Бандері

  • 21.07.12, 11:52
Автор просив щоб прочитали друзі й знайомі, і щоб всі знали що й на Донбасі є патріоти. Сам з Маріуполя.

Він син, українського народу,

Він нації славетний провідник,
В душі його завжди була тривога,
Яку ніяк ніяк він подолать не міг.
Болів душею й серцем за країну,
За рідну неньку - де родивсь колись,
Він називав Матусей Україну,
Він ворогам не здався, не зкоривсь.
Його убили підло і підступно,
В німеченні розправелися з ним,
Заним усюди слідкували бурно,
Бо Україну він завжди любив.
За ним ішли не наче за Месієй,
Він словом власним надихав і вів,
Він був славетним сином України,
Ми маємо пишатися всі ним!

21.07.12 Ілля

Як УЄФА зіпсувало свято Шеви

Ще до початку Євро говорилося що Андрій скоріше за все закінчить кар"єру після закінчення Євро-2012 в Україні та Польщі. Вчора в інтерв"ю  після матчу заявив що закінчує виступи за збірну. Роки вже не ті, битися на два франти немає сил. Слід сказати що закінчив він як завжди на коні забивши 2 єдині на цьому чемпіонаті Європи голи точними пострілами. Проте завершення могло б бути ще більш грандіозним якби Максесу вручили червону, хоча й та ніхто не гарантував би нашій збірній перемоги, навіть Шева. А от гол Девіча, який не справедливо не зарахували зіпсував усю радість від гри, якої наші очі давно не бачили від збірної України. Цей гол міг би додати мотивації та сил щоб забити другий. Відео не зарахованого голу Девіча було видалено з youtube, а те що гол був визнає вся британська преса, тема активно мусолиться в інтернеті. 

А пам"ятаєте історію з Руні, коли його дискваліфікували спочатку на три матчі, попри те що навіть гравці Чорногорія в матчі з яким він получив дикваліфікацію просили не карати Руні. Скажу навіть я був проти щоб Руні покарали, це було ще до жеребкування Євро-2012, майже одразу з"явилася офіційна інформація що дискваліфікацію Руні скоротили до двох матчів, Платіні переконався що Французами він точно не зіграє.

________________________

 А тепер що-до самого Шеви, легенди українського футболу Динамо Київ та збірної України якого поважають навіть донецькі. Дякую за все що ти зробив! Браво! Таких як ти не було і більше не буде.


No respect

Гола ну було, за правилами УЄФА гол можна не зарахувати якщо мяч повністю не перетнув лінію, в данному випадку мяч лінію перетнув ще й як! Вибачаюсь, а навіщо цей третій у*обок? Нехай продасть все що має і купить собі окуляри
Спочатку у Руні була дискваліфікація на три матчі, по жеребкуванні коли Платіні  переконався що з Францією він(РУні, автора гола в ворота України) точно не зіграє вирішили скоротити до двох матчів. Браво федерація!


BLATTER - RESIGN !
PLATINI - RESIGN !
COLLINA - GO HOME !
Blatter - Platini - Collina ! NO RESPECT FOR UNRESPECTFUL MEN !!!

Буде ще Євро, Буде ЧС. Може й потрапимо туди, але навряд чи буде така підтримка як на ДА і Олімпійському. (Навряд чи в Україні буде ще скоро таке свято, було б в двічі приємніше, якби Україна вийшла з групи, і менш обідно якби не було такої лажі з суддівством.

Тим не менше аплодую стоячи! Поставили на коліна Англію, в прямому розумінні. Ярмоленко красень так накрутив Пркера що той аж повзав за ним на рачки. Рекомендую в знак поразки повішати ахметівського Денисова і подіти кудись тупу Блохінку, маю на увазі ведучу з вЕликого Футболу.

УЄФА - respect, .... придумайте самі.

Раша гудбай, до свиданья мой ласковый мишка!

  • 17.06.12, 00:36

Фото з матчу Україна - Франція

Українські герої вконтакті.

  • 24.05.12, 18:03

Друзі, пропоную створити розважальну групу в контакті з українськими героями, що вже почали робити деякі українські спільноти, хоча є й такі, що використовують москальських - Жиріновського, Чака Норіса...

На приклад: 

Вірастюк - Чак Норіс

Клички, Тягнибок - Жиріновський

Останнім Часом бачив з Тимощуком

Це такі, які вже є. Потрібно створювати ще героїв з відомих та авторитетних людей в Україні накшталт Суркісів, Януковича, Тимошенко. Пропагандувати разом з українською мовою, чим, повторюся вже займаються українські спільноти які знищили вже декілька антиукраїнських груп.

