хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Європарламентом прийнято резолюцію по Україні !!!

Європейський парламент прийняв резолюцію по Україні, в якій в категоричній ультимативній формі закликав українську владу негайно звільнити всіх ув'язнених, засуджених за політичними мотивами.

Європейський парламент в черговий раз заявляє про свою стурбованість з приводу брехливих сфальсифікованих судових процесів проти колишніх і нинішніх високопоставлених чиновників уряду. Адже законодавство України не було проведено у відповідність з європейськими стандартами - суд повинен проходити справедливо, неупереджено, прозоро і незалежно.  А  не  за  вказівками  з  Банкової !!!

Європейський парламент закликає українську владу до негайного звільнення всіх політв'язнів, засуджених за політичними мотивами, в першу чергу в негайному звільненні лідерів опозиції.

Також в документі Європейський парламент закликає українську владу прояснити ситуацію з ув'язненими з політичних мотивів до початку виборчої  кампанії. Адже опозиція обов'язково повинна брати в ній участь.

Європарламентарі також закликають керівництво України забезпечити прозорість касаційного процесу у справі лідера опозиції Юлії Тимошенко, який має відбутися відповідно до чесних правових норм  і за європейською практикою.

Крім того, Європейський парламент висловив жаль у зв'язку з тим, що Вищий спеціалізований суд України відклав розгляд касації по так званій "газовій справі"  (порятунок Юлією Тимошенко жителів Європи від замерзання) … аж до 26 червня поточного року і застеріг від затягування цього судового процесу.

В текст резолюції включено заклик до української влади дотримуватися європейських прав для всіх ув'язнених з політичних мотивів, у тому числі і лідерів опозиції  Юлії Тимошенко, Юрія Луценка … та Валерія Іващенка, а також вимагає забезпечити їм необхідну медичну допомогу, доступ адвокатів, родичів та інших осіб, зокрема, посла ЄС в Україні.

Європейський парламент засуджує використання сили з боку тюремних садистів-наглядачів проти Тимошенко, і нагадує про взяте зобов'язання Україною невідкладно розглядати будь-які скарги з приводу застосування тортур та інших форм жорстокого, нелюдського або такого, що принижує гідність,  поводження з увязненими.

Європарламентарії очікують, що українська влада швидко відреагує на досягнуті домовленості з приводу належного медичного лікування Юлії Тимошенко за рубежем, а також присутності компетентних представників від ЄС на судовому розгляді апеляційних, касаційних та інших судових процесів щодо лідера опозиції Україні.

Європейський парламент наполягає на тому, що всі судові справи проти колишніх і нинішніх високопоставлених чиновників повинні бути проведені у відповідність з європейськими стандартами – тобто проводитися справедливо, неупереджено, прозоро і незалежно, а також категорично засуджує той факт, що українська влада, всупереч світовій громадськості,  збуджує нові надумані і політично мотивовані справи проти лідерів опозиції та інших осіб, що є неприпустимим з точки зору європейських і міжнародних принципів верховенства закону.

У документі зазначено про обов’язкову необхідність чітко розрізняти політичну і кримінальну відповідальність, а також негайно внести такі зміни в існуючий Кримінальний кодекс України.
29

Коментарі

124.05.12, 14:56

От Юлька обрадуется...

    224.05.12, 15:09Відповідь на 1 від ЯнаСтепановна

    а не ...

      324.05.12, 16:12

      Негайно звільнити усіх ув'язнених, засуджених за політичними мотивами !!! Так думает каждый украинец !!!

        424.05.12, 19:11Відповідь на 3 від Степанов Я

        Негайно звільнити усіх ув'язнених, засуджених за політичними мотивами !!! Так думает каждый украинец !!!АГА! Щас! Знайшли дураків!
        Якщо іх ЗВІЛЬНИТИ - то одраз ж треба буде САМИМ СІСТИ (на нари)!
        тому воно все так тяяяягнеться....

          524.05.12, 20:21

          так вони і послухають

            Гість: Люсси_Я

            624.05.12, 23:13

            Прямо так и послушают!

              725.05.12, 00:04

              А гей-парады в Киеве Европедики уже не требуют?

                825.05.12, 11:52

                а есть где-нить оригинал этой писанины?
                наши можновладци на токой ультиматум скажут просто: "не бовкайте, в Бога ви не вірите" и поедут в Межигорье на шашлык.

                  Гість: Революция

                  926.05.12, 08:04

                  Почему Европа не говорит о простых людях а вцепилась в Тимошенко у которой награбленное милионное состояние простых граждан. Это говорит о том что Европа такая же воровка как и Тимошенко.

                    1026.05.12, 13:47

                    Звільнити не штука, а хто тоді сидіти буде? Адже звільнили - відповідно, неправильно засудили, отже, потрібно садити вже тих, хто садив - прокурорів, суддів, et cetera...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна