Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Elena100

попередня
наступна

Рефлексия

  • 02.04.13, 12:13
Модуль 1-2
Модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, а саме допоможе моїм учням задовольнити стандарти та розвинути навички 21 століття. Проекти надають широкі можливості для навчання, залучають учнів до вирішення проблемних ситуацій, звертаються до питань реального життя учнів.

Обговрили з колегами шляхи розвитку в учнів навичок мислення вищіх рівнів та навичок 21 століття. Дізналася, як проекти, що плануються та реалізуються за допомогою ІКТ, можна використати в навчальному процесі. Розпочала планування вивчення теми з предмету із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій.   
   
Модуль 3
Цей модуль допоміг мені з’ясувати, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення Основних запитань проекту, а саме яким чином проблема, яку мають учні вирішувати під час проекту спонукає їх до активної діяльності, до пошуку інформації, спілкуванню та спільних дій з однолітками. Основні запитання допомагають вчителеві правильно сприймати мету реалізації проекту.

Модуль 4
Цей модуль допоміг мені розпочати процес планування, вивчення обраної теми, у відповідності с державним освітнім стандартом. Встановив навчальні цілі та поняття обраної теми, запитання, що формують зміст проекту, вариант плану оцінювання учнів по темі, створити засоби оцінювання. 

04/04/2013 
Модуль 5
Модуль навчив мене планувати, навчати учнів за методом проектів з використання ІКТ, та формувати в них навички 21 століття при реалізації завдань проектів. Цей модуль допоміг мені знаходити та зберігати Інтернет-ресурси для пояснення учням нових можливостей співпраці, спілкування та проведення досліджень, використовувати Інтернет при вивченні теми.
 
Модуль 6
Модуль допоміг мені відповісти на питання як можна ефективно використовувати комп*ютерні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів.
 
Модуль 7
Цей модуль допоміг спрямувати та поділитися з колегами шляхом використання Інтернету на уроках, оцінити приклад учнівської презентації, публікації, блогу.  

05/04/2013 
Модуль 8
У цьому модулі я дізналася про те, як можна використовувати засоби оцінювання для діагностики рівня розвитку в учнів навичок 21 століття, навичок мислення вищих рівнів та для оцінювання засвоєних учнями знань упродовж проекту. Я спроектувала свою систему оцінювання, та скористалася засобами оцінювання проектів програми Intel "Навчання для майбутнього". 

Модуль 9
У цьому модулі я обговорила з колегами приклади учнівських робіт та засоби їх оцінювання, як допомогти учням стати самоспрямованими в навчанні. Створила форму оцінювання учнівської самоспрямованності в навчанні, інструменти для підсумкового оцінювання. 

Модуль 10
Цей модуль фокусує всю увагу на необхідних педагогічних технологіях та прийомах навчання задля досягнення цих цілей. Я навчилась створювати презентації, документи, таблиці, веб-ресурси для підтримки навчання. Почала створювати план впровадження теми. 

Модуль 11
Цей модуль допоміг мені ефективно використовувати комп*ютерні технології для підтримки та оцінювання навчання учнів, підготуватися до проведення ефективної демонстрації Портфоліо.      
0

Коментарі