хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Зібрання Великих тактиків Контр-Страйку.



  У травні цього року український підрозділ Британської Телерадіомовної Корпорації опублікував статтю із світовим рейтингом загальної середньої освіти. У списку з сорока країн на останніх позиціях можливо побачити Україну. Як повідомляє агенство, підвищення рівня середньої освіти може поліпшити загальний рівень життя у багатьох країнах. Невідомо лише яке прискорення економіці придасть розвиток середньої освіти у більшості країн Африки, у багатьох країнах Південної Азії, а також Білорусі, про що можно лише здогадуватись. До цього всього, інтернет видання підготувало тест з чотирьох питаннь на перевірку своїх знань.
  Середня освіта здобувається не завжди легко, але вона є фундаментом для вступу до вищих та інших спеціалізованих навчальних закладів. Загальна освіта не формує учнів у спеціалістів якої-небудь сфери, отже після закінчення необхідно пройти навчальні курси, навіть на таку посаду як прибіральник поміщень. Такі курси є у кожному місті, у Чернівцях також є чому навчитись. Диплом про закінчення деяких курсів можна отримати не виходячи із дому, дістанційно.
   Існує деяка кількість підробок документів про закінчення освіти, та люди які не отримали кваліфіковану освіту виходять на досить небезпечну роботу, що може загрожувати не тільки їхньому життю, а ще життю оточуючих та збереженню навколишньої середи.
1

Коментарі

124.10.15, 22:46

прошёл тест. на колени, смерды, перед гением математики!