Бандит з ПР свідомо вбивав!

На Луганщині член ПР Володимир Головащев будучи в нетверезому стані свідомо збив на автодорозі трьох велосипедистів, ... двоє з яких загинули !!!!

10 серпня, рухаючись на автомобілі на автодорозі сполученням «Новоайдар-Новопсков», член ПР голова селишної ради скоїв свідомий  наїзд на велосипедистів. В результаті ДТП один з потерпілих загинув на місці,  ...  а другого потерпілого Володимир Головащев закинув в кущі і вона через 3 години померла, ... третій госпіталізований зараз знаходиться в реанімаційному відділенні  Луганської обласної клінічної лікарні, але очевидно теж помре,  бо його свідчення не вигідні ПР.

Зараз  водій ніби то затриманий, але ПР робить все можливе щоб його звільнити. У даний час по цій справі не виконуються ніякі слідчі дії, а навпаки на слідчих здійснюється шалений тиск зверху. Хід розслідування прокуратурою області так і не взято під контроль. Адже в ДТП постраждали  школярі, які поверталися на велосипедах з дискотеки.

Одна одинадцятикласниць загинула відразу, а іншу, ... адже можна було її врятувати,  якби своєчасно їй була надана медична допомога ... !!! Але В.Головашов не тільки не відвіз постраждалих до лікарні,   а свідомо закинув їх у кущі де одинадцятикласниця і померла від отриманих травм.

Хлопця-десятикласника,  який чудом вижив забрали в реанімацію Луганської обласної клінічної лікарні. Всі подробиці зіткнення поки що «з'ясовуються», ... але у нас є достовірна інформація про те, що водій свідомо залишив молодих людей вмирати  ...  і це приховує ПР.

Винуватця ж трагедії Володимира Головашова міліція не затримала, ... чому ??? ... адже він знаходився вдома,  ... але   в стані сильного алкогольного опяніння ???  

Річниці увязнення лідера опозиції присвячується !

У наметовому містечку опозиції на Хрещатику відкрилася фотовиставка, присвячена річниці увязнення лідера опозиції  Юлії Тимошенко. До експозиції увійшли 365 фотографій.

Для виставки були використані фотографії з архівів ВО «Батьківщина» і Київського осередку партії. Експозиція буде перебувати в наметовому містечку на протязі місяця.

Адже Юлія Тимошенко - це приклад незламності і мужності, політик світової величини. Її ім'я можна поставити першим з іменами таких видатних жінок-політиків сучасності як президент Індії Пратібха Патіл, президент Литви Даля Грібауйскайте, канцлер Німеччини Ангела Меркель, держсекретар США Хіларі Клінтон, … .

Сьогодні лідер опозиції Ю.Тимошенко незаслужено засуджена до семи років позбавлення волі, але це не позбавляє її впливу на політичні процеси, як в Україні, так і в світі.

Фотовиставка має нагадати нам українцям про існуючий у державі Україна політичний терор, та про політичні репресії та політичних в'язнів. Ми з Вами зобов’язані покласти цьому край !!!

На фотографіях не тільки знайомі обличчя відомих політиків, але й лиця звичайних, небайдужих людей, не тільки масові акції протесту проти презіка-зека Баньдюковіча, а й будні постійної роботи в наметовому містечку, Верховній Раді, партійних офісах. Звичайно, що ця виставка є подякою всім тим Людям, депутатам, активістам,  симпатикам, які були з Юлею в цей важкий рік, і залишаються з нею.

 Біля входу до Печерного суду в небо опозиціонери випустили 365 голубів. По одному  птахові за кожен день, проведений лідером опозиції Ю.Тимошенко в бандитських катівнях Баньдюковича.

Також представники Київського регіонального штабу Об'єднаної опозиції Батьківщина зранку розгорнули на пішохідному мосту в Києві банер «Юлі - волю»  та випустили на волю символічне біло-червоне сердечко у Харькові.

П.С.: В річницю ув’язнення лідера опозиції Ю.Тимошенко, кандидати в народні депутати від Об'єднаної опозиції Батьківщина присягнули на вірність українському народу.

Геть дерслужбовців від офшорів !!!

 Всім держслужбовцям, …  вже в 2013 році, можливо, доведеться розлучитися із зарубіжною нерухомістю та рахунками в іноземних банках. Автори ідеї сподіваються повернути в країну мільярди доларів !!! 

ВР України готується серйозно посилити антикорупційні вимоги до українських чиновників і парламентаріїв усіх рівнів. У середу на розгляд ВР внесено радикальний законопроект, що передбачає накладення вето на володіння держслужбовцями зарубіжною нерухомістю та рахунками в іноземних банках.

