хто твій ангел?

  • 15.02.13, 12:23
Вік твого ангела: число твого народження місяцьНаприклад, мій ДР 10 вересня означає, що моєму ангелу 19 років (завжди!)
Стать твого ангела: сума всіх цифр дати народження. Наприклад, 10.09.1996 означає: 1 9 1 9 9 6, 3 5 = 8; парна - хлопчик, непарна - дівчинка
Стихія твого ангела: Друга цифра дня народженняНаприклад, якщо ти народилася, як і я, 10 числа, то це буде 0. А якщо 3, то це буде просто 3. Дивимося:

1 - святість. Прекрасний образ. Світлий ореол. Кажуть, саме з них списали ангелів на більшості картин. Їх невидимі крила ковдрою накривають весь світ. Це самі добрі ангели. Вони ніколи не будуть спокійно дивитися як людині погано. Будь то їхні підопічні чи інші люди. «Володарі» таких ангелів зазвичай теж дуже добрі.
2 - світло. Світлі сонячні ангели з великими білими крилами. Якщо цей ангел цілує в щоку, то на цьому місці з'являється ластовиння. Кожна ластовинням на обличчі - це поцілунок сонячного ангела. Він постійно хоче з тобою зв'язатися: приснитися, показатися в дзеркалі, послати знак.
3 - повітря. Ангел, сотканий з повітря і вітру, невизначених обрисів. Крила великі, але невидимі. Він дуже безтурботний, часто відлучається, але якщо його попросити, то в коржик розіб'ється, щоб догодити «хазяїну»!
4 - мудрість. Ангели рідкісної мудрості та інтуїції. Зазвичай це передається і їх господарям. Зазвичай «володарі» таких ангелів досягають успіху в навчанні і в кар'єрі. Не маловажно в цьому і те, що ці ангели примудряються завжди підказати правильне рішення або вихід!
5 - метал. Сміливі ангели-охоронці. Холодні і сильні крила. Зазвичай він приходить, коли ти плачеш. Чим більше ти проливаєш сліз, тим болючіше йому доводиться, і тим сильніше він стає. Зазвичай «володарі» таких ангелів живуть дуже довго.
6 - веселка. Яскраві ангели з різнокольоровими крилами як у метелика. Справжній скарб. Вони грають на чудесних флейті та скрипці, розганяючи своєї мелодією будь-яку тугу й нудьгу. Їх підопічні-яскраві творчі особистості.
7 - енергія. Змінюють форми і кольору. Такі ж і крила. Згустки енергії, що залежать від настрою. Тому, це самі образливі ангели. При цьому абсолютно віддані і завжди попереджають своїх «господарів» через віщі сни.
8 - людина. Нічим не відрізняються зовні від звичайних людей. Крил немає. Зазвичай, ці ангели - душі померлих родичів або знайомих, які кохали вас за життя. Дуже дбайливі ангели. Ходять за господарем по п'ятах, ніде не залишають без нагляду.
9 - тепло. Ангели-оптимісти. Теплі крила, пухнасті і м'які як лапка кошеня. Ці ангели зазвичай набувають форму наших друзів або тварин, щоб бути ближче. Вони дарують своїм господарям гармонію і злагоду.
0 - вогонь. Відроджуються подібно феніксам, тому непереможні. Вогненні крила. Вони завжди хочуть допомогти, в будь-якій дрібниці. Для них немає нічого неможливого. «Володарів» таких ангелів завжди називають везунчиками.Але не варто їздити швидше, ніж літає твій ангел-охоронець ...

Что означают родинки на лице

  • 15.03.12, 10:13

Оказывается, по родинкам на лице человека можно многое узнать о его характере. Склонность к шокирующему поведению и скандальным событиям, любовь к разнообразию, вкус к усложнению любовных отношений и ко всему запретному - об этом и многом другом расскажут родинки.


Что означают родинки на лице

1. Точка знаменитого "третьего глаза", глаз Шивы. Тот, у кого он есть, обладает бесконечной интуицией, разумом и жаждой знания с уклоном в мистицизм.

2. Страстный, ревнивый, легкораздражимый человек.

3. Поэтичная натура, склонность к интеллектуальным профессиям.

4. Эта родинка – свидетельство глубокой любви и супружеской верности, а также чувственности и щедрости.

5. Изменчивый, запутанный темперамент и кратковременные романы.

6. Страсть к путешествиям, фантазия и творчество.

7. Необоснованная ревность, преобладание эгоцентричности в характере.

8. Безграничная чувственность. Супружеская жизнь богата переживаниями.

9. В том, что касается любви, предрасположенность к необоснованному чувству вины и склонность к ссорам.

10. Отличная память, дипломатичность, приземлённость.

11. Вкус к усложнению любовных отношений и ко всему запретному.

12. Запутанные сентиментальные связи, человек без остатка отдается страсти.

13. Частые ссоры и быстрые примирения. Плотская любовь преобладает над платонической.

14. Возвышенный и мистичный склад ума, чувство вселенской любви и совершенно незаурядная судьба.

15. Независимость, любовь к удовольствиям и путешествиям.

16. Жажда материнства (отцовства), щедрость, верность.

17. Потрясающий соблазнитель, склонность к шокирующему поведению и скандальным событиям. Любовь к разнообразию, но к браку относится серьёзно.

18. Победа чувственности над всеми остальными качествами. Фантазия и оригинальность.

19. Склонность к ревности, жажда единственной и большой любви.

20. Трудный характер, склонность к дегрессиям.

21. Вкус к переменчивости как в интеллектуальной, так и в любовной сфере. И конечно же запутанные связи.

22. Подчеркнутый эротизм, сексуальность и неверность.

23. Ясный ум, упорядоченность. Воля к росту как духовному, так и материальному.

24. Хрупкая психика и здоровье, незащищенность.

25. Желание обзавестись традиционной, прочной семьёй. В общении милый и уравновешенный человек. Любовь к спокойной жизни и склонность к консервативным взглядам.


мда.... ПРАВДА...

  • 22.02.12, 11:59
Как женщина выбирает себе любовника? Когда дама выбирает себе любовника, ей не столь важно, чтобы он нравился лично ей, сколько чтобы он нравился другим женщинам. / Шамфор Никола
uhmylka uhmylka uhmylka prostite

кто заказывал сиськи?????

  • 20.01.12, 14:50
кто заказывал сиськи?????rofl rofl rofl

МОРОЖЕНОЕ!

  • 10.01.12, 16:52
ВОТ ИНТЕРЕСТНО......А КТО И КАК ЛЮБИТ ЕСТЬ МОРОЖЕНОЕ?????yazyk

33%, 8 голосів

17%, 4 голоси

25%, 6 голосів

25%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ПОЧЕМУ?

  • 20.12.11, 17:23

moroz Почему у Деда Мороза нет морозят? look

Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна