хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Nropb

попередня
наступна

Делівері чи не Делівері

Уся проблема у тому, що повинні відправити вантажа, доволі важкенького такого, та й не самого дешевого. Але от мучать мене сумніви щодо опції "заборона на видачу вантажу". Ну окину я оком стомленим вантаж, ну хай він буде у нормальному стані, але от скинуть гроші відправнику та сидіть молитись, шоби він зняв цю кляту заборону, а якшо не зніме... Люди добрі, чи користувавсь хтось послугами цієї чудової компанії, чи не було подібних випадків, і головне - як цього кидалова уникнути? 
0

Коментарі

анонім

129.12.14, 10:15

Работал с ними - претензий нет. Но Новая Почта (как по мне) опережает и в скорости и в сервисе.

    Гість: matchete

    229.12.14, 10:43

    Працюю з цією компанією,але проблем не було
    З забороною на видачу ніколи не оформлював вантаж,яка в цьому потреба?

    А на рахунок Нової пошти,то мірі можливості оминаю цю фірму.Вантаж більше 5кг краще не відправляти,обдеруть
    три шкіри

      329.12.14, 11:35Відповідь на 1 від анонім

      та вони (НП) теж не безгрішні, мені пошкодили гітару в дорозі і чехол на массажний стіл трохи надірвали, але щодо оперативності то ніяких претензій не маю

        анонім

        429.12.14, 11:47Відповідь на 3 від Nropb

        Моя работа связана с командировками и работал со всеми перевозчиками в нашей ненькой! Сколько раз? Ну то,что больше тысячи - это точно! Ни разу к НовПочте претензий небыло!!! К Деливери были во Львове! А именно - груз приехал, а перевозчик мне об этом не сообщил (ни СМС, ни звонок, хоть это было предусмотрено!!!). Когда отправитель мне сообщил о посылке прошло (ну точно не помню), около 7-10 дней. По приезду на склад с меня потребовали деньги за складские услуги. Я проплатил, а вот товар, как оказалось уехал обратно к отправителю. как они объяснили "из-за отсутствия получателя". Долго разбирались, Деливери все деньги вернула, груз доставила адресно, но время прошло около месяца, да и осадок остался. Надеюсь мой опыт пойдёт Вам пригодится!

          529.12.14, 12:01Відповідь на 4 від анонім

          Дякую вам за досвід, звичайно згодиться