського районів м. Києва було винесено постанову про накладання штрафу у розмірі 204,00 грн., однак переслідування вищевказаним Головним лікарем Матвієнко Аллою Павлівною продовжуються у виді погроз, вимагання та шантажу;
- 4 липня 2014 року Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії у м. Києві в особі представників Отачук О.В., Колесник О.А. намагалися зафіксувати неіснуюче розкрадення тепло- та електроенергії шляхом позапланової перевірки.
Із всієї цієї нескінченної черги «охоронців законності та порядку» особливої уваги заслуговує Новицький Дмитро Юрійович – директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, який 1 липня 2014 року в складі комісії з 12 осіб, в тому числі: Кеба Ніна Василівна - головний спеціаліст відділу контролю експлуатації житлового господарства управління контролю експлуатації житлово-комунальної інфраструктури Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, Гавриляк Михайло Іванович - головний державний інспектор Управління контролю будівництва об’єктів у сфері житлово-комунального господарства та ще дев’ятеро інших представників, в тому числі Солом'янської РДА, ЖЕКу, намагався без жодних повноважень закрити заклад. Верхом цинізму і беззаконня є те, що такий «непрофесійний шахрай-виконавець замовлень» як Новицький Д.Ю., прикриваючись владними повноваженнями, дуже впевнено та рішуче заявив працівникам поліклініки , що особисто мер Києва Віталій Кличко поклав на нього зобов’язання «невідкладно, дуже жорстко розібратися й вже сьогодні закрити поліклініку». І тільки тому, що я є другом Кличко Віталія Володимировича більш ніж 20 років і маю можливість зателефонувати йому особисто, щоб швидко переконатися в неправдивості слів й дій Новицького Д.Ю., в мене випал «шанс» не дати змоги шайці шахраїв та перевертнів в державній амуніції зачинити мій бізнес, яким я займаюся майже 10 років! І як важко мені, людині, яка є реформатором в нашій державі, борцем за справедливість, відчувати і усвідомлювати, що будь-який інший громадянин нашої країни, який «не має мобільного зв’язку з мером» залишається беззахисним, приниженим, переслідуваним злочинними виконавцями державної влади, які будь-якою ціною виконують поставлені кимось або власні злочинні цілі! Про діяльність Новицького Д.Ю. також можливо ознайомитись в мережі Інтернет (http://kp.ua/politics/440652-v-meryy-otkreschyvauitsia-ot-uchastyia-v-antyterrorystycheskoi-operatsyy, ).
Як видно з хронології подій, фактично кожного дня робітники поліклініки чи відбиваються, чи барикадуються, чи захищаються від штурму «банди» Приходько І.В., чи приймають участь в нескінченних безпідставних перевірках органів влади щодо роботи поліклініки, яка майже паралізована, якщо не сказати «нейтралізована».
В результаті викладених фактів беззаконня посадових осіб та особисто громадянки Приходько, її чоловіка та співучасників вимагання, а також бездіяльності правоохоронних органів страждає не тільки мій бізнес, матеріальний статок моєї родини, але й спокій, впевненість в завтрашньому дні, заробіток 40 співробітників поліклініки, які не тільки несуть матеріальні витрати по відновленню пошкодженого майна, втрачають пацієнтів, прибуток, але й постійно зазнають вимагань у вигляді хабарів з боку посадовців майже всіх органів влади.
Хотілось додати, що з того самого часу, як я почав активно займатися політичною діяльністю, був обраний депутатом Києво -Святошинської районної ради Київської області від опозиційної партії, мене весь час тиснули та переслідували прихільники старої влади, в тому числі голова «Партії Регіонів» в Києво-Святошинському районі Фадєєв Ігор Геннадійович, який погрожував знищити мій бізнес, зганьбити мене, мою сім’ю. Його «пророцтва» й погрози було втілено в життя: так, було знищено у 2011 році мій ресторанний бізнес, підпалено і спалено до тла ресторан «Опалкова хата», в якому я був одним з засновників, в грудні 2013 року зламано мій особистий e-mail, з метою шантажу і розповсюдження особистої інформації. А ось дійсно шокуюче сталося в жовтні 2013 року - наруга над могилою мого сина та двох моїх бабусь, з приводу чого мною було подано відповідну заяву до Святошинського РУГУ МВС України у м. Києві, заходів реагування на яку я не дочекався й до нині. Однак, замість захисту й допомоги, незабаром я «отримав» замовний матеріал в Інтернеті про те, що «помічник Кличка - Бєдовой під прикриттям партії «УДАР» організує «могильний бізнес», захоплює цвинтар та планує заробляти на смерті». Про нескінчене поливання брудом в провокаційних статтях мене, моєї доньки та всієї родини, які порочать честь та гідність я й писати не стану.
Безсумнівно, що поштовхом для активного переслідування мене, моєї родини, бізнесу стало моє офіційне призначення в 2012 році помічником-консультантом народного депутата, лідера партії «УДАР», нинішнього мера Кличко Віталія Володимировича, який є моїм другом з 1990 року. Одночасно я є радником начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України та починаючи з 1996 року по 2009 рік я отримав від Міністерства оборони України та ГУР МО України декілька відзнак: подяк, нагород, грамот, цінних подарунків за значний особистий внесок, високі досягнення, сумлінну роботу . Саме завдяки тому, що я займаю вищезазначену посаду восени 2013 року до мене звернувся патріотично налаштований старший офіцер Головного управління розвідки Міністерства оборони України, який повідомив мені про те, що мною зацікавився генерал-лейтенант Сергій Валентинович Ганжа, начальник Департаменту захисту національної державності СБУ, більш відомого як департамент "Т" (політична охранка ), який викликав з цього приводу начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, начальника Управління власної безпеки та інших керівників, з метою збору інформації, пошуку компромату, та те, що відносно мене порушені контррозвідувальні справи та організовані спецоперації та заходи щодо переслідування мене. Начальника ГУР МО України викликали також до АП з цього-ж приводу . На питання, з чим я пов’язую цю зацікавленість, я відповів: з давньою дружбою з Віталієм Кличком, моєю політичною та громадською діяльністю. Таким чином, вже в листопаді 2013 року почалося активне переслідування та тортури.
Окрім цього, я знаю, що моя справа не є одиничним випадком, а я не є випадковою жертвою, - це система, в якій кожного дня утискають права людини, прикриваючись повноваженнями влади. І дуже важливо в той час, коли громадяни доведені до відчаю, зневіри в закон, владу, коли вже не має сил боротися з злочинною системою, щоб чиновники злодії, прикриваючись лозунгами «Мені Президент …, мені Міністр…, мені Мер … само особисто наказав когось закрити, щось забрати, кудись посадити», умисно не руйнували Вашу репутацію, репутацію мера, нової влади та ті паростки довіри, які так важливі для майбутнього.
Тому весь цей час мене турбує питання, що робити в цій ситуації з «ганжами, моренцями, новицькими, приходьками» звичайному громадянину, який не є депутатом, не має мобільного зв’язку з мером, не має впливових друзів, не має нагород, звань, не є адвокатом, який може себе захистити, не має доступу до інформації, не має штату робітників, щоб хтось вів безкінечну переписку, робив запити, надавав відповіді на незаконні перевірки посадовців, писав заяви, бігав, телефонував правоохоронцям з метою захисту своїх прав, не має грошових коштів для відновлення свого злочинно пошкодженого майна. Це питання для мене найскладніше, тому що в ході роздумів над ним я розумію, що якщо я зі своїм положенням і статусом себе відчуваю «сам на сам» з довго триваючим злочином, який не може ніхто припинити, то пересічний громадянин нашої країни мабуть й зовсім не витримає такого тиску, тому дуже сподіваюсь, що зараз в країни втілюються ті реформи, які дають змогу нашій державі зробити переломний крок у бік гарантування безпеки, захищеності, стабільності кожному громадянину нашої країни.
Отже, в моїй справі наявні факти прояву політичного переслідування і корупційна складова, але розслідування таких питань перебуває за межами моєї компетенції.
Наведені факти жодним чином не претендують на вичерпність, а викладена інформація по справам - на повноту. Кінцевий висновок може бути зроблений після детальної перевірки та доопрацювання наведених фактів відповідними контролюючими органами, тому до скарги надаю тільки існуючи у мене документи.
І ще, шановний Петро Олексійовичу, я дуже сподіваюся, що завдяки припиненню свавілля посадових осіб та державних службовців, притягненню винних до відповідальності ми разом зможемо досягнути того, щоб існуючий в державі і суспільстві правопорядок ґрунтувався на певних принципах, передбачених Конституцією і законами країни, зокрема на принципах демократизму, гуманізму, соціальної справедливості, конституційності, законності тощо. Саме держава мусить бути гарантом належної реалізації передбачених Конституцією прав і свобод громадянина й неприпустимості втручання в життя і діяльність громадян, тобто захищати від свавілля, беззаконня, самоуправства, зловживання та злочинних рішень органів державної влади та їх посадових осіб.
На підставі викладеного прошу Вас особисто:
1. Розглянути мою скаргу.
2. Вжити необхідних заходів для проведення за цією скаргою ретельної перевірки органами Прокуратури України за додержанням законності та належного виконання своїх службових повноважень посадовими особами Солом’янського РУГУ МВС України в м. Києві, Головного управління Держсанепідслужби у місті Києві, структурних підрозділів КМДА, Державної екологічної інспекції у м. Києві та інших організацій, причетних до беззаконня з витребуванням всіх належних доказів стосовно цієї скарги.
3. Вжити необхідні заходи з перевірки органами Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ своїх структурних підрозділів щодо оперативних та технічних заходів переслідування, які проводилися відносно Бєдового Костянтина Анатолійовича Департаментом захисту національної державності Служби безпеки України та особисто генерал-лейтенантом Ганжою Сергієм Валентиновичем, колишнім начальником СБУ, та з зобов’язанням надати мені результати перевірки.
4. Забезпечити об'єктивність і відкритість при розслідуванні фактів, викладених в скарзі.
5. Забезпечити якнайшвидше вирішення питання про притягнення винних осіб до відповідальності за невжиття посадовою особою заходів по припиненню злочинного діяння (злочинної бездіяльності) підлеглого або підконтрольної службової особи, перевищення службових повноважень, службову недбалість, приховування злочину, переслідування фізичної і юридичної особи, шахрайство, тощо відповідно до вимог діючого законодавства та відшкодування завданих поліклініки та її робітникам матеріальних збитків.

