Моральне обличчя сучасної влади (відео)

Лексика спілкування на роботі, обрізання нігтів, привселюдне оббріхування людей по телефону власному чоловікові...

Ця особа відповідно до розпорядження голови Полтавської облдержадміністрації Олександра Удовіченка має стати головою Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Примітка: з дзвінка, який вона робить по телефону своєму чоловіку Олександрові видно, що, навіть, перед камерою у неї вистачає совісті брехати власному чоловікові.

До речі, звати її Світлана Янко. Запамятайте це ім'я. Відтепер вона ще не раз покаже себе  місцевій громаді. Наше відео, зняте виконуючим обов'язки голови Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Станіславом Цисем, яскраво показує справжнє обличчя цієї полтавської чиновниці.

Людям зі слабкими нервами дивитися це відео не рекомендується:



За матеріалом сайту "Відкрита Полтава".

Звільнено чиновницю за систематичні порушення



17 квітня 2013 року заступника голови Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Світлану Янко звільнено з посади за систематичне невиконання наказів керівника та ігнорування Законів України.

Нагадаємо, що Світлана Янко є фігуранткою кримінального провадження, в якому вона звинувачується заявниками у розтраті грошей фонду в особливо великих розмірах, а також підробкою документів при скороченні посади працівника фонду, будучи виконуючим обов’язки голови фонду. Наразі розслідування цієї справи триває.

За матеріалом сайту "Відкрита Полтава".

Україна зірвала закордонне навчання найталановитіших студентів



Збитки кожного сягнули 10 тисяч гривень.

Замість обіцяного державою навчання в найкращих університетах Європи, найталановитіші студенти України дістали збитки приблизно в 10 тисяч гривень на марне оформлення документів. У Міносвіти та вітчизняних вишах визнавати не те, що своєї провини, а навіть наявності проблеми ледве чи хочуть, ідеться в сюжеті ТСН.

Цього року держава вдруге мала б оплатити 180 найкращим студентам навчання за кордоном, аби ті потім повернулися до України та працювали на її користь. Молоді люди, що пройшли відбір, повірили обіцянкам чиновників і заходилися витрачатися за оформлення віз і документів.

Однак обіцяних грошей студенти так і не отримали. Їхні спеціальні карткові рахунки порожні, а європейські вузи задарма навчати нікого не збираються. І попереджають, що в разі несплати своєчасно всієї необхідної суми, на українські місця знайдуться інші охочі. Відтак молоді співвітчизники відверто шкодують, що довірилися державі та зв'язалися з її програмою замість шукати щастя в здобутті стипендії від Євросоюзу.

"На цей момент особисто я витратив уже більше тисячі євро. Ці гроші в мене пішли на оплату першого семестру навчання в Австрії, резервування гуртожитку, оформлення документів, проїзд до Києва і назад", - розповів херсонський студент Костянтин Барабанов.

Міністр освіти Дмитро Табачник запевнив, що про такі проблеми чує вперше. За його статистикою, усе гаразд – студенти їдуть за кордон. Хоча із загальної вартості програми, 45 млн гривень, на вересень виділили менше половини. Урядовець вважає, що під його гарантії виші повинні були сплатити свої гроші.

"Університети навіть з коштів спецрахунку заплатили, і міністерство гарантує поверненя. Тому що на виконання цієї програми у бюджеті було передбачено на жовтень-листопад. Тобто ми одержимо кошти в жовтні-листопаді", - пояснив Табачник.

У вишах теж бадьоро рапортують: їхні спудеї на навчання за кордон виїздять і гроші з бюджету їм почали виплачувати. Хоча визнають, що студентам та закордонним університетам їх іще не перерахували, бо довго розбиралися з нюансами карткових рахунків та інших питаннях бухгалтерії.

Відео тут: http://tsn.ua/groshi/ukrayina-zirvala-zakordonne-navchannya-svoyih-naytalanovitishih-studentiv.html

За "Батьківщину" без Волкова та олігархів!

