хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Вчіться на моїх помилках

         А ви знаєте що гроші на вашій банкоматній картці знаходяться в небезпеці.Я зараз розкажу історію,яка зі мною сталася,яка змусить вас бігти до банкомату і знімати гроші і не тримати більше 1000 грн.

         Я роблю інтернет проплати за різні послуги.Якщо ви це робили,то знаєте механізм,у мене картртка «Ощадбанку» і я роблю наступні кроки:

1. В спеціальному меню на проплату послуги ввожу суму поповнення

2. крок Ввожу 16 цифр моєї картки

3. Ввожу 4 цифри до якої дійсна моя картка

4. крок Ввожу 3 цифри CVV на звороті моєї картки

5. «Ощадбанк» відправляє на мій прив’язаний до картки моб тел SMS з        кодом 3D-Secure який я ввожу у вікно на моніторі і нажимаю «перевести»

і чекаю десь хвилину підтвердження про проплату.

       І ще одне важливе є ліміт на проведення цих операцій в день і в мене він складає 300  грн згідно підписаному договору мною і «Ощадбанком».

Ліміт можливо змінити або повністю відмінити згідно спеціальному меню.

       Гра «Ощадбанка» зі мною SMS кодом 3D-Secure  і лімітом 300 грн.,створили у мене ілюзію,що мої гроші 45 740,53 грн в безпеці.

      25.05.19 я мив посуд на кухні 11год 24 хв прийшла SMS на моб тел.,я вирішив домию і подивлюсь.Потім прийшло три SMS 11.39 і 11.40 і11.41 я витер руки прочитав SMSи зміст їх був, що з картки знято 28 012 грн.Я зразу зателефонував в «Ощадбанк»,який заблокував картку і зараз мій рахунок 17 433,53 грн.

         В той же день я написав заяву до «Ощадбанку»,що гроші знімав не  я і сталася крадіжка і заяву в поліцію про крадіжку в мене грошей з картки.

      21.06.19  «Ощадбанк» повіддомив мене,що провів розслідування і гроші не збирається повертати.

     На 23.06.19 ні канцелярія, ні черговий Деснянського Уравління Поліції з різних причин не можуть назвати прізвище слідчого моєї справи і чому він не запрошує в гості.Я думаю на цьому тижні ми зустрінемось.

    Цю істрію я розказав з двох причин:може як і я хтось наївно думає що його гроші надійно зберігаються на зарплатній банкоматній картці;може хтось потрапляв в подібну халепу і підкаже,чи потрібен адвокат і звертання до суду.

p.s.І якщо я збрехав,то хай моє серце зупиниться тут и зараз

0

Коментарі

123.06.19, 16:09

Ви зрозуміли,що коли були зняті 28 012грн,то ні SMS кодом 3D-Secure,ні ліміт не спрацювали."Ощадбанк" навіть не намагався пояснити чому.До речі 23.05.19 мені прийшла SMS що моя картка заблокована.Я зателефонував і попросив пояснити чому,попросили назвати 16 цифр моєї картки,звідкись знали ,що у мене є депозит в "Ощадбанку" і все.Я мав необережніть сказати про цей дзввінок в поліції і при написанні заяви в Ощадбанку" і вони так вхопилися за це іщо я розголоосив таємну інформацію і сам винен в крадіжці грошей