6. Повідомити мене про результати розгляду заяви.


Додатки:

1. Копія заяви жительки Євгенівої Л.Х. від 08.11.2014 року на 1 стор.;
2. Копія заяви жительки Штейн Т.М. від 08.11.2014 року на 1 стор.;
3. Копія колективної заяви начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м.Києві від 12.02.2014 року на 1 стор.;
4. Копія колективної заяви начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м.Києві від 03.03.2014 року на 1 стор.;
5. Копія колективної заяви начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м.Києві від 05.03.2014 року на 1 стор.;
6. Копія заяви Штейн Т.М. начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м.Києві від 05.03.2014 року на 1 стор.;
7. Копія заяви Усенко О.В начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м.Києві від 09.04.2014 року на 1 стор.;
8. Копія колективної заяви робітників поліклініки начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м. Києві від 23.04.2014 року на 2 стор.;
9. Копія заяви Бєдового К.А. начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м.Києві від 23.04.2014 року на 3 стор.;
10. Копія заяви жительки Сенько Т.М. начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м.Києві від 23.04.2014 року на 1 стор.;
11. Копія припису Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії у м.Києві № 08/11-21 -352 від 04.07.2014 року на 2 стор., копія акту здійснення заходу з державного енергетичного нагляду №08/11-21-90 від 04.07.2014 року на 7 стор.;
12. Копія скарги Бєдового К.А. начальнику Соломянського РУ ГУМВС України у м.Києві від 14.07.2014 року на 2 стор.;
13. Копія листа Державної екологічної інспекції у м. Києві за №4019-08/20 з копією Акту №08/1166 перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на 8 стор.;
14. Копія протоколу про порушення санітарних норм №265 від 01.07.2014 року на 2 стор., копія постанови про накладання штрафу ДСЕСУ №265 від 02.07.2014 року на 1 стор., копія акту санітарно-гігієничного обстеження об’єкта ДСЕСУ від 01.07.2014 року на 3 стор.
15. Цифровий носій інформації (компакт –диск) з відеоматеріалами.



З повагою,
депутат Києво-Святошинської
районної ради Київської області VI
скликання від партії «УДАР» Бєдовой Констянтин Анатолійович

Спортивное питание Киев

BioSport.kiev.ua - лучшее спортивное питание в Киеве и Украине по самым вкусным ценам! :)

Рад сообщить что открылся новый интернет-магазин спортивного питания BioSport.kiev.ua (БиоСпорт, Киев)!
 
  • Получить качественную и компетентную консультацию
  • Действует гибкая система скидок!


Купить спортивное питание в Киеве можно по адресу:
Киев , станция метро Вокзальная, ул.Лукашевича 15-А , Т.Ц."Европорт", 1-й этаж, магазин "Планета Здоровья";

График работы: Пн-Вс с 11-20:00 (в телефонном режиме до 18:00);

Тел.: +380 (44) 383-21-23
Тел.: +380 (93) 189-77-78
Тел.: +380 (97) 605-79-78

ICQ: 460.868.941
Mail: [email protected]
Skype: igoruwk

Site: http://biosport.kiev.ua/

Меню холостяка или что купить поесть в супермаркете.


Наверняка вы помните мою заметку "что купить поесть на работе"? Так вот, решил немного развить и расширить тему, перейти на послерабочее время и поразмышлять, что же такого можно купить поесть холостяку вообще, в любое свободное от работы время.

Главный критерий релевантности всех аспектов, для составления данного рациона, можно обобщить в тезисе: "Пищу не нужно готовить". То есть, выбирались именно те продукты которые не требуют длительной термической обработки (читай: контакта с "соседями по кухне"), а акцент сделан именно на  продуктах категории "купил и съел", без "следов борьбы" в виде грязный кастрюлек, сковородок, чашечек, тарелочек. Именно поэтому в данное меню не попали  всякие "макароны по флотски", амлеты и жареные/вареные картошки.

Скажу сразу, рацион получился не из дешевых, за "прием" уходит около 30-50 грн (3-5 €), поэтому не подходит для всяких там студентов, школоты и прочих нищебродов, если брать его как ежедневный на длительное время.

Ну чтож, критерии составления рациона и целевая аудитория вроде как определены, так перейдем же непосредственно к "меню":

1. "Веселый молочник".

Подходит больше для завтраков, если подходить к его классическому применению, но мы то знаем... :)

Более распространено на западе, а именно в США, итак: 

Кукурузные хлопья + Молоко (+Творог) = 2+1(+1)= 3(4) €

Скажу честно, одни хлопья с молоком уже довольно сытные и относительно недорогие, но если же хотите подстраховаться что "червячок заморен" на все 100%, то можно докупить сладкого творожка с изюмом или курагой.

2. "Макдональдс".

Нет, не бойтесь, я не агитирую идти в ближайшую сеть общественных туалетов под названием  Макдональдс и покупать там "американскую химю" , боже упаси!

Просто данный пищевой  каламбурчик мне напоминает основное меню данной рыгаловки, однако предупрежу сразу, он может быть не в каждом супермаркете, итак:

Салат "Оливье" + Бутер + Молоко = 2+1+1 = 4 €

Во многих супермаркетах готовят салаты, не стоит пренебрегать таким "дором богов", тем более многие салаты уже расфасованы в судочки и не требуют стоять в очереди!

Лично я предпочитаю Оливье, но кому-то может понравится салат из крабовых палочек, куриный или рыбный салат... без разницы, главное чтобы в нем присутствовало мясо, иначе через час опять захочется есть. То есть Винигрет, "Капустис" или овощной салат не подойдет,  в топку его.

И тут вы наверняка спросите, причем здесь  Макдональдс? А того что бутер! :) 

Как вы заметили, после салата идет бутер. Не знаю у кого как, но у нас в супермаркете продаются "бутеры" и "гамбургеры" собственного производства. Начинка полностью православная: кусочек мяса (курица/балык), кусочек вареного яйца,  зелень, соленый огурчик, майонез.

Запить это все естественно молоком или кефиром, на любителя.

3."Сицилия".

Не знаю у кого как, но у нас в супермаркете (С) продается пица собственного производства ценой в 3€, довольно кошерная скажу так, в отличие от "морозильной пицы" (начинал с нее) все ингредиенты первой - свежие! На вид по крайней мере. :) Итак:

Пица + Соус + Молоко = 3+1+1 = 5 €

Для того чтобы наша пица приобрела насыщенность и аромат, перед затаскиванием ее в микроволновку, рекомендую заправить ее своим любимым томатным соусом (не кетчупом), 3-5 минут и готово, аромат по всей кухне!

Запивать можно молоком или томатным соком, но я предпочитаю первое.

