хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

pohyl

попередня
наступна

Один миллиард долларов для Украины — Джордж Сорос

может, наша экономика все-таки встанет на ноги?  http://blackcastle.in.ua/odin-milliard-dollarov-dlya-ukrain-dzhordzh-soros/
1

Коментарі

130.03.15, 13:07

балалайку!!!

    230.03.15, 13:15

    не стане. деталі я описувати не буду, хоча можу, але, що таке мільярд? Це - копійки, в порівнянні з тим, що вже дали. А, результат? Результат - економічна катастрофа і війна. Тому, що не в грошах справа. Справа в іншому. І з цим складніше.

      330.03.15, 15:15

      І що буде? На другий же день знадобляться чергові мільярди. У нас на кожному місці люди роблять роботи на 20%, а отримують від 40% до 20000%. Залежно від фарту. Ось невеличкий приклад. Ситуацію можна екстраполювати і додавати інші приклади. Але результат буде один: ніяких мільярдів нам не вистачить.
      Приклад 1.
      знаю підприємство, де працює головбух, її син, невістка. Вони мають магазин і всі перевезення в його інтересах здійснюються в тому числі і автотранспортом підприємства. Інший маленький начальничок цього підприємства заправляє МАЗ 20 літрами пального, а собі на легковик (особистий) бере 40 л соляри. Син і дочка цього начальничка теж працюють тут же. На адмінпосадах - тільки родичі начальників.Один цех підприємства простоює, робітники хто спить, хто в*яже. Платня йде.

        430.03.15, 15:21

        Щоб Ви не подумали що це тільки тут
        Приклад 2.
        Міністерства оголосили про скорочення 20% штату. Якщо без них можна, то для чого там валяли дурня люди роками?

        п. с. Все те, що розкрадається мільярдами тільки косяками маленьких начальників (згадайте ще великих) йде в тарифи, в ціни і народ оплачує цей банкет негідників з своєї кишені. Тому нас не врятують ніякі мільярди