Профіль

PylypO

PylypO

Україна, Кагарлик

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Страна наоборот.

  • 10.12.13, 18:22
 Обично - общество утихомирює зеків за допомогою дубинок силовиків.  У нас же - зеки утихомирюють общество за допомогою дубинок силовиків.
  А силовикам вобщє по барабану кого лупить - займаються своєю улюбленою справою, а за це ще й гроші получають...

Разрушітєлі міфов.

  • 10.12.13, 16:37
 Експеримент завершився -
 роки правління В.Ф.Януковича на посаді Президента України підтвердили : Бивших Зеків Не Буває !
 ---confirmed---

"Евромайдан поделил страну почти пополам"

  • 10.12.13, 15:52
  (Або політтехнологія Партії Регіонів = Вітьок Донєцкій and Вован Пітєрскій, по розділу країни - "раздєляй і властвуй") 
 49% поддерживают акции протеста, 45% - нет    =
 45% - за Беспредел, Бандитизм и Коррупцию,
 49% - против
В период 4-9 декабря 2013 года компанией Research & Branding Group было проведено исследование общественного мнения жителей Украины относительно их оценки текущей ситуации в стране.

Г... Прокурор Пшол-ка был в ударє...

  • 10.12.13, 03:04
 Ще один Ряжений рішив під шумок і собі потявкать на прилічне общество. Постійне утримання в стойлі на короткому поводку негативно впливає на самооцінку - тому потрібна розрядка, потрібний хтось слабий і беззахисний  для самоствердження. Чомусь Отрижка Феміди вирішив собі, що найкращий спосіб для цього - плювать на сонце пісяючи проти вітру...?!

Роковая ошибка Майдана.

  • 09.12.13, 22:26
 Майдан назвал президента "Овощь".
А так нельзя - он же президент ! Нужно было - " Господин Овощь".
Он обиделся и послал беркут защитить свою честь. А честь, как известно, дороже жизни - особенно если жизнь чужая...
 С  беркутом и - "Овощь - это звучит гордо !"
(-"да я порядочный человек !" , 
 -"а кто это может подтвердить ?" 
  -"беркут !")

Останні конвульсії Хунти Хама.

  • 09.12.13, 20:11
 Режим Покровителя Покидьків почав потихеньку висувати загони Прирученого Шакалья. Мабуть силовикам гарантували почесні місця біля корита. На цьому фоні Гарант Бєзпрєдєла пообіцяв влаштувати круглий стіл сам з собою. Головне, щоб вистачило в країні Дешевих Тітушок - головної опори для Повєлітєля Йолок. Бо знає Купі-Продайка головну таємницю "Братства Ублюдків" - "гроші вирішують все". Обіжєн Батя Всєх Убогіх на чудовіщний покльоп -нє користі раді, тирить мільярди Покращувач Окрєсних Клоак і Вигрібних Ям, а єдіно раді своіх дєток-сіротушок. 

Хам vs суспільство.

  • 09.12.13, 16:56
   Зненацька на заваді Царства Хама постала воля суспільства - матеріалізована у формі Майдана. І перший рефлекс у Прєдводітєля Гамадрілав - це звісно розігнати Майдан.
   Не розумію тільки, як можна розігнати Майдан, якщо він всередині Нас ?!  Розстріляти мільйони людей ?! 
 А на місце розстріляних понавозити інородців ?!  Як це робили лєнін зі сталіним ?!  Може тому вони так дорожили пам"ятником своєму духовному наставнику ?!

Готується штурм Майдану ?

  • 09.12.13, 15:02
  Повєлітєль Гамадріл хоче підписати собі смертний вирок ?  Він втомився від цього бренного світу ?  Але для чого такі складнощі. Невже в Межигір"ї не знайдеться мила та мотузки ?

Велике протистояння.

  • 07.12.13, 22:41
 Як взагалі таке можливо, щоб жменька потвор могла протистояти мільйонам людей ?!  Тільки в одному випадку - якщо потвори зіб"ються в стаю, а люди залишатимуться кожен сам по собі. Власне Майдан це і є спроба не залишитися на одинці з бандою виродків. Але складність полягає ще й в тому, що кожна потвора намагається приховати своє справжнє свиняче рило під маскою людини.  (Тому я і називаю гражданіна В.Ф.Януковіча - Юродивим). А ще складність, що потвори люблять загрібати жар чужими руками, а чужі ожоги, як відомо, манікюр не портять (привіт Гані і всій с...самочній частині Партії Регіонів), ну і звісно ж, чужі проломлені голови зачісці не шкодять...

Евріка !

  • 07.12.13, 21:45
   Останні події в Україні дозволили мені зробити цікаве відкриття - виявилося, що між людьми немає протиріч !  Протиріччя є тільки між людьми і виродками...