Авторами документа стали представники всіх чотирьох фракцій. Від ПР в ролі законотворців виступили видатні постаті ПР - знаменитий Єфремов і колишній захисник прав автомобілістів Чечетов.

Законопроект передбачає, що чиновники не зможуть мати нерухомість і рахунки за кордоном. Заборона стосуватиметься також подружжя та неповнолітніх дітей держслужбовців і поширюватися на трирічний період після звільнення зі служби.

Винятки передбачаються щодо випадків, коли чиновникові або його близькому родичеві, згідно з медичним висновком, потрібно пройти курс лікування за кордоном.

Якщо держслужбовець отримає спадщину у вигляді будинку або квартири за кордоном, то протягом року він повинен буде відмовитися від нього або продати, а гроші перевести в український банк.

Якщо законопроект буде прийнятий в осінню сесію ВР, то він вступить в силу вже з 2013 року. Чиновникам, які до того моменту виявляться власниками заборонених активів, автори документу пропонують дати своєрідну амністію - шестимісячний строк на позбавлення від ветованих нерухомості  і  рахунків.

Порушникам нових принципів службової етики загрожує покарання у діапазоні штрафу в 5-10 млн грн. Аж до тюремного ув'язнення на строк до п'яти років. Жорсткі правила дозволять повернути в Україну сотні мільярдів доларів, сподіваються депутати.

Наскільки високі у законопроекту шанси на затвердження, поки судити складно, зазначив у розмові з Forbes заступник секретаря президії генради Сергій Зелезняк. Минулого тижня він разом з депутатом Кармазіним вніс на розгляд колег менш радикальний варіант посилення відповідальності за приховування даних про зарубіжні активи. Законопроект Залізняка - Кармазіна передбачає лише зобов'язати держслужбовців повідомляти про всю нерухомості та рахунках в іноземних банках і карати їх за приховування інформації.

Пропозиція депутата Колісниченка крок у вірному напрямку в боротьбі з корупцією, але вона потребує доопрацювання: не можна допустити поразки окремої категорії громадян в правах, говорить співрозмовник Forbes. На думку Колісниченка, в тексті документа слід прописати всі винятки, щоб уникнути  так званого «полювання на відьом».

Сумнівною ідеєю є радикальна  заборона на володіння нерухомістю і рахунками за кордоном в розмові з Forbes сказав комуніст  Мартинюк. Від більш докладних коментарів законопроекту він утримався до вивчення тексту документа,  єхидно усміхнувшись … . (Ініціатива популістська: важливий не сам факт наявності власності за кордоном, а питання походження коштів, на які нерухомість була придбана, міркує заступник директора «Transparency International - Україна» Іван Кірченко).

На думку експерта, першочерговим завданням депутатів повинно стати прийняття закону про контроль над витратами чиновників. Внесений же в середу законопроект не просто не вирішує проблем корупції, але і, наприклад, закриває дорогу на держслужбу заможним бізнесменам, які бажають реалізувати себе на новому терені.

Депутати активізували зусилля по боротьбі з чиновницькими офшорами якраз після скандалу, що розгорівся навколо фігури голови Слідчого комітету України Олексія Онищука. Минулого тижня засновник проекту «УКРП» А. Німезін опублікував документи, що свідчать про наявність у глави СК виду на проживання і квартири в Чехії, державі - члені НАТО. Сам Онищук всі звинувачення на свою адресу відкинув. Німезін, втім, спростування опонента визнав неспроможними.

Forbes вивчив, кому з високопоставлених чиновників і відомих парламентаріїв доведеться розлучитися з нерухомістю за кордоном у разі прийняття закону

Серед тих, хто в минулому році задекларував будинки, квартири та інші об'єкти за кордоном, виявилися  і  учасники рейтингу 100 найбагатших бізнесменів України за версією Forbes. Так, дружина, премьер-міністра Азарова має статок -  в $ 1,2 млрд, володіє будинком на Кіпрі, а дружина  Суркіса за № 164, -  маэ $ 600 млн, - і їй також належать квартира у Франції і кілька ділянок і будинків в екзотичному Конго, ...! !!!

Всі подамо на узурпатора в суд!

Громадські організації Україна подали позов до Вищого спеціалізованого суду проти презіка-підараса  Віхтора Баньдюковіча за незаконну узурпацію ним  влади в Україні.

