Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Сковорода у заднє скло!

  • 09.03.14, 02:57


Я Киянин , мені 27 (ну скоро 28 ) 5 років я працював на овочевому ринку(десь з 17 років) , поднімався так сказати по кар'єрних сходах, так так там таке є вдаватися в подробиці не буду, але я вже почав їздити як експедитор на бази і т. д. У моє завдання було знайти хороший товар, простежити за завантаженням розплатитися і виїхати!
Було це після овочевої бази де то в районі Рівного , люди привітні хороші приємно спілкуватися , в прінципі нічим не відрізняються від харьковчан.
Так ось заквантажились сіли в машину і поїхали, десь через 60км підїхали до закусочної з домашнім шашликом ... загальмували їсти захотілось!
Але шашлик був а дошалика нічого не було Все зїли!
А ми на стоянці (відповідно правилам ) вирішили спробувати домашніх яєць і картоплі нашого водія (водій з Рівного ) я витягнув свій похідний набір стару сковорідку, засмажили картопельку з яйцями ... а воно гаряче! а ми щей шашлику наїлися ну думаємо че робити? Водиій вирішив що маємо піти в магазин а щоб не вкрали сковорідку поставили її на дах машини, ну набрали ми в магазині води там всякої смакоти ковбаски, прийшли до машини згорнулися і поїхали, їдемо хвалимо шашлик, про сковорідку ні хто не згадав...
їдемо собі вечоріє
І тут нас обганяє кубік ( мерседес ) і їде перед нами ... такий нахабний підрізає усіх, їде швидко десь через хвилин 15-20 ми його нагнали їдемо повільно в 2 ряди Дорогу ремонтують ... і тут це Кубик як торомзне, наш водій теж гальмує і ми всі бачимо як сковорода з картопелькою і яіцамі(НЯМ НЯМ) ... летить з даху і влітає в салон розбиває скло цього кубика ...
Все думаю Приїхали ...
З кубика вилазять 5 мородовортов ... такі як у фільмах про мафію
один з них несе сковороду і йде до нас , стате на сходинку , і питає ...
- ребят вы не видали кто в меня сковородой запустил?(чисто с московським акценотом)
ми на з переляку
- Ні не бачили ...
він видає таку фразу, відриваючи шматочок прилипшої картоплі від сковорідки !
- Жареную картошку вкусную и в машину швырнуть вот **** ***** **** ( багато матів )
Далі до Києва ... ми іржали довго і багато , ранно вранці були у себе на ринку , нам приготували яєчню ... і нас скосило лежали іржали, як дикі наші вже думали швидку викликати потім всі такі розповіли до обіду ніхто машину не зміг розвантажити!

0

Коментарі