хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 34-39 років

Вітамінна бомба

Нарешті!
Вилізло щось із-під землі. Отже йду в сад і скубу все (майже), що вдасться скубнути.
Вдалось: кропива, глуха кропива, дягіль, кульбаба.
На городі: цибуля-шніт, часничок минулорічний, квасець, петрушка,топінамбур. Останній зазвичай викопуємо навесні, щоби зберігав соковитість. 

В холодильнику: яйця, трошки вудженої вчора ковбаски (ну як не спробувати?), селера корінь, кріп морожений.  Миєм-кришим-солим-перчим, трошки гірчички, сік лимона замість оцету


Добре перемішую, заправляю майонезом і ще раз.



Всі брали добавку podmig  mmmm dada
16

Останні статті

Коментарі

15.04.15, 22:59

Плюс,обожнюю така,але...короч-"бiла заздрiсть")


що таке "глуха кропива"?

    25.04.15, 23:00

    а за майонез -саечку!

      35.04.15, 23:07Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

      Плюс,обожнюю така,але...короч-"бiла заздрiсть"


      що таке "глуха кропива"?
      Ще яснотка називають. Білі квіточки-суцвіттями, дітлахи мед висмоктують

        45.04.15, 23:07

        і шо...вже від вітамінів пре і ковбасить...

          55.04.15, 23:12Відповідь на 2 від Мари_НКа

          а за майонез -саечку!
          Переважно робимо свій. Екологічний. Яйця, олія, сіль,цукор, оцет чи частіше той же сік лимона. Блендер - вешч! Цього разу, признаЮ; салатний з магазину, просто вже був розпечатаний, не викидати ж...

            65.04.15, 23:14Відповідь на 4 від Недурка

            і шо...вже від вітамінів пре і ковбасить...Від того, що перший . Авітаміноз чує близький капець і почина тихо панікувати

              75.04.15, 23:16Відповідь на 5 від doktor_khaos

              я теж роблю домашній, але і його вживаю дуже рідко.
              уявляєте, без соусів вже навчилася. мені смакує, коли я відчуваю окремий смак кожного продукта!
              бува, коли хочеться у шось вмокнути, але все рідше.
              я якийсь отдєльнопітатєль.


              а ви топінамбур їсте сирим? бо я його тілько термообробляла. а сирим не їла.

                Гість: Стази

                85.04.15, 23:22

                но без майонезу

                  Гість: Стази

                  95.04.15, 23:22Відповідь на 7 від Мари_НКа

                  топинамбур надо есть сырым

                    105.04.15, 23:24Відповідь на 7 від Мари_НКа

                    я теж роблю домашній, але і його вживаю дуже рідко.
                    уявляєте, без соусів вже навчилася. мені смакує, коли я відчуваю окремий смак кожного продукта!
                    бува, коли хочеться у шось вмокнути, але все рідше.
                    я якийсь отдєльнопітатєль.


                    а ви топінамбур їсте сирим? бо я його тілько термообробляла. а сирим не їла.
                    Коли діти малими були, то ми їм чистили і вони гризли, як яблука. Без термообробки він і смачніший і поживніший. Хоча звісно і в овочевім рагу непоганий

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна