хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Собор: Всеукраїнська Публічна Трибуна - як можливість для всіх.

17 грудня 2011 року на моїй сторінці, що присвячена процесу скликання Публічного Громадянського Суду http://www.facebook.com/groups/204506062960433/ Керівник експертних програм, вчений-фізик Микола Карпан заявив про підтримку "Собору" і про намір Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії "За добробут та соціальний захист народу" (ВЧНП) взяти даний інструмент за робочу основу. Цитую:

  «Всеукраїнська Чорнобильська Народна Партія, після ознайомлення з сутністю «Собору», заявляє про свою готовність взяти даний інструмент за робочу основу. В «Соборі» ми побачили реальний механізм вирішення суспільно-політичних проблем, зокрема, проблем із соціальними виплатами, що останнім часом ведуть до напруження в державі. Зі свого боку ми, чорнобильці, на сьогодні випробували всі можливі і очевидні заходи донесення наших вимог та урегулювання питання щодо соціальних виплат. Пенсійні Фонди, прокуратура, суди, як проти окремих держпосадовців, так і проти органів ПФ в цілому, вуличні протести тощо не дають бажаного результату. Також ми не бачимо виходу і в переговорних процесах з народними депутатами та представниками органів влади. Тому, розуміючи необхідність вирішення проблеми комплексно, публічно і всім суспільством, ми розпочинаємо процедуру скликання «Собору» - суду за участю інститутів Держави та суспільства».

   Ці люди довго не мудрували з історичними аналогіями, а просто взяли як робочий момент і зробили заяву http://politiko.ua/blogpost74539. Їх не обходить, звідки це йде, але вбачають в цьому реальну можливість вирішення болючих суспільно-політичних питань. В приведеному зверненні головне – це механізм врегулювання проблеми соціальних виплат.  А як воно буде далі, то ми всі Ви маємо можливість спостерігати і вирішувати самостійно.

0

Коментарі