Різдвяна історія на сучасний лад | В чому суть Різдва ?

Чому ми святкуємо це свято ? Що таке Різдво насправді. Звідки виникло це свято. Підтримайте проект УКРАЇНОМОВНИЙ КОНТЕНТ - ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ
Ми вирішили робити короткі пізнавальні ролики Українською мовою для того щоб зробити свій невеличкий внесок у розвиток саме україномовного відею на ЮТУБ.

Різдвяна історія на сучасний лад | В чому суть Різдва ?

В чому сенс життя?

УКРАЇНОМОВНИЙ КОНТЕНТ
В чому сенс життя ? Підпишись на наш канал Як часто ми задумуємось про те для чого ми живемо на цьому світі ? Наше життя це суміш випадковостей чи можливо воно має трохи більший сенс.

https://youtu.be/k5a2n87ToOg
УКРАЇНОМОВНИЙ КОНТЕНТ - це відео-проект спрямований на популяризацію та розвиток україномовного відео в ЮТУБ. Ми знімаємо: ЦІКАВІ ПІЗНАВАЛЬНІ РОЗВАЖАЛЬНІ Відео-ролики на теми: Саморозвитку Ідеї Натхнення Цікаве Підписуйтесь на наш канал :) Намагаємось бути максимально щирими, відвертими і головне про - українськими :)

Що Вам потрібно для щастя?

Що вам потрібно для щастя? СВІДКИ ЄГОВИ, БАГАТИЙ МУЖ і ДЖЕКПОТ | НОВИНКИ ВІДЕОЦікаве відео про те, що ж нам потрібно для того щоб відчувати себе щаслививими?

УКРАЇНОМОВНИЙ КОНТЕНТ - це відео-проект спрямований на популяризацію та розвиток україномовного відео в ЮТУБ. Ми знімаємо: ЦІКАВІ ПІЗНАВАЛЬНІ РОЗВАЖАЛЬНІ Відео-ролики на теми: Саморозвитку Ідеї Натхнення Цікаве Підписуйтесь на наш канал :) Намагаємось бути максимально щирими, відвертими і головне про - українськими :)

Покаяння, як шлях до примирення з Богом.

   Життя нашої душі починається з Хрещення, зміцнюється через Миропомазання, доповнюється через Пресвяту Євхаристію. Коли втрачаємо життя душі, відновлюємо його завдяки Покаянню або Єлеопомазанню. Священство і Подружжя передає це життя душі з покоління в покоління. Завдяки сімом святим Тайнам отримуємо ласку Божу якраз у такі моменти нашого життя, коли найбільше їх потребуемо.

Чит. далі.

Business Idea’s Found чекає саме на твою ідею.

Якщо промоніторити найбільш наболілі проблеми інвесторів,  венчурних фондів а також міжнародних інвестиційних корпорацій, то  на першому місці стоїть не брак грошей чи пасивність інвесторів.  Найбільш наболілою проблемою сучасного інвестиційного бізнесу  являється недостатня кількість цікавих проектів та ідей, у які б  інвестори могли вкладати свої гроші.

Саме тому  «Youngsoul Business Idea’s Found»  завданням своєї  діяльності поставив розробку надзвичайно рентабельних, неймовірно креативних і цікавих бізнес-проектів, які не зможуть залишити байдужим навіть найвибагливішого інвестора.

Проте ми не забули і про вас: молодих, творчих і перспективних людей. Тому якщо ти маєш цікаву і оригінальну бізнес ідею і мрієш заробити нею гарну суму грошей, ми готові допомогти тобі втілити мрію у життя. Усі отримані від вас роекти будуть внесені до каталогу ідей «Youngsoul Business Idea’s Found». У випадку продажу ідеї інвестору, 50% суми отримає автор ідеї. Крім того у тебе буде можливість особисто представити проект на спеціалізованому форумі перед найзаможнішими бізнесменами України.

Форма подання бізнес- ідеї наступна:

1. П.І.П

2. @mail,телефон

3. Назва проекту

4. Особливість, новизна проекту

5. Що саме ви збираєтесь пропонувати на ринок ?

6. Маркетингова інформація: клієнти, партнери, конкуренція, ринок ітд.

7. Цінова політика, стратегія

8. Менеджмент і персонал

9. Реклама

10. Розрахунковий план розвитку, час потрібний на відбиття вкладених коштів

11. Як саме ви будете розвивати проект в покроковій перспективі, які перешкоди бачите на шляху реалізації проекту, які сильні сторони проекту. Як ви бачите розвиток проекту через 1, 2, 5 і більше років ?

12. Яку суму очікуєте отримати від інвестора ?

13. Інша потрібна інформація по проекту.

Ваші проекти чекаємо за електронною адресою [email protected]  до 18 серпня 2012. Кількість місць у бізнес-каталозі, що буде представлений інвесторам –  20. Не прогав свій шанс!!!

Youngsoul Business Ideas Found ™ 

http://youngsoul.com.ua/

Youngsoul Business Idea’s Found.

   «Youngsoul Business Idea’s Found» – фонд інноваційних  бізнес  ідей. Абсолютна новинка на ринку інвестиційного бізнесу.  Головна  перевага фонду у тому, що тут зібралась команда надзвичайно  креативних, творчих і амбітних молодих людей. Ідеї яких нові, цікаві а  головне високо прибуткові. Фонд створено для співпраці як із  приватними інвесторами так із величезними транснаціональними  інвестиційними і венчурними фондами і корпораціями. Ми чекаємо ваші  бізнес ідеї а також зацікавлених приватних або корпоративних інвесторів за електронною поштою - [email protected]

Привіт, приєднюйся до сайту і творчого молодіжного проекту!!!

Шукаєш себе ? Не можеш знайти ? Чув дзвін а не знаєш де він ? 
Тоді ти по адресу,сайт і творчий молодіжний проект "Youngsoul" працюють саме для тебе. Для твого натхнення, для твого відпочинку і для твого розвитку. 
http://vk.com/public38662308

Дрогобич взує мистецтво)))

25 лютого в Дрогобичі, в Центрі душпастирства молоді відбудеться цікава подія – виставка сучасного мистецтва молоді під назвою «Взуте мистецтво»,  творчим девізом виставки є «Дай уяві шок, а очам радість».  «Фішку» заходу, яку підготували організатори, тримають в таємниці. youngsoul.com.ua/drogobich-vzuye-mistectvo.html

Озоном по болячкам)))))

У зимовий період року багато людей скаржаться на погане самопочуття,зниження імунітету і постійні простудні захворювання які супроводжують їх від початку осені до весни.Більшість із нас ,одразу ж біжить до аптеки і викидає виличезні суми грошей на дорогі вітамінні препарати ( щоб підвищити імунітет ) а також на не менш дешеві » Хороші » антибіотики . В результаті ми привчаємо власний організм до хімічної залежності від цих препаратів , і нічого хорошого у цьому немає . В Європі і Америці люди давно зрозуміли що краще потратити гроші на профілактику ніж потім ще більше витрачати на лікування .
Детальніша інформація на сайті:

Оброблювач камери внутрішнього згоряння з неймовірним ефектом!!!

Революційна технологія, яка дозволяє економити і не тільки. Застосовується у всіх двигунах внутрішнього згорання, як в легкових авто - так і вантажних. Призначений для всіх видів рідкого палива. Це продукт, якого потребує сучасний світ!!!

  Бо ВІН допомагає:

-збільшити потужність двигуна

-покращити роботу свічок та форсунок

-збільшити моторесурс двигуна

-зменшити викиди СО в атмосферу на 70-90%

-захистить клапана і знижить кількість вуглицевих накопичень

-усунить шкідливі стуки і шум у двигуні

MPG-CAPS™ для легкових автомобілів і машин, які працюють невеликим об”ємом палива.

MPG-MEGA-CRUMBS™ для вантажних автомобілів і машин, працюючих с великими об”ємами палива. Вони реальні і доступні!!!

http://loish.myffi.biz/

Сторінки:
1
3
4
попередня
наступна