хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Після матчу. Сток Сіті - Динамо

  • 02.12.11, 00:50
Сьомін: "Ми провели хороший матч, але я все зіпсував". До речі не в перший раз. Нічого не навчився. Чим він відрізняється від Газаєва? Той теж випускав додаткових захисників - Кадуррі, Несмачного. І не в умінні обороняться справу, ІМХО. Нехай мене динамівці зараз заклюють "Сьомін правий!". Потрібно було продовжувати грати як у першому таймі. Сток тільки після того як Динамо початок обороняться почав створювати моменти. Хоча нычого в них ныби й не змынилося, футбол той же. Тим більше судячи зі статистики і деяких игор гонары погано створюють моменти, а ось обороняться вони майстри. Поразки - вина Сьоміна. Сьомін програв, Сьома - росхльобуй. Тепер потрібно показати феєричний атакуючий футбол і забити Маккабі п'ять голів ну і сподіваються що Бешіташ програє. Якщо когось образив - вибачте, емоції.


  Яке великий тиск? Гра у них взагалі не змінилася. А сталося те, що тренер у ДК придумав геніальну тактику. Напевно уявив із себе Мауріньо.
5

Коментарі

12.12.11, 05:44

Вважаю - Динамо свій шанс втратило, не пригадую жодного випадку, щоб англійські клуби в останніх іграх, де для них усе вирішено на їхню користь - грали би на совість. На матч з Бешікташем поїдуть далеко не основні гравці. У Бешікташа є стимул, отже перемога за турками. Про Динамо... вважаю що там все набагато гірше із колективом, аніж із тренерами, після Лобановського жодний тренер не зміг розмити це болото. Там потрібно вигнати половину команди під три чорти, причім більшість так званих "лідерів", і створювати новий колектив. У Динамо не тренер кермує командою, а команда тренером. Тільки от президент у них жид, тому йому шкода втрачати заплачених грошей за "лідерів", і тому нічого там не зміниться.

    анонім

    22.12.11, 08:48

    Помилився не Сьома, дурницю зробив Суркісьонок, коли взяв цього алконавта знову в Динамо. На тлі осмисленної гри Металіста, Динамо виглядало як збіговисьо з перепою. Жодної думки, атаки як Бог на душу покладе. Навіть коли виходили якісь гострі передачі -- вовтузня з мячем. Голо Алієва більше випадковість, адже реального тиску на ворота не було. Такого, як самі господарі влаштували. Коротше -- це не Динамо. Вихід один -- гнати Сурісів подалі.

      32.12.11, 09:16

      Давно не було такого розчарування в єврокубках,як нинішнього року.
      Слабенький в нас чемпіонат,якщо такі динами та шахтарі лідери.

        42.12.11, 11:15Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

        Наші лідери з підмоченою репутацією

          52.12.11, 11:46Відповідь на 1 від zevs78

          Повністю згоден, про це вже давно говориться. Але ось ця поразка - вина Сьоміна. Тактичний провал. Динамо раніше ж грало, перемогла Ман Сіті яке набагато вище. Схеми з такою кількістю захисників в Динамо не награвилися, це - тупість Сьоміна.

            62.12.11, 11:50Відповідь на 2 від анонім

            А Смородська - все ж мужик. Правильно зробила що послала Алю з тим алкашом. Перший тайм мені сподобався, проти такої команди навряд чи вийшло би грати краще оскільки вона - аналог Рубіну. Ця команда націлена на оборону і створювати моменти було важче, зате самі нічого створити не могли. Потрібно було далі продовжувати грати в такий же футбол, тільки трохи обережніший.

              72.12.11, 11:52Відповідь на 2 від анонім

              А на рахунок Металіста... бачив перший тайм з АЗ? Виглядали ще гірше. їм просто згрупою пофартило. Побачив як знову зіграють з тим же АЗ і далі. Хоча я думаю будуть грати н авідбій або резерву дадуть пограти.

                82.12.11, 11:55Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

                Заглянь в таблицю коєфіцієнтів УЄФА. Наші лідери грають через рік, в них немає стабільності оскільки роблять велику ставку на чемпіонат. В минулому сезоні Динамо вже не було шансів перемогти й вони виклали всі сили на ЛЄ - перемогли Бешкиташ, МС. А тепер головоне Шахтьор не пропустити. Сумно. Якщо АПЛ може бути важливіше ЛЧ - т оя згоден, але чемпіонат України...

                  анонім

                  92.12.11, 12:17Відповідь на 6 від Райден

                  Чомусь не можу згодитися. Адже в першому таймі були непогані моменти, які самі суркісята марнували. Товклися з мячем, коли треба було все робити швидко. Так що, будь понаціленішою команда -- рвала б Сіті як тузик грілку. Вкінці кінців це не МанСіті. А щодо везіння -- так на початку говорили, що найбілье повезло якраз суркісятам і вони стопроцентово вийдуть з першого місця. Де воно те місце? Козли, короче.

                    102.12.11, 13:00Відповідь на 9 від анонім

                    Ну з такою командою як Сток Сіті інакше грати й неможна було. Вона націлдена на оборону тим паче грає дома. Цілий перший тайм товклися в центрі поля от тільки Динамо створювало моменти хоч і важко, а гончарі мучилися. За Ман Сіті було б навіть легше оскільки та команда грає відкрито, ті ж думали про оброну. У гоначарів один з най менших показників в АПЛ по забитих голах, 13. Менше тільки Вест Борм, Уігана та Суонсі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна