хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Річниці увязнення лідера опозиції присвячується !

У наметовому містечку опозиції на Хрещатику відкрилася фотовиставка, присвячена річниці увязнення лідера опозиції  Юлії Тимошенко. До експозиції увійшли 365 фотографій.

Для виставки були використані фотографії з архівів ВО «Батьківщина» і Київського осередку партії. Експозиція буде перебувати в наметовому містечку на протязі місяця.

Адже Юлія Тимошенко - це приклад незламності і мужності, політик світової величини. Її ім'я можна поставити першим з іменами таких видатних жінок-політиків сучасності як президент Індії Пратібха Патіл, президент Литви Даля Грібауйскайте, канцлер Німеччини Ангела Меркель, держсекретар США Хіларі Клінтон, … .

Сьогодні лідер опозиції Ю.Тимошенко незаслужено засуджена до семи років позбавлення волі, але це не позбавляє її впливу на політичні процеси, як в Україні, так і в світі.

Фотовиставка має нагадати нам українцям про існуючий у державі Україна політичний терор, та про політичні репресії та політичних в'язнів. Ми з Вами зобов’язані покласти цьому край !!!

На фотографіях не тільки знайомі обличчя відомих політиків, але й лиця звичайних, небайдужих людей, не тільки масові акції протесту проти презіка-зека Баньдюковіча, а й будні постійної роботи в наметовому містечку, Верховній Раді, партійних офісах. Звичайно, що ця виставка є подякою всім тим Людям, депутатам, активістам,  симпатикам, які були з Юлею в цей важкий рік, і залишаються з нею.

 Біля входу до Печерного суду в небо опозиціонери випустили 365 голубів. По одному  птахові за кожен день, проведений лідером опозиції Ю.Тимошенко в бандитських катівнях Баньдюковича.

Також представники Київського регіонального штабу Об'єднаної опозиції Батьківщина зранку розгорнули на пішохідному мосту в Києві банер «Юлі - волю»  та випустили на волю символічне біло-червоне сердечко у Харькові.

П.С.: В річницю ув’язнення лідера опозиції Ю.Тимошенко, кандидати в народні депутати від Об'єднаної опозиції Батьківщина присягнули на вірність українському народу.

9

Коментарі

113.08.12, 15:06

    Гість: lyo Dnepr

    219.08.12, 17:18