Сьогодні на з'їзді партії "Батьківщина" журналісти побачили представника Президента України Леоніда Кучми у Верховній Раді України Олександра Волкова. Він був делегатом з'їзду.





Чи будете ви голосувати за партію "Батьківщина", якщо в її списках чи на мажоритарних округах будуть такі кандидати, як Олександр Волков?

23%, 7 голосів

67%, 20 голосів

10%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Я НЕ ДИВЛЮСЯ «1+1»! – акція протесту



Попри вимоги громадськості до власників і керівників телеканалу «1+1» залишити в ефірі журналіста Олега Дейнеку, 26 січня 2012 р. канал оголосив про звільнення журналіста.

Цей крок з боку керівництва каналу ми розцінюємо, як потурання на свободу слова, помсту за серію репортажів, пов’язаних з діяльністю голови Хмельницької облдержадміністрації  Василя Ядухи і членів його родини.

24 грудня 2011 року Світова інтернет-спільнота українців «Україна – Ukraine» оприлюднила відкрите звернення до каналу «1+1» з вимогою повернути до ефіру професійного журналіста Олега Дейнеку. Натомість, телеканал «1+1», відсторонивши О.Дейнеку від ефіру, виніс йому дві догани, а програму «Гроші» зняв з ефіру, відправивши її у різдвяну відпустку. На сьогодні, ефірний час програми «Гроші» займає інша програма.

Всі ці дії керівництва телеканалу «1+1» Світова інтернет-спільнота українців «Україна – Ukraine» розцінює, як переслідування журналіста Олега Дейнеки за професійну діяльність та потуранням на свободу слова в Україні.

Враховуючи те, що телеканал «1+1» не тільки проігнорував законні вимоги представників громадськості, а й безпідставно звільнив з роботи професійного журналіста Олега Дейнеку, Світова інтернет-спільнота українців «Україна – Ukraine» закликає українців приєднатися до місячної акції протесту Я НЕ ДИВЛЮСЯ «1+1»! та в рамках цієї акції:

- поширювати інформацію про акцію протесту з закликом «Я НЕ ДИВЛЮСЯ «1+1»!;
- розміщувати зображення з відповідними закликами на своїх сайтах, блогах, в соціальних мережах;
- поширювати коментарі під новинами на різних сайтах.

Крім того, ми закликаємо народних депутатів України та журналістів виступити єдиним фронтом на захист свободи слова в Україні!

Сьогодні – Олег Дейнека. Завтра – хто?..

Акція протесту розпочинається 30 січня 2012 року, о 9.00 годині (за київським часом).

Сторінка акції протесту в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/319108958127568/

На своїх сторінках в соціальній мережі Twitter пишемо: Я НЕ ДИВЛЮСЯ “1+1! #stop1plus1 #ukraine #ua

http://ukrainianpeople.wordpress.com/2012/01/26/akciya-protestu-1plus1/

Вимагаємо повернути журналіста Олега Дейнеку до ефіру!



Відкрите звернення Світової інтернет-спільноти українців “Україна – Ukraine” до керівництва та власників телеканалу “1+1


Ведучий каналу 1+1 Олег Дейнека тимчасово усунутий від ведення програми Гроші. Про це пише сайт МедіаНяня.

Зазначимо, що на підсумковій прес-конференції Президента України Віктора Януковича Дейнека поставив питання, що стосується голови Хмельницької облдержадміністрації Василя Ядухи. Журналіст, зокрема, продемонстрував копію документа, згідно з яким Ядуха оформив на свого сина приміщення вартістю 90 грн за квадратний метр. Янукович відповів, що Генеральна прокуратура вже проводить перевірку діяльності губернатора.

Вчора виданню стало відомо, що черговий сюжет про корупцію в Хмельницькій ОДА не пустили в ефір. А сьогодні редакційна група програми Гроші заявила про відсторонення ведучого на час службового розслідування.

