хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Смартфон.



  Вільне пересування, це те без чого себе не уявляє жодна сучасна людина, або якось прагне здобути її. Навряд чи комусь сподобається стеження і вдень і вночі. Автівка як засіб пересування не завжди врятує від стеження, навіть якщо рухатись професійно і швидко. Щоб простежити за ким-небудь не обов’язково потрібно мати спеціальні пристрої відстежування, які в більшості країн світу заборонені, але при бажанні їх можливо знайти будь де і Україна не є виключенням. Отже достатньо підкинути мобільний телефон, який має навігаційні функції, при підключенні до супутника його розташування можливо відстежити із погрішністю у декілька метрів. Деякі смартфони зможуть працювати так без підзарядки достатньо довго та можуть бути сховані як у салоні автомобіля так і ззовні. Отже авто в цьому випадку і як зазвичай є лише засобом пересування, де цей предмет можливо легко сховати. Подібним передавачам можливо протидіяти, якщо нема пристрою їх знаходження, нема часу робити обстеження та за будь яких інших причин, є можливість заблокувати будь які сигнали на площі до п’яти квадратних метрів. Такі глушники сигналів не перебирають, який сигнал свій, який чужий, поки що ні. Отже не варто давати кому-небудь свій телефон, який за декілька хвилин втручання може пізніше видати розташування.
   Сьогодні придбання та розповсюдження спеціальних засобів  для стеження в Україні є незаконним.      




1

Коментарі

18.11.15, 10:13

Ребенок под присмотром

Благодаря услуге Ребенок под присмотром Вы можете больше не волноваться за своих детей, близких и друзей, всегда знать, где они пребывают, а также увидеть их месторасположение на карте города.

такие услуги уже давно предоставляют операторы, так что можно купить самый дешевый телефон, подключить на постоянную зарядку, и спрятать в авто.

    28.11.15, 10:22

    Наверное, так можно следить и за своими любимыми? Хорошо, что живу один))))

      38.11.15, 11:29

      Человек не одинок, кто то да следит за ним

        48.11.15, 11:52

        зачем прятать устройство в машине, если в машине уже есть GPS навигатор встроенный?