Профіль

PylypO

PylypO

Україна, Кагарлик

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Колір

  • 13.11.15, 01:25
Час фарбує душу кольором наших думок.

 - Марк Аврелій

" Єслі нє путін, то кто ?!!! "

  • 22.09.15, 20:58
  Да, дєйствітєльно - ситуація в росії набагато бєзнадьожніша, ніж ситуація з "голим королем". 
  "Голого короля" завжди можна замінити на іншого, а що вдієш в случаї  "голої страни" ?!!!

Черная магия...

  • 22.03.15, 04:04
... Скажи ничтожеству, что оно – великое, и делай с ним, что хошь. После такого комплимента оно будет верить каждому вашему слову. ...

Чому війна стала можливою.

  • 20.03.15, 19:23
Тому що вона гібридна.
 В 21 столітті ні одна цивілізована країна не може дозволити собі повноцінної, відкритої, откровенної війни. А росія - цивілізована країна. 
 Відкрита війна неможлива не тільки із-за тиску зовнішніх країн, але такожі й із-за тиску внутрішньої суспільної думки.
Так що і ви зрозумійте владіміра путіна та росіян, увійдіть в їх положення - оголтєлая ложь і тотальний обман - це все не від іспорченності їхньої натури чи плохого воспітанія, це все обумовлюється необхідністю дотримуватися умов гібридності.
 Неможливо собі уявити, щоб російска інтелігеція - письменники там, режисери, артисти, викладачі і т.д., а також і весь "миролюбний  російський народ", "який пережив страшну війну і врятував весь світ від коричневої чуми", могли б бути причентні до масових убивств людей - як солдатів, так і цивільних, серед яких і старі і малі. Те ж саме стосується і російської влади.  
 І навпаки - ці добродії мають бути причетними тільки до добрих, безкорисних справ - і як дуже показовий приклад цьому - спасіння криму від грозившого йому кровопролиття і трагедії. 
 Залишилося тільки врятувати мятєжний донбас, а потім і всю остальну Україну.

І все було б добре - вони б уже давно врятувапи всіх і вся, усю Україну й далі по периметру.  Якби ж на заваді не постали інші країни.  Вина яких - ну по перше, що вони взагалі існують, по друге, що в них, як і в росії, також є ядерна зброя, і по третє, що вони не розуміють російської мови - і хоча наразі на закордон в поті чола працюють-транслюються російські англомовні (і не тільки) тв канали, але вся біда в тому, що у них є, на відміну від самої росії, ще й дофіга своїх власних тв каналів.  Що надзвичайно й ускладнює можливості за допомогою зомбоящика переконати тамтешніх поселян у тому, що всі діяння росії і путіна в Україні затіяні зовсім не користі раді, а тільки єдіно во благо і добро, по благородству і чуткості душевній, і тільки єдіно раді спасіння самих же українців і України , ібо понєжє "ми адін народ".

Вєчно актуальная ссыль:  http://snob.ru/selected/entry/75143

Затемнення.

  • 20.03.15, 17:14
Навіть у сонця іноді бувають затемнення. Хоча і вельми рідко.
Абсолютно протилежна ситуація у homo (людини). Затемнення мозга (сознанія) - це перманентний стан homo. Вірніше процес - бо постійно відбуваються безперервні флуктуації свідомості - від повної безсознанки, під впливом сильних емоцій, бажань, гормонів і т.д., до часткових невеличких кволеньких просвітлень - правда, які трапляються надзвичайно рідко і на дуже короткий термін...  Для жаждущіх же постійного і істінного Просвітлення - нада прикласти певних зусиль, щоби адалєть певний Путь - і тада будєт вам полная Нірвана.

Фильм на сегодня.

  • 20.03.15, 00:36
"Распутин".   Краткая аннотация авторитетного киногурмана о фильме "Распутин":
  ".....С Распутиным, конечно, вышла неувязочка. Бедолагу оскопили, и образ его сразу погас. На корню убита главная и единственная интрига: удалось ли Григорию Ефимовичу задрать Главную Юбку Страны или он не успел? Дело в том, что единственная драматургия, заключенная в имени «Распутин», — это пикантный конфликт дикого деревенского пениса и надушенных придворных вагин. Это известный еще с Мольера вечный мотив использования «слова божьего» для проникновения под самые дорогие юбки. Использование Распутина в любом другом качестве так же противоестественно, как попытка сделать из хорька не воротник, а отбивную. Секвестировав Распутину тот орган, который, собственно, им и двигал, создатели фильма получили фигурку плосконького унылого мракобеса, для которого в кино «о Распутине» нет никакого места и занятия. До конца фильм можно не досматривать. Понятно, что в финале Григория Ефимовича примут в «Единую Россию» и предложат преподавать в МГУ. Другому герою самобытного русского мира пенис все-таки оставили, но ни выразительности, ни драматургической подвижности ему это не прибавило....."
  
Статья автора полностью: http://snob.ru/selected/entry/83269

Кримнаш, путін, і народ.

  • 19.03.15, 20:59
Радость за Кримнаш буде конєшно бурною, но нєдолгою.
Но для нєізлєчімо хворого путіна це "нєдолго" не імєє ніякого значення - бо  напослєдок всласть оттянеться, вицупить свою долю кайфа та адрєналіна, та й іздохне, отбросів копита або склеївши ласти. 
 А кацапам, прідуркам, прийдеться годами розхлёбувать заварену ним кашу. Та ще й для їх дітей та внуків залишиться.
 Що значить загадочна руська душа - путін їх усіх згвалтував в самой грубой формє, паралєльно "наградивши" цілим букетом невиліковних економічних, політичних, соціальних, нравствєнних проблєм-хвороб, позбавивши пристойного майбутнього, а вони його за це лиш подобострасно [анально] лобизають [своєю 85 процентною підтримкою].

