хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

і навіщо мегабайти істеричних постів у стрічці?

Як і більшість з Вас усіх у день виборів  я періодично листала блоги і читала випадкові коментарі. Небагато, геть трішки, бо хвилі ненависті до опонентів виплескувались далеко за межі екрану.

От скажіть чесно - особисто для кожного з Вас - що змінилось при зміні президента ? от прокинулися Ви сьогодні ….. ні, ну добре – прокинулися Ви після інавгурації і ……………? ЩО!?? ЩО змінилося? Перестало сонце світити? Чи озимина не зійшла? Чи сусід почав паркувати свою машину  в спеціально відведеному місці, а не прямо навпроти дверей під*їзду? А може всі собак почали вигулювати у намордниках і прибирати після них? І курці перестали недопалки під ноги кидати? ВСЕ! Все починається з нас самих . Саме отам, в коментарях  в день виборів, і озвучено приблизно це саме :

 

 

Я особисто не чекала ні зниження тарифів, ні всіх інших благ, які понапридумували самі собі всі, хто хотів бачити майже колишнього – нинішнім. Все йде так, як мало бути. Від  результату виборів не залежить ні дія Конституції, ні правила хорошого тону. Вибори - сталися, голоси - рахуються, результати - ще не оголошені, але …вже масиви фейкового бруду заполонили мережу.  

Ну, будьте ж Ви – ЛЮДЬМИ !!!!. Не принижуйте самі себе розповсюдженням фейків. Так, звичайно - тоді життя на блогах не так *кипітиме*, але невже Вам солодше спати і смачніше їсти  від бруду, який Ви самі розкидаєте?

отут теж цікавий діалог з огляду на події: а дійсно? чому б не виконувати просто свій обов*язок стосовно повноважень?


 http://photo.i.ua/user/4574453/526275/15450900/     - отут-читабельніше скрін
Все - в наших руках. Ну, добре - не все. Але саме таким вибором країна показала, що справи треба доводити до кінця: якщо вже хтось потрапив у клітку під одіялом - то має прозвучати вирок. Якщо непорядок у військах - має бути *розбір польотів*. Так, згодна - можливо з військами - не встигли довести. Але сукупність подібних порушень,  в т.ч - і одіяло в клітинку ...відвернуло  народ і завершило свою *математичну справу* результатом    25/75.





24

Коментарі

122.04.19, 15:18

Поскорее бы лето. Будут писать про пляжи и купальники

    222.04.19, 15:26

    не навіщо, а хто працює та підіймає країну.

      Гість: Ordinary

      322.04.19, 15:33

      умничка

        Гість: Ordinary

        422.04.19, 15:34Відповідь на 1 від Heidel

        Поскорее бы лето. Будут писать про пляжи и купальникиС удовольствием буду читать, а если ещё и иллюстрации будут...

          522.04.19, 15:34Відповідь на 1 від Heidel

          Поскорее бы лето. Будут писать про пляжи и купальникиБоюсь ні ((

            622.04.19, 15:45

            Так, що, що, а брехні і фейки були найбільш бридким в цій передвиборчій кампанії. Жаль, що люди навіть не намагались доритись до першоджерел, а розповсюджували їх і вдогонку дописували свої ізмишлєнія

              722.04.19, 15:54

              Маладец, держи кахфетки

                822.04.19, 15:57Відповідь на 6 від Каре

                Так, що, що, а брехні і фейки були найбільш бридким в цій передвиборчій кампанії. Жаль, що люди навіть не намагались доритись до першоджерел, а розповсюджували їх і вдогонку дописували свої ізмишлєніяСамое страшное, что не воспринимается мнение отличное от своего, если думаешь не так кака я, то значит ты дебил. И это пишут взрослые люди, печально и страшно.

                  922.04.19, 16:01

                  якби у нас і справді було б більше адекватних людей...

                    1022.04.19, 16:02

                    Що є те і буде, і нічого нового під сонцем

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна