хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про кінематографію

Раніше, коли в мене ще не було інтернету я не був таким кіноманом як зараз. Хоча тепер сміло ним можу назватися. Просто вмію шукати хороші фільми. 1. Коментарі до фільму http://my-hit.ru/; 2 рейтинг сайту http://www.kinopoisk.ru/, пройтись по відомих акторах, в них всі фільми хороші, якщо вони звичайно не режисери. Я маю на увазі те, що зняв Том Хенкс, пародію на "Фореста Гампа" - "Ларрі Краун". Особли Клінт Істуд, кожен його фільм зачіпає, Квентін Таорантіно знімає задуже жорсткі фільми, а у Люкак Бессона тільки "Леон", "Ангел-А" та "Ее звали Никита".

Спочатку я думав як більшість що хороших кінострічок в 2000-них стали випускати набагато менше. Тільки думав, просто починав з фільмів 90-тих, але що більше дивився то почав розуміти що не всі бачили усі шедеври 2000-них,  зате фільми 90-тих вони могли переглянути, оскільки вийшли вони набагато раніше. Комедії стали зараз набагато тутпіші, що й подивитися не можна, не те що посміятися. І це навіть не "Ейс Вентура" що можна подивитися хоча б після роботи чи навіть "Тупий та ще Тупіший".

Тепер ж я вважаю, що в 2000-них фільм а ні трохи не гірші. На трилогію "Хресний батько" я б постав  трилогію про смерть Інкогніто. На "Індіану Джонса" - "Володаря кілець" чи "Піратів Капибського моря".

На протистоянння драм:

80-90:

"Человек дождя", трилогія "Крестный отец", "Леон", "День Сурка", "Куда приводят мечты", "Король-рыбак", "Зеленая Миля", "Криминальное чтиво", "Крты, деньги и два ствола",  жизнь прекрасна, "Американская истори Х", "Достучаться до небес", "Бойцовский клуб" , "Пролета над гнездом кукушки", "Матрица", "Запах женщины", "Пробуждение","Шоу Трумана", "Саймон Бирч", "Молчание ягнят", "Храброе сердце", Шестое чувство", "Семь", "Игра", "Титаник", "Спасти рядового Райана", "Адвокат дьявола", "Славные парни", "Бешеные псы", "Пятый элемент", "Привидение", "Бешеные псы", "Индиана Джонс", "Назад в бужущее, Король Лев, Балто " Дневник баскетболиста", "Ромео и Джульетта", "Человек в железной маске", "12 обезьян", "Интервю с вампиром", "Ее звали Никита", "Жанна Де Арк", "Реквием по мечте", 12 обезьян.

2000.

"Малхоланд Драйв", "Гран Торино", "Танствення река", трилогия Инкогинто, "Жизнь других", "Район №9", "Престиж", "Семь жизней", "Пираты карибского моря", "Начало", "Игры разума", "Большой куш", "Отступники", "Гладиатор", "Поймай меня", "Если сможешь" "Хатико: самый верный друг"(можна подивитися на різдво), "ВАЛЛ·И", "Как приучить дракона", "Рождественская история", "Пианист", Хозяин морей: на краю земли", "Остров проклятых", "Пираты карибского моря", "Хористы", "Нокдаун", "Я-легенда", "Темный рыцарь", "Эффект бабочки", "Авиатор", Банды НьюЙорка", "Человек, который изменил все", "Непокореный", "Легендарный", "Вечное сияние чистого разума", "Загадочная история Бенджамина Баттона", "Изгой", "Троя", "В погоне за счастьем",  "Всегда говори "ДА", "Дневник памяти", Счастливое число Слевина", "Друзья Оушена" "Мальчик в полосатой пижаме", "У меня рак", "Кровавій Алмаз" Жизнь Дэвида Гейла", "Король говорит!", "Терминал", "Код да Винчи", "Ангелы и Демоны", "Малышка на Миллион", "Колумбиана", "Потустороннее", "Подмена", "Флаги нашых отцов", "Аватар", "Трансформенри".

Мультфільми? 

Проти Короля Лева та Балто - Шрек, Історія іграшок, Льодяниковий період, Як приручити дракона. Зараз анімація значно перемажає, режисери намагаються вразити спц ефектами, що добре вийшло в Трансформерах та Аватарі.

Мій ТОП-10

1. Побег из Шоушенка

2. Реквием по мечте.

3. Зеленая Миля

4. Отступники

5. Леон

6. Достучаться до Небес

7. Семь жизней

8. Бойцовский клуб

9. Изгой

10. Начало

P.S. Це тільки ті що я бачив, деякі можливо просто забув, у мене в обрамному понад 100 фільмів відшукані за методами вище. Якщо хтось не знає що подивитися виберіть щось з цих фільмів, це драми, ну майже всі, і мали б сподобатися всім.

9

Коментарі

15.01.12, 20:51

Чудові знання! Чи читала журнал "Кіно-театр" ,
який випускає Лариса Брюховецька?
Дуже цікавий

    25.01.12, 21:44Відповідь на 1 від М_Ірина

    Ні, на жаль, не читав.

      35.01.12, 21:52Відповідь на 2 від Райден

      Коли хочете, я можу вашу статтю розмістит на своєму блозі.
      У мене друзів більше

        45.01.12, 21:59Відповідь на 3 від М_Ірина

        Та будь ласка, якщо вам не важко.

          56.01.12, 09:22

          Скопіював назви рекомендованих фільмів!