хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Маріо випив пива та пішов до церкви.

  • 29.12.11, 15:49

"Why always me?", - Нещодавно цей слоган прикрасив футболку Маріо Балотеллі. Але нападник "Манчестер Сіті" продовжує дивувати публіку. Так, Маріо привів у захват відвідувачів одного невеликого паба в Манчестері - він пригостив місцевих завсідників спиртним аж на тисячу фунтів. Потім Балотеллі вирушив до місцевої церкви на вечірню месу і пожертвував 200.

Присутні в пабі були вражені, коли побачили нападника ціною в 24 мільйони фунтів, зайшов пропустити пару пінт пива перед Різдвом, повідомляє bluemoon-rus.com з посиланням на Daily Mail. Ось, що сказав один з відвідувачів Tudor pub: "Останнє, чого можна було очікувати - це побачити, що така знаменитість загляне сюди, але він був дуже ввічливий, чарівний і не привертав до себе уваги. Він поводився як звичайний хлопець. Кожен хотів поговорити з ним, і він йшов назустріч. Це не дуже приблизний паб, тому здивування було велике ".


Спочатку думав, що таке буде не цікаво й  вирішив не записувати у свій блог, а от на спортивно порталі isport.ua виложив. Власне кажучи коментарі мене дуже здивували, думав що знову почнуть глузувати з його виходок... Адже він любить одівати футболки принципових суперників, кидати дротики у друзів по команді та клеїти дурня на полі. Ось такі коментарі мене дуже здивували.
А ви як вважаєте?
6

Коментарі