хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ну не пидорасы они, эти активисты Майдана ?

http://www.kyiv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=147669

Вбивство активіста Олександра Костренка не пов’язано з його громадською діяльністю

     

Сьогодні вночі столичні правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві голови громадянської організації «Бюро по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю» Олександра Костенка. Ним виявився 21-річний мешканець столиці, продавець квітів, з яким активіст познайомився на вулиці напередодні своєї загибелі. Слід зазначити, що підозрюваний не має жодного стосунку до професійної діяльності громадського активіста. Причина трагедії – сексуальна нерозбірливість загиблого.

Встановлено, що активіст проживав у орендованій квартирі з 23-річним юнаком, якого не було вдома під час вбивства. Обидва – особи нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Свого нового знайомого Костренко не попередив про свої сексуальні уподобання. Тож, коли активіст після декількох чарок коньяку почав домагатися хлопця, той схопив ніж та почав наносити йому удари.

За результатом судово-медичної експертизи смерть Костренка О.С. спричинили відкрита черепно-мозкова травма та численні колото-різані рани.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). В рамках досудового розслідування призначено комплекс судових експертиз.

Прес-служба прокуратури міста Києва
27

Коментарі

15.12.14, 01:33

Очередная бойня по вине алкояда...

    Гість: Светомир

    25.12.14, 08:29

    Самое страшное преступление на территории Украины, если тебя застукали с любовниЦой или проституткой. Это не соответствует курсу на ценности ЕС

      Гість: Друг Яценюка

      35.12.14, 09:23

        Гість: Гека-и

        45.12.14, 13:49

        Правильно-"содомиты".А что с Содомом стало все знают...