Як ідея?

Топ-5 перфомансов ультрас Карпат в сезоне 2011/12

Мені на  найбільше до вподоби №2 з Т.Г. Шевченко . Сюди

«Ми з майбутнього – 2». Нові технології кремлівського агітпропу

  • 01.05.12, 18:04
 Павло Булгак , для «Телекритики» 27-02-2010  


Новий російський фільм «Ми з майбутнього – 2», де знявся народний артист України Остап Ступка, демонструє нову технологію антиукраїнської пропаганди

Новий російський фільм «Ми з майбутнього - 2», «не рекомендований до показу в Україні» Міністерством культури і туризму, не лише обурює тим, як у ньому показано воїнів ОУН-УПА. Цей витвір кіномистецтва насправді викриває нові моделі та підходи в діяльності кремлівського агітпропу відносно нашої держави.

 

Взагалі, треба віддати належне російським пропагандистам - вони наче матриця з однойменного фільму, яка постійно вдосконалюється, підлаштовується під нові обставини, шукає нових шляхів та лазівок до свідомості українців.

 

Але розпочнімо з того, що після перегляду повної версії фільму цілком поділяєш усі аргументи, на які спирався Мінкульт, коли прийняв своє рішення не рекомендувати «Ми з майбутнього - 2» для показу на території України.

 

Воїнів ОУН-УПА тут показано суто як бандитів і вбивць мирного українського населення. Упівці брудні, немиті, без форми, хоча така в них була, одягнуті в будь-що. Командир загону, якого грає Остап Ступка, весь час п'є самогон. Одним словом - типові банд-формування, як їх показувала радянська, а нині презентує російська історіографія.

 

Щоб довести відданість УПА, двом персонажам фільму, які є молодими українцями, що потрапили в минуле разом із двома росіянами, пропонується власноруч розстріляти українців, котрі нібито співпрацювали з комуністами. Виглядає цей епізод наступним чином. Упівець дід Микола підводить до ями героїв стрічки з України. В ямі стоять полонені червоноармійці, інші двоє головних персонажів фільму з Росії, українські жінки, молоді дівчата, одягнені ледь не в національні костюми, а також українські дідусі й бабусі. 

 

«Тут людей немає, одні тільки комуняки або ті, хто їм допомагав. От і покажіть, що ви за вільну Україну», - каже дід Микола, дає в руки героям стрічки шмайсери та наказує розстріляти всіх, хто в ямі.

 

Далі хлопці вагаються під стогін і плач жінок, які українською ж мовою благають їх не стріляти. Зрештою вони відмовляються це робити, тоді упівці розстрілюють усіх, хто в ямі. Причому під час розстрілу крупним планом переважно показують, як кулі вражають представників українського мирного населення.

 

Думаю, з усього сказаного цілком очевидним є психологічний і пропагандистський ефект, якого добивалися ті, хто стоїть за цим проектом. 

 

А тепер власне про нові технології.

 

Технологія перша - «Манкурт».

 

Як я вже згадував, роль командира загону УПА тут (особливо наголошую) грає народний артист України Остап Ступка. Він розповів, що одразу погодився на роль, бо в Україні кіно не знімають. «Все ж таки треба працювати. Ти актор. Ти мусиш працювати, а ці ідеологічні нюанси - хто кому...» - сказав ТСН Остап Ступка. 

 

Тобто народного артиста України абсолютно не хвилює, що він за гроші знявся у фільмі, спрямованому проти України та її справжньої історії. А як же почесне звання народного артиста нашої держави? Чи воно не покладає на його носія певну патріотичну місію та відповідальність перед країною, яка тобі це звання дала?

 

Чомусь, коли Росія воювала з Грузією, грузинському актору і співаку Вахтангу Кікабідзе вистачило мужності й патріотизму відмовитися від російського «Ордену Дружби», а український актор Остап Ступка після прочитання сценарію «Ми з майбутнього - 2» не зміг сказати «ні» участі в цьому відверто провокаційному кіно. Одним словом, на прикладі «Ми з майбутнього - 2» вималювалася нова технологія легалізації антиукраїнської пропаганди, закладеної в продукти російського кіновиробництва. Це запрошення в них українських акторів.

 

Технологія друга - «Сподіваємось на нове керівництво України». Для продюсера фільму Рубена Атояна нинішній вердикт Мінкульту не указ, він прямо заявив, що сподівається на підтримку новообраної влади в показі фільму в Україні. 

 

«Я сподіваюся на деякі зміни в уряді Україні у зв'язку зі зміною влади і приходом Віктора Януковича. Думаю, що і в Мінкульті будуть кадрові перестановки. Так що ми вирішили почекати пару тижнів і звернутися до експертної комісії з проханням ще раз подивитися наш фільм і оцінити його. Він буде показаний в Україні, питання - коли. Нам невигідно чекати - зовсім скоро з'являться перші піратські копії», - заявив Атоян, повідомляє російське видання «Взгляд».

 

З цих слів можна чітко побачити, що виробники антиукраїнської агітпродукції в Росії тепер не апелюватимуть до історичності, художньої цінності своєї продукції, не будуть поводитися хитріше й зашивати свої меседжі так філігранно, щоб ніхто в Україні і не розкусив маніпуляції свідомістю. Навіщо їм тепер усе це? Вони просто чекають одного - повного «зеленого світла» від нового президента Віктора Януковича і його команди. Що ж, подивимося, чи й справді їм вдасться безперешкодно завалити наші телеефіри, радіо та кінотеатри продуктами антиукраїнського штибу.

 

Павло Булгак, політичний аналітик

ICTV більше не дивлюся.

  • 01.05.12, 16:25

Не даром в них зірка над ICTV.

Писати звернення сюди - ictv.ua/ua/index/feedback.

Футбол - емоції!

Писав одразу пісял матчу

Слухайте уважно, і це пише вболівальники Юнайтед, тобто я:

Не знаю, що мене більльше привело до шоку - те, що Челсі пройшло далі, або те, що Торрес забив. Не знаю, що я збираюся зараз написати - цілу статтю, або кораткій пост, думки самі ллються і перетворюються в те, що я пишу. Таке часто відбуватися після такого вибуху емоцій

Уболівальникам Барси цього не зрозуміти яких я поділяю на дві категорії, до обох відносяться псевдовболівальникиі. Перша - любителі красивого комбінаційного футболу, друга - Дрочер, вболівальники які не мають так само своєї улюбленої команди, хворіють тільки за клуби, які є найбільш сильними. Але найгірше, мало з цих уболівальників об'єктивно по відношенню до помилок в бік Барселони і т.д. Є і третя категорія, але це жителі Каталонії. У Реала приблизно теж, але є й ті, хто вболіває за цей клуб ще з часів Бекса, Зізу, Рауля і раніше. Барса завжди показувала гарну комбінаційну гру, кращу в світі, але футбол не в цьому. Не важливо, якого рівня команда, якщо вона створила таку ж не сенсацію як Челсі емоції будуть ті ж. Футбол це в першу чергу емоції, найкращі почуття. Кожен гол це ейфорія, але не важливо як він забитий, з пенальті або найкрасивішим способом. Барселоні не вистачає саме цього - інтріги. Барса ніколи не доставить того задоволення, що отримали ті люди, які вболівали за Челсі. А гра сьогодні ні чим не особливим не відрізнялася, який тут тактичний розбір? Челсі з перших мінут оборонялася усіма силами, Барселона нічого не міняла крім розстановки, замість звичайної 4-3-3 - 3-4-3, що забезпечувало їм краще контроль. Але це не допомогло. У першому матчі Челсі перемогло не без частки везіння, чи це Барсі не щастило по чорному? В іншому це не має значення, навіть тоді мало хто вірив в Челсі. І сьогодні теж навіть складно зрозуміти, як Челсі примудрилося забити, та ще й в меншості? Це - БРАВО! Немає слів. Був справжній футбол! А ось Террі 30 років, легенда Челсі, і до цих пір робить такі дурні помилки? Невже він нічого не навчився. Мабуть Челсі без нього навіть краще. Цікаво, де тепер він буде, коли Челсі буде грати у фіналі? Чоловіки, які збираються дивитисяі фінал ЛЧ, бережіть своїх дружин. А ти Торрес розгнівати богів, перервав їх покарання за забитий гол, не просто так менше за тебе забив тільки воротар Чех, ти їх розгнівав коли перейшов в пнринциповий клуб свого колишнього клубу. Тепер будеш покараний. Ось тільки прийдуть вони до тями після шоку, так відразу і покарають. Як я говорив я вболівальник Юнайтед і щиро вітаю свого самого кривавого ворога! Це - футбол! Футбол - емоції!

Российский спорт присягает Путину

  • 28.02.12, 18:18
О том, как российский спорт превратили в арену для политической агитации Путина. Взгляд из России

http://football.sport.ua/news/150410
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
13
попередня
наступна