4. "Картошечка".  

А вот и обманул, готовить таки придется! :-Р Если залить тарелку кипятком можно таки назвать "готовкой"...

Итак, блюдо которое является самым "домашним", из всех описанных мною блюд, однако, ВНИМАНИЕ!!! Может оставить грязную тарелку!

Именно поэтому я его редко готовлю, однако люблю... вах-вах.

Ингредиенты:

Пюре + селдь + огурцы + Сок = 1+1+2+1 = 5 €

Пюре как понимаете не обычное, а сухое (порошковое), и ничего зазорного в нем нет! Так же как и сухое молоко, тоже молоко, только сухое.

К нему можно купить селедочки, лично я предпочитаю "Оселедець підкопчений", кусочками  масле, он продаются фасованный в плоской банке по 250 грамм.

К этому всему можно и маринованных огурчиков, такие тоже продаются "на один присест", в расфасовке 400-500 грамм.

Запивать лучше томатным соком, так как молочные изделия, по известным причинам, к такому меню не подходят.


5. "Епонец".

Почему Епонец? А потому что это как китаец, только посолидней. :)

Итак, завершит наш обзор, блюдо из восточной кухни, а именно... пельмешки. Да, да, именно пельмешки! Их придумали в Китае... и если уж еретичествовать, то с размахом - да, их нужно варить! При этом останется грязная кастрюля, бе-бе-бе!

Пельмени + Соевый соус + Кефир = 2+1+1= 4 €

А восточным именнем сие исконно студенческое блюдо названо не зря, ведь заправлять мы его будем, нет, не банальными майонезо-кетчупо-уксусами, а... Внимание! Соевым соусом! Да, да, именно соевым соусом. Нямка получится неимоверная. Я гарантирую это! Все лучших традициях восточной кухни.

На этом холостяцкий обзор вкусной и полезной пищи завершен, кому понравилось ставьте плюсики. Если что хотите дополнить - пишите коменты.

ЕРЕТИК.info - первый межконфессиональный, религиозный форум.





Друзья!
Рад сообщить что открылся первый межконфессиональный, религиозный форум, посвященный проблемам религиозных меньшинств, "сект" и прочих традиционных, и не очень, верований eretik.info.
На сайте Eretik.info вы сможете задать интересующие Вас вопросы представителям различных религиозных конфессий, верований и "сект".
ЕРЕТИК.info - все что вы хотели узнать, но боялись спросить у представителей "сект"!
Приятного общения!

Адрес сайта: http://eretik.info/

Группа Вконтакте: http://vk.com/eretik_info

Система МакКинли (McKinley System)

Вот, сегодня пришел спам о Система МакКинли, мол "зарабатывай" не вкладывая от 300 в день и тд. пр.
На такой развод не разу не покупался, но этот раз решил разоблачить (выходной сегодня :)).
За пол часа исследования выяснилось что "Система МакКинли" это лишь один из способов выманивания денег у населения известным аферистом и мошенником: Попович Игорь Петрович.
Вот его страница на псевдо-благотворительном фонде и Вконтакте (под новой фамилией) и Миртесен:
http://www.deti-mira.ru/about/faces/
http://vkontakte.ru/id20401255
http://mirtesen.ru/people/235678769

А также разоблачительные статьи опубликованные в МК:
http://www.xxc.ru/stati/text004/index.htm
Московский Комсомолец” от 03.11.00

http://www.deti.zp.ua/show_article.php?a_id=1169
"Московский Комсомолец" от 24.10.2006 Екатерина ПИЧУГИНА

По-поводу самой же системы "МакКинли", то ее действие сводится к тому что вы регистрируетесь в разных казино (из списка МакКинли естественно), и играете там на бабки "по системе МакКинли". Проигрываете их, рано или поздно, но деньги переходят к "МакКинли".

Вот сайт "системы" (обратите внимание на рекламу лохо-фонда внизу):
http://sistema-mck.com/index.html
Разоблачение:
http://www.mykiev.inf.ua/analit/mk-kinly2.php
http://www.mykiev.inf.ua/analit/mk-kinly.php

Друзья блога: http://obmen-akov.com

Нашел классную программу, блокирует всю рекламу в интернете!

  • 28.06.11, 14:00
Нашел классную программу, блокирует всю рекламу в интернете!  Программа наших разработчиков, русская. Кому нужно можете тоже установить! Вот ссылка на официальный сайт программы: http://download.adguard.ru/c/399094/adguardInstaller.exe Программа Adguard создана отечественными специалистами на русском языке.  Установка проходит логично и никаких вопросов не возникает. После установки программа сразу начинает работу и никаких дополнительных настроек не требует. Программа блокирует всевозможные рекламные блоки на странице.  Приняв решение, скачать Adguard, вы решите следующие проблемы. Во-первых, назойливая реклама не будет отвлекать от работы. Во-вторых, вы избавитесь от созерцания изображений непристойного содержания. В-третьих, защититесь от распространяемых через рекламу вирусов и вредоносных программ. В-четвертых, рекламные фирмы не будут следить за вашими перемещениями в сети, загружая вас еще большим количеством целенаправленной рекламы. В-пятых, экономиться трафик и страница сайта загрузятся намного быстрее. Например: вы решили скачать программу «Справочник лекарственных средств 2010», зашли на сайт, любой, а там кроме описания программы и ссылки на скачивание еще два десятка различных баннеров висит. И загрузка страницы проходит дольше, и трафик больше, и отвлекает. Все эти функции будут вам доступны после того, как вы примите решение скачать Adguard и установите ее. Программа Adguard блокирует баннеры, всплывающие окна, видеорекламу, баннеры нового поколения (представляют собою прикладные программы) и другие виды рекламы, а также предотвращает отслеживание рекламными сетями и счетчиками. Работает программа Adguard во всех известных браузерах. Обновление программы Adguard будет происходить автоматически. Для этого вам необходимо для программы Adguard скачать ключ и программа будет всегда с вами.

Если возникнет необходимость переустановить операционную систему или сменить компьютер, то вам всего лишь необходимо будет скачать Adguard, а ключ подтвердит ваши права на программу.

Друзья: http://obmen-akov.com


100%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Acer eMachines E528 - обзор от igoruwka!

Итак инфо от производителя: eMachines E528 Простой и надежный ноутбук, оснащенный всем необходимым для продуктивной работы.
Configurations
Подлинная Windows® 7 Starter , Процессор: Intel® Celeron® 900,
Дисплей: 14.0" 16:9 HD LCD (720p, 1366x768),
Видеоадаптер: отсутствует,
Нет выделенной видеопамяти,
Оперативная память: 2 Гб DDR3,
Жесткий диск: 250 Гб,
Батарея: 6CELL2.2,
Оптический накопитель: DVD-Super Multi DL drive, 2-in-1 кардридер,
Вебкамера: 1.3MP,
Блок питания 65 Вт,
Цвет корпуса снаружи/внутри: черный ( LX.NBG08.007 ) 
Операционная система Подлинная Windows® 7 Home Basic Подлинная Windows® 7 Home Premium
Процессор и набор основных микросхем Процессор Intel® Celeron® T3500 (1 MB L2 cache,2.10 GHz, 800 MHz FSB, 35 W), 900 (1 MB L2 cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB, 35 W), supporting Intel® 64 architecture Процессор Intel® Celeron® 900(1 MB L2 cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB, 35 W) Mobile Intel® GM45 Express Набор основных микросхем
Оперативная память Поддержка Dual-channel DDR3 SDRAM До 2GB DDR3 оперативной памяти, расширяемые до 4 GB при использовании двух soDIMM модулей
Дисплей 15.6" HD дисплей с разрешением 1366 x 768 точек, высокая яркость (200-nit), TFT LCD, глянцевый 16:9 соотношение сторон
Видеосистема Набор основных микросхем Mobile Intel® GM45 Express с интегрированными возможностями 3D графики, включая Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (Intel® GMA 4500MHD) до 1759 MB Intel® Dynamic Video Memory Technology 5.0 (64 MB выделеной системной памяти, до 1695 MB дополнительно выделяемой системной памяти), поддержка Microsoft® DirectX® 10 Поддержка работы с двумя дисплеями независимо 16.7 миллионов цветов Декодирование MPEG-2/DVD Декодирование WMV9 (VC-1) и H.264 (AVC) HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) с поддержкой HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Аудиосистема Один встроенный динамик Поддержка High-definition audio Совместима с MS-Sound Встроенный микрофон
Накопители Жесткий диск • 160/250/320/500/640 GB или больше 2-in-1 card reader, поддерживающий • Secure Digital™ (SD), MultiMediaCard™ (MMC)
Оптический накопитель 8X DVD-Super Multi дисковод
Вебкамера • Вебкамера с разрешением 1280 x 1024 точек
Беспроводные сети и сети WLAN: • 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED™ WPAN: • Bluetooth® 3.0+HS (опционально) LAN: Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN ready
Габариты и вес 372.3 (W) x 246.5 (D) x 26.8/39.6 (H) мм 2.7 кг с 6-cell battery pack
Подсистема питания Product Safety Electric Appliance and Materials (PSE) certified for battery pack Адаптер: 3-pin 65 W AC adapter
Батарея: 48.8 W 4400 mAh 6-cell Li-ion battery pack
Время автономной работы: до 3.5 часов ENERGY STAR®
Специальные кнопки и клавиши Keyboard 103-/104-/107-key eMachines FineTip keyboard with independent standard numeric keypad, international language support Touchpad Multi-gesture touchpad, supporting two-finger scroll, pinch, rotate, flip
Порты ввода-вывода 2-in-1 card reader (SD™, MMC) 3x USB 2.0 ports External display (VGA) port Headphone/speaker/line-out jack Microphone-in jack Ethernet (RJ-45) port DC-in jack for AC adapter Программное обеспечение Productivity • eMachines Power Management • eMachines Recovery Management • Adobe® Flash® Player 10 • Adobe® Reader® 9.1 • Google Toolbar™ • Microsoft® Office 2010 preloaded (purchase a product key to activate) • Microsoft® Office Starter 2010 • Norton™ Online Backup Security • Norton Internet Security™ 2010 Multimedia Multimedia • NTI Media Maker™ Gaming • WildTangent® (except China, Japan, Hong Kong, Korea) Communication and ISP • Microsoft® Silverlight™ • Windows Live™ Essentials — Wave 3 (Mail, Photo Gallery, Live™ Messenger, Writer) • Skype™ Web links and utilities • eMachines Identity Card • eMachines Registration • eMachines Updater Опции
Гарантия 1 год
Источник: http://www.emachines.ru/

Драйвера от производителя можно найти здесь (не забывайте выбирать версию своей ОС). Также драйвера на эту модель, с подробным описанием их установки, есть в разделе Драйвера для Acer eMachines E528,  сайта acerfans.ru. Это вроде вся информация предоставленная производителем про данный продукт.

