хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

«НУ» у відповідь радять БЮТ і Томенку покаятися перед киянами

Фракція блоку «Наша Україна» у Київській міськраді закликає БЮТ і особисто народного депутата від БЮТ Миколу Томенка вибачитися і покаятися перед киянами за зраду їх інтересів і надану корумпованому керівництву Києва можливість безкарно дерибанити землю і майно столичної громади. Про це заявив журналістам депутат Київради від блоку «Наша Україна» Зорян Шкіряк, повідомила «proUA» прес-служба «НУ» у Київраді.

При цьому Шкіряк нагадав, що 16 депутатів від БЮТ, більше третини фракції, «ганебно перебігли в більшість «імені Черновецького», забезпечивши мерові на тривалий час стійку більшість у Київраді». «Саме через цей акт масової зради стали можливими найбільш шкідливі для киян голосування в Київраді, які стали успішними для Черновецького завдяки голосам екс-бютівців», - зазначив депутат. При цьому він зазначає, що «включенню зрадників у виборчий список особисто сприяв Микола Томенко, який очолив список БЮТ на минулих виборах і несе повну відповідальність за дії всіх депутатів БЮТ у Київраді, а сьогодні дозволяє собі відверту брехню і наклеп на адресу політичних союзників БЮТ - партії «Наша Україна». Тим часом, фракція блоку «Наша Україна» в Київраді залишилася практично монолітною, у нас знайшовся лише один відступник».

На думку депутата, одномоментний і організований характер перебігу 15-ти зрадників примушує припустити наявність закулісних домовленостей між лідерами БЮТ і Леонідом Черновецьким.

Крім того, Шкіряк вважає, що Томенко не має ніякого морального права на будь-які звинувачення на адресу інших політиків, поки не покається у власних гріхах. «Річ навіть не в тому, що свого часу Микола Томенко зрадив блок «Наша Україна» і його лідера Віктора Ющенка, що привело його на високу урядову посаду. Справа, перш за все, у зраді інтересів киян, а також у тому, що Томенко упевнено завалював всі ділянки конкретної роботи, доручені йому. І роботу із ЗМІ у тодішнього мера Олександра Омельченка, і роботу віце-прем’єра в першому уряді Юлії Тимошенко, яка обмежилася організацією катання на ковзанах членів уряду. Наголошувався унікальний «талант» Томенка-політолога: жоден з десятків його прогнозів не здійснився. Тому й залишилося Миколі одне - роль штатного метальника інформаційного бруду, зачитувача написаних піарниками гучних і пустопорожніх заяв», - підкреслив депутат.

«Ми дуже сподіваємося, що представники БЮТ керуватимуться не логікою виборчої кампанії, яка почалася в Києві, а взятими на себе союзницькими коаліційними зобов’язаннями. Їх недотримання загрожує розколом демократичних сил і негативними наслідками не тільки на рівні столиці, але й у масштабі всієї України», - підкреслив Шкіряк.

Нагадаємо, Микола Томенко вважає, що фракція блоку «Наша Україна» в Київраді дискредитувала себе, оскільки неодноразово підтримувала Черновецького, зокрема при відведенні Київрадою земельних ділянок. На його думку, «НУ» в Київраді повинна вибачитися перед киянами і продовжувати займати стриману і толерантну позицію щодо Черновецького.

http://ua.proua.com/news/2008/03/25/144254.html
4

Коментарі

125.03.08, 15:23

НУ повністю права, на мою думку!

    225.03.08, 15:47

    а не пішли б вони в дупу. ну й мудаки там зібрались. а, головне, нас вважають настільки тупими. фігею я....

      325.03.08, 15:48

      На тебя никто не обращает внимания. Не старайся.

        425.03.08, 15:50Відповідь на 2 від Plast

          Гість: Fimbulvetr

          525.03.08, 16:08

          згоден з Пластом і, взагалі, дістала політика

            625.03.08, 16:09

            Какая то хрень. Ни беса ни пойму.

              725.03.08, 17:19

              Они там все хороши. Если бы у НУ было больше власти они делали бы тоже самое, и Томенко с БЮТ обвиняли бы их... Театр абсурда, а не Верховная Рада.... Они все обязаны перед нами, народом Украины, извиниться, т.к. предали нас и убили веру с светлое будущее. После первого майдана люди еще верили, но они показали быстро, что о нас думают... Мудаки они все (извините за нецензурное выражение)