Враховуючи, що в Україні встановлено тоталітарний олігархократичний режим, можливо,  що буде вказівка від самого Баньдюковіча - цей позов не приймати! ... Якщо ж Вищий спеціалізований суд відмовить  нам по вказівці Баньдюковича  у позові, то громадські організації  організації будуть подавати позов доЄвропейського суду з прав людини,  а  також і  в інші міжнародні суди.

Враховуючи злодіяння вчинені Баньдюковічем за три роки правління,  ми вимагаємо його відставки черезімпічмент. Для цього у нас є  усі  вагомі юридичні підстави. Ми виклали  їх у позові. У позові викладені також  і політичні,   і юридичні звинувачення.


Я підтримую цю акцію !!!


91%, 61 голос

3%, 2 голоси

6%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чому ми не підтримуємо свого ???

... Проблема української культури насправді куди глибша. Вона - в неефективності системи взагалі. Теперішня система управління культурою - це навіть не рудимент,  це ворог української культури.

Скільки б коштів не виділяли на розвиток української культури - це гроші на вітер. Ще на початку незалежності було зрозуміло, що Міністерство культури - малоефективний орган. Хто б не прийшов в систему мінкульту, за якийсь час починав грати на саму систему, або йшов звідтіля, якщо мав потенціал. Гасла типу "треба берегти традиції" або "село врятує Україну" зовсім не передбачають розвитку як такого. Це просто зручна позиція для чинуш-нероб, при якій вони нічим не ризикують займаючи тепленькі хлібні місця.

Мінкультури сама себе реорганізовувати не буде. Її позиція зараз одна: мале фінансування. Вони завжди будуть говорити одне й те саме. А культура рухається далі - чи є міністерство, чи немає, чи є в нього фінансування, чи немає. Якщо наші люди без міністерства виграють Каннський кінофестиваль, то постає питання: чим вони у тому міністерстві займаються, які бюджети творять і навіщо вони їм узагалі. І чим далі ми знаходимося від тих управлінських структур, тим зрозуміліше і адекватніше видно ворожу дію проти всього українського.

У певний період мало хто думав про українську міську культуру. Тому процеси, які відбуваються в переважній більшості міст, особливо сходу і півдня України не відбуваються українською мовою. Певний час, коли на початку Незалежності українська музика була модною, пробували це змінити. Та потім усе зійшло до маргінесу, а порожнім місце не буває. Якщо української мови там немає, то одразу ж цю нішу  займає російська мова. А мова - це, певним чином, ідеологія. Тому з впевненістю можемо сказати - ТАК, ми є колонією Росії !!!

Щодо української мови в Україні все ще зберігаються  певні стереотипи. Тут потрібен час і треба пройти багато щаблів.  І  ми усі повинні  докласти  неймовірних  зусиль  щоб  відвоювати  свій  національний  культурний  простір.

Люди, які слухають українське, користуються переважно інтернетом і телебачення майже не дивляться. Український продукт все одно є, просто він дуже рідко виходить на масовий рівень. Музиканти виступають мало, а значить - розвиваються повільніше, ніж могли б. Кількість має перерости в якість. Інших способів просто не буває.

Треба ходити на виступи українських виконавців, а не тільки слухати їх в інтернеті. Митці потребують підтвердження, що вони потрібні людям, що за їхні диски і квитки на виступи - платять гроші. Тоді все буде нормально. Нехай і не відразу.

Конфуз Януковича !!!

У презика-зека Виктора Януковича снова вырвался очередной языково-исторический конфуз.

Выступая на церемонии открытия Олимпийского дома, глава государства заявил, что власти вместе с представителями федераций разных видов спорта много лет работали, чтобы, «в конце концов, у наших олимпийцев была своя, как говорят, крыша над головой. Прекрасно, что это событие, оно происходит накануне тринадцатых Олимпийских игр в Лондоне», – заявил Янукович, назвав нынешние летние Олимпийские игры в Лондоне 13-ми вместо 30-х. Ха-ха-хам!!!

Ранее зек-презик В.Янукович заявил о намерении провести в нашей стране зимнюю Олимпиаду-2022, абсолютно не учитывая того, что проведение этого мероприятия обойдется народу Украины  в сорок миллиардов долларов. А не лучше имея лишни деньги  занятся вопросом поднятия пенсий пенсионерам и заработной платы всем работающим !!!

Бельгия обьявила Украине политический бойкот !!!

Министр иностранных дел Бельгии Дидье Рейндерс считает политический бойкот Евро-2012 в Украине необходимым !!!  Об этом он заявил сегодня перед началом заседания Совета иностранных дел ЕС.

“Я думаю, что о присутствии политиков на Евро-2012 не может быть и речи. Ведь Украина тоталитарное,  бандитское государство,  где не соблюдаются права человека !!! Мы уже решили в Бельгии, что не поедем !!!”, – сказал министр. “ 

Именно бойкот политический, по моему мнению, сейчас крайне необходим”, – добавил он.

Мажоры из ПР нагло избивают милиционеров

История которую  рассказали очевидцы событий,   и очевидцы событий  готовы отвечать за свои слова. 

Ход событий:
«29 марта, гульнув  в одном  из  Тячевских  гадючников, средь бела дня,   группа пьяных мажоров чувствуя свою безнаказанность, так как все  являются членами  бандитской партии регионов, в нетрезвом состоянии уселись в шикарнейшую иномарку  дабы  показать лохам класс.  За  руль сел пьяный в стельку сын районного начальника управления образования, депутата райсовета от ПР — Ростислав.  В компании также были:  сын председателя городской организации  ПР Орест и сын председателя фракции данной партии в райсовете Иван.

Видно, крутые ПР-овцы  так “наугощались” спиртным, что блевать стали прямо из машины.  Их  антиобщественное неадекватное поведение заметил работник ГПС милиции, но зная  кто  эти  мажоры,  дабы  чего с  ними  не случилось  решил просто проследитьза ними, учитывая их пьяное состояние  … за рулем, …  а ведь  оно  могло привести  к  многочисленным  человеческим жертвам.
Когда  милиционер  убедился,  что до  беды  остался  один  шаг  он догнал “мажоров”,  остановил и  попросил у них документы. Вот  тут  то  всё  и  началось … и  матюки,   и  мы  хозяева  жизни, …    хотим  убиваем,   хотим  милуем, … как в последних телепередачах о мажорах чинуш  из  ПР.

Милиционер   в  первые 10 минут получил от мажоров изрядную  порцию нецензурных оскорблений
и  наглого хамства, приукрашенных многоэтажным матом.  Очень виноватым оказалось и  его авто,  которое пинали, били,   трощили.  … Но  потом …  больше всего досталось самому милиционеру  -  его зверски избили !!!  …  и  это  при исполнении служебных обязанностей ?!!!

Эти же  очевидцы  утверждают,  что  по этому  поводу даже  не  возбуждено уголовное дело,  … и 
делаются  наглые каждодневные наезды  и  предпринимаются попытки  жёсткого  давления на правоохранительные органы  криминальными  елементами,  членами  ПР,  телефонными  звонками  из Киева,  … осуществляется  беспрецендентное  давление  на начальника  милиции  обласной  прокуратурой, ...   .  Вся бандитская  машина  ПР  заработала – ведь  надо  выручать своих !!!

Скажем дружно НЕТ!!! БлядиЛенду Баньдюковича в Украине !!!

Также как и в Украине  при  подготовке к  принятию бандитских группировок на  Евро-2012 та и в исламском Тунисе, с которого в прошлом году началась «арабская весна», местные феминистки создали филиал «FEMEN» !!!

География протестных акций украинских феминисток существенно расширилась в последнее время, и  касается  не только Евро-2012,  а потому нет ничего удивительного в том, что у FEMEN появляется все больше последовательниц в других странах мира.

Активная деятельность группы феминисток не только в столице  Украине Киеве  но  и в в столице исламской страны – факт весьма примечательный !!! 

Тунисские активистки FEMEN,  последуя  опыту  украинских  феменисток,  проводяту парады, организовывают арт-диверсии и разрисовывают стены города призывами к равноправию мужчин !!!  и женщин.  

Участницы украинского движения FEMEN считают, что распространение «вируса феминизма» как  в  мировом  так  и  в  арабском мире после их громких скандальных акций свидетельствует о том, что Украина стает родиной неофеминизма ХХІ века !!!  И  это  факт !!!

Напомним, большого шума наделала одна с последних акций FEMEN 8 марта в Стамбуле. На центральной площади Айя-София обнаженные по пояс именно  украинские девушки которые  там  работают  по  принуждению  секс-рабынями (и  на  это  смотрит ВЕСЬ МИР  и  не  принимает  НИКАКИХ МЕР  против  …. )  … скандировали лозунги, осуждающие насилие в отношении женщин !!!   МОЛОДЦЫ  -  FEMEN !!!


А  Вы  поддерживаете  движение  FEMEN  в  Украине ???


67%, 12 голосів

0%, 0 голосів

33%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.