Сразу хочется сделать несколько ремарок:  
На моем Acer eMD528-902G25Mikk стояла Linpus Linux а не "Подлинная Windows® 7 Starter", Жесткий диск 250 ГБ, вебкамеры нет, блютуса нет, и не было данного ПО: Программное обеспечение Productivity • eMachines Power Management • eMachines Recovery Management • Adobe® Flash® Player 10 • Adobe® Reader® 9.1 • Google Toolbar™ • Microsoft® Office 2010 preloaded (purchase a product key to activate) • Microsoft® Office Starter 2010 • Norton™ Online Backup Security • Norton Internet Security™ 2010 Multimedia Multimedia • NTI Media Maker™ Gaming • WildTangent® (except China, Japan, Hong Kong, Korea) Communication and ISP • Microsoft® Silverlight™ • Windows Live™ Essentials — Wave 3 (Mail, Photo Gallery, Live™ Messenger, Writer) • Skype™ Web links and utilities • eMachines Identity Card • eMachines Registration • eMachines Updater

Итак, впечатления: Это есть мой второй ноутбук (первый был Asus Z99h), купил его за 2899,00 грн. (около 350$). Выбор пал из-за его небольшой стоимости, довольно высокой производительности и срочной потребности в замене сгоревшему ноутбуку)) Внешний вид без излишеств: ни спец. покрытий, ни хромированных деталей, ни фирменных вставок. Корпус довольно широкий, как по мне. Не очень удобное расположение и длина навигационных кнопок на клавиатуре. Не удобное расположение тачпада - с лева. ОДИН ДИНАМИК!!!
Теперь о хорошем. Глянцевый дисплей довольно качественный и яркий. Качественная сборка - ничего не скрипит не шатается, не отваливается, качество материалов тоже хорошее. Расположение ЮСБ-портов по бокам: два справа спереди и один слева спереди. Дисковод справа. Задняя стенка чиста. Производительность довольно хорошая: полностью нафаршированная Виндовс-7 (60 процессов в диспетчере задач) грузится за 40-50 сек после включения ноутбука. Из игр без тормозов идут Battlefield 2142, Need for Speed Most Wanted - Black Edition, Need For Speed World 2010 (при минимальном разрешении и настройках графики) и пр. Кулер включен практически всегда, но шумит не сильно. Корпус чуть греется при большой загрузке. Больше нареканий нет, разве что не смог поставить драйвера на ХР, из-за того что в ней нет поддержки драйверов САТА, которые можно интегрировать в ее дистрибутив перед установкой, или после (что у меня не вышло).  Здесь описана: Интеграция драйверов SATA в уже установленную Windows XP, а здесь Интеграция драйверов SATA в дистрибутив Windows ХР, то есть в еще не установленную ХР. Windows 7 стала на ура! Уже со звуком и четкой картинкой, так как в ней уже содержатся множество современных драйверов.  Ей и пользуюсь. Однако старые игры идут с растянутой картинкой (решение этой проблемы еще не нашел). Личная оценка ноутбуку 4 из 5.

Возможные проблемы и их решения:

1. Если в Windows 7, в играх картинка идет не на весь экран, или с черными полосами по бокам, то необходимо зайти в игру и нажать Ctrl+Alt+F11.


Или в свойствах ярлыка игры в поле "объект", дописать " +szx 1366 +szy 768".

2. Если в Windows 7, после установки некоторых приложений (особенно криво русифицированных игр) ваш калькулятор выглядит так:


не пугайтесь, просто кривая программа испортила ваш системный шрифт.
Проблема с калькулятором в Windows 7 может быть решена внесением в реестр необходимых исправлений шрифтов. 
Вот уже готовый файл реестра с исправлениями шрифтов (fix_fonts.reg):
2.Источник

Будут вопросы - не стесняйтесь , отвечу))

Внимание!  Эта заметка является интеллектуальной собственностью автора данного блога "Igoruwka".  Перепечатка, копирование, воспроизведение информации или иное использование материалов данной заметки разрешается лишь при условии ссылки (для интернет-изданий - гиперссылки ) на данный блог: http://blog.i.ua/user/477932/613376/
Кстати, если вы хотите купить качественное спортивное питание Киев, то рекомендую посетить магазин biosport.kiev.ua, а обменять аккаунт Танки Онлайн можно на сайте obmen-akov.org.

Про безлимитный 4G интернет от FreshTel, ФрешТел, Киев, Украина.

Безлимитный 4G интернет от FreshTel, ФрешТел. , Киев, Украина. Решил поделится своими наблюдениями по поводу безлимитного 4G интернета от от FreshTel, ФрешТел. Так сказать в помощь новичку, или небольшое FAQ: Первое на что бы я обратил внимание при решении подключении к ФрешТел так это покрытие .     Как оказалось Киев изобилует наличием "белых дыр" в покрытии ФрешТел. Проверить наличие покрытия по конкретному адресу можно с помощью удобного сервиса на офсайте ФрешТел. Однако мой дом (Щербакова 53-В), который проходит по границе покрытия, почему-то, в зоне ее действия не оказался(( Поэтому если ваш дом проходит по границе покрытия... Следующее это расценки и тарифы. Здесь ФрешТел изобилует множеством вариантов и услуг, как контрактных так и безконтрактных: Fresh5 FreshHome Indoor Fresh2GB Fresh4GB FreshDAY FreshONE FreshMAX Однако при более детальном изучении тарифов оказывается что все они идут с ограничениями (скорости, обьема трафика).  Единственный тариф который идет без ограничений это FreshDAY : 10 грн/сутки, без контрактов и абонплаты. На нем я пока и остановился. Теперь про оборудование и подключение. В основном ФрешТел продвигает 2 аналогичных модема по розничной цене 349 грн.:  WiMAX USB модем ZTE AX320   WiMAX USB модем Seowon SWU-3220A Качество хорошее, правда греются. Программное Обеспечение  очень неудобное, как по мне, хотя вся необходимая информация, как то скорость, обьем использованого трафика и статистика предоставлены. Здесь можно скачать ПО на WiMAX USB модем Seowon SWU-3220A. Здесь на WiMAX USB модем ZTE AX320. Подключение и оплата тоже довольно неудобные: требуется зайти на Портал Абонента, там ввести свой логин и пароль (которые на карточке, что идет в комплекте с модемом). А на портале уже выбрать интересующий тарифный план. Оплата. Внимание!  Карточек пополнения ФрешТел НЕТ!  Оплата производится только через терминалы пополнения, через интернет-банкинг и вебмани. Для извращенцев можно оплатить интернет в отделении ПриватБанка по квитанции)) Единственное что радует так это цена модема и простота подключения (напомню Ютеловский  4G модем стоит 399 грн), в общей сложности после покупки, я пользовался ФрешТеловским интернетом уже через 15 минут! :)   Скорость интернета. Следующее что интересует наверное всех, так это скорость. Скорость действительно очень порадовала: При двух антенках сигнала (всего их 4) на работе (ул Лукашевича) скорость загрузки добегала до 900 КилоБайт/сек! При одной антенке сигнала дома (ул. Щербакова), 150-230 КилоБайт/сек. Также можно обратить внимание на хороший "пинг"(скорость отклика), что немаловажно, к примеру, для многопользовательских онлайн игр.

