хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Полювання чи неохота.



  Згідно деякої перевіреної багато разів інформації,  купірування хвоста та вух у собак, що виведені для полювання, зменьшує ризик травмування хвостів, що є досить вразливим місцем. Якщо тварина не буде приймати участі у мисливстві, а приймається у сім’ю для вечірніх прогулок містом і не більше цього, купірування буде лише заважати їм розмовляти з іншими тваринками яких песик чи собачка обов’язково зустріне. Хвост допомогає втримати рівновагу, окрім того виявлені факти нетримання мочі у обрізаних собак. Так чи інакше, у більшості країн Європи ця практика заборонена для домашніх тварин, де-не-де виключення надаються мисливським чи службовим собакам. Австралія також забороняє купірування, а ось у США та Канаді підрізання хвостика та вушків можно зробити в першу ж неділю з появи на світ.
  Операція проходить швидко і часто без знеболювальних чи анастезіі. Без того пескляве щеня, що піщить від чого завгодно, по згадках ветеринарів, після відрізання пищить гучніше, певно  відчуває гострий біль, підкреслюють ветеринари.
1

Коментарі

110.10.15, 19:18

У моей дочки миттельшнауцер. Его приобрели трехмесячным щенком. Хвост был купирован, а уши - нет, и уже купировать было поздно и жалко. Мучаются с ушами постоянно - все не слава Богу, вечные проблемы. И вид весьма испорчен - когда не стрижен, похож на дворняжку. А вот хвост лучше бы оставили. Ну уже любят такого, каким есть