хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Коваль - Ярмоленко - 5:1 (ВІДЕО) (ФОТО)

Справжній футболіст готовий грати в футбол і поза футбольним полем. Забивати голи, стелитися в підкатах, продумувати тактику і стратегію гри хлопцям допомагають комп'ютерні ігри. Благо часу між матчами і тренуваннями футболістам вистачає, щоб відточувати свою техніку. Довести, що вони чарівники не тільки м'ячі, але і джойстика, взялися гравці київського «Динамо» Андрій Ярмоленко та Максим Коваль. У клубі CyberZone хлопці зіграли матч в FIFA-2011. Збірна Україна в жовтому від Ярмоленко проти ... збірної Україні в синьому під керівництвом Максима Коваля. До слова, віртуальний Ярмоленко грав за обидві збірні, а значить і радів перемозі, правда, разом з Макімом Ковалем. Молодий голкіпер «Динамо» просто не залишив шансів суперникові і вчинив того розгром з рахунком 5:1.
Варто віддати належне Андрію Ярмоленко, моментів для того, щоб вразити ворота віртуального Пятова, у нього було предостатньо, але одного з кращих бомбардирів чемпіонату України підвела реалізація.
У нагороду за перемогу Ковалю дістався ... додатковий матч проти чемпіона Європи з гри в ФІФА Євгена Мостовика. І ось тут вже досвід дав про себе знати. Хлопці відіграли лише тайм, але і його вистачило Євгенію, щоб забити Ковалю три м'ячі. Після він зізнався, що гра вийшла для нього не найскладнішою, а ще, що Коваля і Ярмоленко він у свої віртуальні команди не бере.

Відео сюжет про віртуальне матчі Ярмоленко і Коваля

А ось «динамівці» результатом залишилися цілком задоволені. Тим паче що Коваль обіцяв матч-реванш. Він, правда, відбудеться вже на базі «Динамо» в Конча-Заспі, там футболісти часто і проводять віртуальні матчі.

Після гри Коваль і Ярмоленко встигли роздати автографи та сфотографуватися з усіма бажаючими і поспішили на першу після зовсім невеликого відпочинку від справжнього футболу тренування.

Максим Коваль (зліва), Євген Мостовик та Андрій Ярмоленко.
Збулася мрія фаната!
Після автограф і фотосесії Андрій і Максим отримали в подарунок геймпади Razer Onzaвід магазину для геймерів і ентузіастів Зона51.
3

Коментарі

119.11.11, 09:11

Молодці.

    анонім

    219.11.11, 09:55

    Молодці хлопці. Це краще ніж по нічних клубах шлятися!

      319.11.11, 12:03Відповідь на 2 від анонім

      Нічні клуби - це не до них. Питання до Мілі зв Алієвим.

        419.11.11, 18:36

        цікаво