Вітамінна бомба
- 05.04.15, 22:49
Нарешті!


Вилізло щось із-під землі. Отже йду в сад і скубу все (майже), що вдасться скубнути.
Вдалось: кропива, глуха кропива, дягіль, кульбаба.
На городі: цибуля-шніт, часничок минулорічний, квасець, петрушка,топінамбур. Останній зазвичай викопуємо навесні, щоби зберігав соковитість.

В холодильнику: яйця, трошки вудженої вчора ковбаски (ну як не спробувати?), селера корінь, кріп морожений. Миєм-кришим-солим-перчим, трошки гірчички, сік лимона замість оцету

Добре перемішую, заправляю майонезом і ще раз.

Всі брали добавку



16
Коментарі
Лъйошкин_Кот
15.04.15, 22:59
Плюс,обожнюю така,але...короч-"бiла заздрiсть"
)
що таке "глуха кропива"?
Мари_НКа
25.04.15, 23:00
а за майонез -саечку!

doktor_khaos
35.04.15, 23:07Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот
Ще яснотка називають. Білі квіточки-суцвіттями, дітлахи мед висмоктують
Недурка
45.04.15, 23:07
і шо...вже від вітамінів пре і ковбасить...
doktor_khaos
55.04.15, 23:12Відповідь на 2 від Мари_НКа
Цього разу, признаЮ; салатний з магазину, просто вже був розпечатаний, не викидати ж...
Переважно робимо свій. Екологічний. Яйця, олія, сіль,цукор, оцет чи частіше той же сік лимона. Блендер - вешч!doktor_khaos
65.04.15, 23:14Відповідь на 4 від Недурка
. Авітаміноз чує близький капець і почина тихо панікувати 
Від того, що першийМари_НКа
75.04.15, 23:16Відповідь на 5 від doktor_khaos
уявляєте, без соусів вже навчилася. мені смакує, коли я відчуваю окремий смак кожного продукта!
бува, коли хочеться у шось вмокнути, але все рідше.
я якийсь отдєльнопітатєль.
а ви топінамбур їсте сирим? бо я його тілько термообробляла. а сирим не їла.
Гість: Стази
85.04.15, 23:22
Гість: Стази
95.04.15, 23:22Відповідь на 7 від Мари_НКа
топинамбур надо есть сырым
doktor_khaos
105.04.15, 23:24Відповідь на 7 від Мари_НКа

Коли діти малими були, то ми їм чистили і вони гризли, як яблука. Без термообробки він і смачніший і поживніший. Хоча звісно і в овочевім рагу непоганий