Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Двійник Періс Хілтон запропонувала себе замість мільйонерки

  • 31.05.07, 11:57
18-річна швейцарка Серайна Хартманн, зовні дуже схожа на Періс Хілтон, запропонувала себе на її місце, поки Періс сидітиме у в’язниці, відбуваючи покарання за водіння автомобіля з недійсними правами "Янайкращий двійник Періс,- заявляє сама Хартманн, дочка роздрібноготорговця, яка для більшої схожості старанно стилізує себе під Хілтон. -На вулиці люди часто зупиняють мене, щоб попросити автограф".

Серайна навіть найняла персонального менеджера, який повинен допомогти їй зробити кар’єру на схожості з Хілтон.

"Після того як стало відомо, що Періс відправляється до в’язниці, він зателефонував мені і сказав, що забезпечить мені безліч пропозицій, поки вона сидить", - зізналася Хартманн. "Я з задоволенням стала б її персональним представником", - додала вона.

Однак схожість між Хартманн та Хілтон залишається суто зовнішньою."Співати, водити машину в п’яному стані та зніматися в порнофільмах -це не піде. Це вже зовсім не весело", - заявила двійник.

Нагадаємо, що спадкоємиця готельної імперії та світська діва Періс Хілтон засудили до 45-денного тюремного ув’язнення за керування автомобілем з недійсними правами водія. Вона повинна з"явитися у в’язницю 5 червня 2007 року.

За матеріалами Lenta.ru

2

Коментарі

16.06.07, 21:30

Виставлена оцінка -2:

А это вообще бред. Еще всю ленту ru сюда запихните....