Подводя итог добавлю что вобщем ФрешТеловским интернетом остался доволен процентов на 25, именно из-за плохого покрытия. Но качество связи и скорость остались выше всяких похвал)) Поэтому рекомендую его как модем "на выходные", когда требуется качать очень много и очень быстро))) Но как ежедневный интернет все же оставил Укртелекомовский Ютрай с услугой ОГО безлимит (6 грн/сутки со скоростью 120 КилоБайт/сек). Будут вопросы - не стесняйтесь , отвечу))

Внимание!  Эта заметка является интеллектуальной собственностью автора данного блога "Igoruwka".  Перепечатка, копирование, воспроизведение информации или иное использование материалов данной заметки разрешается лишь при условии ссылки (для интернет-изданий - гиперссылки) на данный блог: http://blog.i.ua/user/477932/590841/ Теги: Безлимитный 4G Интернет, FreshTel, ФрешТел, , обзор, отзывы, форум, скорость, подключить,4g интернет, 4g модем, 4g в украине, 4g в украина, 4g FreshTel, ФрешТел, 4g модем, 4g modem, 4G мобильный интернет тарифы Интелеком Украина, UA, Мобильный беспроводной 4G-Интернет, купить 4g модем, 4g модем FreshTel, ФрешТел, тест скорости, подключение.  

Реклама:

http://www.biosport.com.ua

http://obmen-akov.com

Про безлимитный 3G интернет от UTEL (Утел), а точнее от U'try!*

Безлимитный 3G Интернет от UTEL (Утел), а точнее от U'try! *

Решил поделится своими наблюдениями по поводу безлимитного 3G интернета от UTEL (Утел), а точнее от U'try (Укртелеком) ведь как известно бренда "Утел" уже нет!  Так сказать в помощь новичку, или небольшое FAQ: Тариф «ОГО!Мобільний Необмежений» и «ОГО!Мобільний 256» (120 и 60 грн./мес соответственно) откидываем сразу, ибо они с... АБОНПЛАТОЙ, то есть с подписанием договора: не всем удобно пользоваться такими тарифными планами если мобильным интернетом пользоваться редко, или держать его про запас, на случай отключения основного источника интернета. Речь же пойдет про услугу (не тариф, а именно подключаемую к тарифу услугу) U'try «ОГО!Мобільний безліміт» . Почему именно ее? Потому что это 3G-БЕЗЛИМИТ ЗА 5,99 ГРН/СУТКИ!  БЕЗ АБОНПЛАТЫ И ДОГОВОРОВ! Других подобных предложений попросту нет.  Есть 6 гривен на счету - безлимит на целый день обеспечен! Если нет, то нет... Правда и здесь есть некоторые подводные камни: 1. Услугу можно активировать/деактивировать только связавшись с оператором (за номером 1188 (безкоштовно з мобільного телефону), або 0 800 50 11 88 зі стацiонарного). Для меня это оказалось не очень удобным, ведь можно было бы это автоматизировать через меню услуг, или по USDD. 2. Существует "скрытая абонплата": если подключить услугу «ОГО!Мобільний безліміт», то деньги со счета списываются автоматом, ежедневно в 24:00, если есть необходимая сума на счету, в независимости пользовался ты услугой или нет (правда если нет необходимой сумы, деньги не списываются и долги, естественно, не начисляются). То есть, если пополнить счет, скажем на 100 грн. и НЕ ПОЛЬЗОВАТЬСЯ услугой, то все равно, ежедневно будет сниматься по 5,99 грн.! :( В этом случае я рекомендую купить симку U'try специально для интернета (а не как основной номер для звонков) и пополнять ее на минимальную сумму, соответствующую предполагаемой длительности пользования услугой (если собираетесь пользоваться 1 день, пополните на 6,00грн, 2 дня = 12 грн, 3 дня = 18,00 грн... и т. д.), НЕ БОЛЬШЕ!  Однако и здесь Укртелекомовские тарифодавцы схитрили: 3. ВАЖНО! Если на счету не достаточно средств для подключения услуги на следующий день (меньше чем 5,99 грн), и пополнить счет получится лишь на следующий день, то УСЛУГА ПОДКЛЮЧИТЬСЯ ЛИШЬ ПОСЛЕ 24:00, того дня в который была произведена оплата, или на следующий день! То есть "спонтанно" воспользоваться услугой, после пополнения счета, не получится, придется ждать ее подключения до следующего дня. Или, скажем, если "проспать", пополнить счет до 24:00, то весь следующий день придется сидеть без интернета пользоваться лимитированным интернетом по 10 копеек за мегабай (что тоже, согласитесь не плохо). 4. То что интересует всех - скорость)) Декларируемая скорость скачки и выкачки при подключении услуги U'try «ОГО!Мобільний безліміт» следующая: До споживача = до 1024 Кбіт/сек, то есть до 128 Кбайт/сек. Від споживача = до 256 Кбіт/сек , то есть до 32 Кбайт/сек. Реальная скорость где-то такая же (Киев, Нивки, Вокзальная).

То есть, существует ограничение на скорость закачки до 128 кб/сек, выкачки до 32 Кб/сек, другими словами ЛИМИТ НА СКОРОСТЬ все таки есть, ведь те же контрактники могут пользоваться безлимитной скоростью, на практике 70-170 Кбайт/сек.( хоть разница и 50 Кбайт, но, как говорится, не приятно). Разрывы связи бывают очень редко и не всегда это проблема оператора, иногда может и модем барахлить или комп, так что здесь однозначно утверждать кто виноват нельзя. Вся информация про тарифы и скорость есть на сайте Укртелеком.  Подводя итог добавлю, услугой U'try «ОГО!Мобільний безліміт» очень доволен, пользуюсь ей почти месяц, выкачал уже около 45 ГИГАБАЙТ трафика, и это по 3-джи модему-то %) , однако 2,3,4 пункты подпортили общее впечатление про данную услугу. Всех остальных операторов даже не рассматриваю, ведь ЕДИНСТВЕННЫЙ кому принадлежит монополия на 3-жди покрытие по Украине является Укртелеком, а все остальные, диджусы, мтс-ы, белайны и т.д. лишь ПОДСОЕДИНЯЮТСЯ К УКРТЕЛЕКОМОВСКОЙ 3-ДЖИ СЕТКЕ! Поэтому их тарифы априори не могут быть ниже чем у Укртелекома))


А вот карта покрытия:

 

http://www.ukrtelecom.ua/media/img_popup.php?img_url=/media/library/karta_pokrittya.jpg

Будут вопросы - не стесняйтесь , отвечу))     

* К сожалению с 11.04.2011 компания Укртеликом прекратила услугу U'try «ОГО!Мобільний безліміт» , посчитав ее не популярной...

Так же были прекращены все вышеперечисленные тарифные планы, поэтому вышеприведенный обзор можно считать неактуальным!

Зато были введены три новых, безконтрактных, тарифных плана, ознакомится с текстом оригинала которых можно ниже:

«ОГО!Мобільний Старт» - пропозиція для знайомства з мобільним Інтернетом, спеціально розроблена для тих, хто вперше обирає цю послугу, або рідко користується Інтернетом. Обсягу трафіку, що включено в пакет достатньо для періодичного перегляду Інтернет-сторінок та перевірки пошти, спілкування в чатах та ICQ. Ця пропозиція також буде оптимальною для користування мобільним Інтернетом зі смартфону чи комунікатора. Крім того, в пакеті додатково надається 1000 нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери фіксованих мереж по Україні та дзвінки в мережі Укртелекому.

«ОГО!Мобільний Легкий» – найкраще підійде абонентам, які користуються Інтернетом час від часу. Обсяг включеного трафіку оптимально підійде для перегляду Інтернет сторінок на комп’ютері чи планшеті, спілкування в чаті та соціальних мережах, листування електронною поштою та інших «легких» задач. Крім того, в пакеті додатково надається 1000 нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери фіксованих мереж по Україні та дзвінки в мережі Укртелекому.

«ОГО!Мобільний Стандарт» – тарифний план, з яким Вам буде комфортно у будь-якій ситуації. Обсяг трафіку, що включено в пакет можна назвати новим стандартом мобільного Інтернету, адже його вистачить для задоволення більшості потреб – від перегляду сайтів та пошти, спілкування в соціальних мережах до завантаження файлів, музики та перегляду відео он-лайн. Крім того, в пакеті додатково надається 1000 нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери фіксованих мереж по Україні та дзвінки в мережі Укртелекому. http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/mobile/tariff/internet_noag Вот такие неутешительные новости для всех любителей мобильного безлимита... Однако, если это кого-то утешит, компания «Укртелеком» решила снять ограничение скорости в рамках новых тарифных планов «U`try». Напомним, что ранее для пользователей «U`try» ограничение на получение абонентом данных из Сети составляло 1 Мбит/с. С 11 апреля 2011 года пиковая скорость загрузки данных составит 7,2 Мбит/с. Что это все означает?!

А означает это что безконтрактного безлимита в Укртелеком теперь нет! Безлимитный мобильный интернет в сети Укртелеком теперь возможен лишь при подписании котракта с абонплатой в 180 грн./мес. Что же, лично я теперь буду пользоваться аналогичной услугой безлимитного интернета от ФрешТел, правда она стоит 10 грн., но зато это сумма окончательная, с учетом всех налогов и сборов.  Более детально ознакомится с моим обзором услуг Фрештел можно здесь. Внимание!  Эта заметка является интеллектуальной собственностью автора данного блога "Igoruwka".  Перепечатка, копирование, воспроизведение информации или иное использование материалов данной заметки разрешается лишь при условии ссылки (для интернет-изданий - гиперссылки) на данный блог: http://blog.i.ua/user/477932/530715/


Теги: Безлимитный 3G Интернет, UTEL, Утел, U'try, Укртелеком, обзор, отзывы, форум, скорость, подключить, 3g интернет, 3g модем, 3g в украине, 3g в украина, 3g utel, 3g модем, 3g modem, 3g киевстар, 3g билайн, 3g мтс, 3G мобильный интернет тарифы Интертелеком, CDMA Украина, Peoplenet , CDMA , UA, Мобильный беспроводной 3G-Интернет, купить 3g модем, 3g модем киевстар, тест скорости, подключение.  

Партнеры: 

http://biosport.kiev.ua

http://obmen-akov.com

Сторінки:
1
2
попередня
наступна