(уже четвертий раз!!! stena ) даю ссыль: http://snob.ru/selected/entry/89505

Крымнаш ! (ура таварищи!)

  • 19.03.15, 05:16
 Якби був тільки підлий кримнаш, але не було кривавого донбасу, то всі ліковавші вчора в москві таваріщі, були б просто пошлими падлєцами, а так: - вони є ще й кривавими подонками-мародерами.
 (ну звісно ж це стосується не тільки московської тусовки, а й усіх, лікующих по цьому поводу істот - в расєї, Україні, чи де інде...)
  Але насправді, вони всього-навсього лиш ніщіє духом вульгарні дєшовки, покарані [богом] лішенієм ума.
 А шо ви хатітє !?  Такова жизнь ! -  ібо свінюшкам надо что-то кушать (а нє сєкрєт, што там [і сям] є багато залежних від влади і баріна-царя подневольних бьютжетників-крєпостних і т.п.), але головне і насамперед - ніщеброди остро нуждаються в пищі емоціональній - ніщебродам позарєз необхідно віднайти-відновити почуття собствєнного достоїнства, нехай сурогатне, нехай вороване, аби тільки заглушити розпачливу явь свого нічтожества, свого нічтожного існування-животіння, згвалтованного-приниженного авторитарним режимом та власним компромісно-зблядженим вибором-участю.  А угодліво-прастітуче людиняче сознаніє так влаштоване, що з готовністю хвойди піднімає подол і ложиця під самообман [з розставленими ніжками].

 (третій раз!!! stena ) даю ссыль: http://snob.ru/selected/entry/89505

Дєльний совєт.

  • 17.03.15, 21:54
Щоб пришвидшити позитивні зрушення в нашій країні, потрібно реалізувати одну, надзвичайно безхитросну, дешево і легко реалізуєму технологічно, вєщь.
 В даному випадку стосуєму до одної сфери життя суспільства, наразі дуже актуальної, а особливо в зв*язку із  "воскресінням"  путіна із "небуття" і паралельною концентрацією терористів і військової техніки на сході. Але цей безхитросний принцип можна легко "маштабіровать" на будь-які інші сфери.
  Отож:
Влаштувати лотерею, тобто переможців визначає комп*ютерна програма по принципу випадкових чисел.  В лотереї приймають участь абсолютно всі громадяни України без єдиного виключення і гендерної різниці старше 18 років, навіть, наприклад, посли які в даний час знаходяться на роботі в інших країнах, і розуміється президент з сім*єю, олігархи і їх сім*ї, генерали і їх сім*ї - ну і так далі... , принцип зрозумілий...
 На кого вкаже комп*ютер, той відправляється в зону АТО, на фронт, на війну, на самісіньку передову - зрозуміло, після відповідної перепідготовки...

 Ідея тут полягає в тому, щоб віднайти дієвий засіб - універсальний еліксир, який був би здатний виліковувати навіть самих запущених олігогофренячих сліпоглухонімих байдужих подонків. 

 Передбачається швидка ротація з періодом місяць, а то і тиждень, щоб реально великий шанс "виграти в лотарею" і попасти на лінію вогню і стати мішенню, діччю, гарматним м*ясом для пекельного вогню з градів, смерчів і іного важкого озброєння масового ураження, щоб можливість стати куском обгорілого м*яса з вивороченними кишками стала близькою й невідворотною реальністю, "вєсомою, грубою, зрімою" для практично кожного дорослого жителя України, щоб війна перестала бути "чужою", щоб кров перестала бути "чужою", щоб біль перестала бути "чужою". Ситуація загрози втрати, як власного життя, так і життя дорогих і близьких людей.  І це єдиний шанс, щоб у чєловєков прочистились мозги, серця і душі, ібо нікогда іще в історії до олігогофренів нічого ніколи не доходило ніяк по іншому, окрім як через власну жопу.  І можу завірити, що усі військові, тилові, економічні, політичні і т.д. проблеми в країні почалися б вирішуватись надзвичайно швидко і ефективно.

  Утопія з розряду "коли усі дурні стануть розумними".

  І напослєдок, ccыль (для общєго развітія): http://snob.ru/selected/entry/89505

Сєводня праздніки :

  • 17.03.15, 00:18
день воскресіння путлєра, день ботоксних щурів.
 ( І отнынє, каждый год, 16 марта буде отмічаться як ще один ординський празнік -  "день воспрявшєво духом ватніка".)
 Отож вітаю усіх мєсних обожатєлєй владіміра путіна, явних і тайних, а також латентних.
 За цей час владімір отдохнул-розслабілся, помідітіровал-поразмісліл, придумав новий коварний план і тепер свіжинький і з новими силами візметься знову нам мєрзопакостить.  Дуже ймовірно, що очікується нова кривава баня на східному фронті - не дарма ж весь цей час здійснювалась концентрація живої сили і техніки на східних окупованих територіях.  
 Криваву м*ясорубку і новий наступ терористів з нетерпінням чекає також і вся ватна рать і ціла тьма окопавшихся в нашому тилу різного штибу путінососів-україноненависників, в том числі і деякі завсігдатаї сайту іуа, а зникнення главного орка могло б в одну мить знищити всі їхні мародерські мрії, але тепер всі вони в сладосном прєдвкушєнії нової крові.
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
12
попередня
наступна