“Програма Гроші приділила велику увагу діяльності хмельницького обласного голови. Два сюжети і декілька інформаційних начиток, в результаті чого Василь Ядуха став абсолютним рекордсменом за кількістю згадувань у нашій програмі протягом року. Вважаємо, що до оприлюднення результатів офіційного розслідування, яке проводиться Генпрокуратурою за наказом Президента, цього достатньо. Крім того, в парламентському комітеті з питань свободи слова лежить декілька запитів з приводу серії сюжетів з Хмельницька та особисто губернатора Ядухи, які виходили в програмі Гроші, щодо дотримання журналістських стандартів”, – йдеться в листі редакційної групи.

Редакція спільно з юридичним відділом вирішила відкласти розробку теми до з’ясування обставин і завершення розслідування: “Отже, редакторська група програми Гроші не замовляла і не планувала до новорічного ефіру ще один сюжет про Ядуха. Тому нас дуже дивує поведінка ведучого програми Олега Дейнеки, який через ЗМІ намагається продавити в ефір ще один сюжет про діяльність хмельницького губернатора. Ми переконані, що позерство і боротьба за свободу слова – зовсім різні явища”.

Дії Дейнеки, на думку редакції, викликають сумніви в його незаангажованості, тому було вирішено до завершення службового розслідування тимчасово відсторонити його від ведення програми Гроші.

“Хочемо запевнити – Гроші продовжують пильно стежити за діяльністю хмельницького губернатора, як і за іншими чиновниками, яких підозрюємо у корупції”, – зазначає редакція програми.

Світова інтернет-спільнота України “Україна – Ukraine” вимагає від керівництва та власників телеканалу “1+1 повернути до ефіру професійного журналіста Олега Дейнеку! Нагадуємо телеканалу, що усунення Олега Дейнеки від ефіру є грубим порушенням чинного законодавства України та потуранням на свободу слова. Ми не допустимо введення в Україні цензури! У разі відсутності реакції на нашу заяву ми звернемося до громадян України з ініціативою ігнорування перегляду вашого каналу.

У соціальній мережі Facebook створена відповідна акція: https://www.facebook.com/events/165068650261807/

До уваги власників сайту www.i.ua

Адмінгрупа співтовариства блогерів "Ми любимо тебе, Україно!" заявляє про те, що серед учасників співтовариства з'явився блогер-провокатор Chinovnik, який публікує замітки антиукраїнського та антисемітського змісту.

Ми намагалися видалити його профіль та замітки з нашого співтовариства, але технічно це не вдається. Спрацьовує система захисту. По іншим блогерам такого випадку ще не було.

Вимагаємо від керівництва сайту WWW.I.UA видалити блогера-провокатора Chinovnik і подальшому не допускати антиукраїнських і антисемітських провокацій на Вашому сайті.

З повагою, адмінгрупа співтовариства "Ми любимо тебе, Україно!".

Опитування: Хто, на вашу думку, має керувати країною?

Цікаве опитування зараз проходить в Інтернеті. Його автори запитують нас з вами - хто має керувати країною?

Вже є перші результати голосування. Тож, якщо вам цікаво, ви хочете проголосувати та проглянути результати голосування, то натисніть цей лінк: http://wp.me/p1fDEz-1V

P.S. Я проголосував за "абсолютно нових політиків". А ви? Давайте дискутувати?

Джерело: http://politiko.ua/blogpost67877

Тимошенко не розуміє російської - це смішно чи гидко?



У судовому засіданні ЮВТ заявила, що не розуміє російської мови Миколи Азарова. Можна було б повірити, якби ми не знали про те, яку мову ВОНА розуміє, слухаючи Володимира Путіна, свою доньку, чоловіка, а також соратника Олександра Турчинова. Кажуть, що всі ВОНИ розмовляють однією мовою.

Так навіщо влаштовувати такий спектакль на весь світ, знаючи про те, що народ вже не той "лох", яким був до 2004 року?

Юлія Владіміровна, у Вас слабкі піарники, які програли Вас і Вашу мету. А Ви не робите висновків.
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
60
попередня
наступна