хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Так що ж це було, Олександре? (ФОТО)

Відповідь редакції Sport.ua Олександру Рибці
Поведінка голкіпера донецького «Шахтаря» Олександра Рибки в матчі 1 / 8 фіналу Кубка України після третього гола у ворота київського «Динамо» чимось можна виправдати. Все-таки не кожен навіть морально-стійкий і твереза людина здатна протягом усього матчу вислуховувати на свою адресу образливі висловлювання з боку колись рідної вболівальника братії.
Після публікації на нашому сайті ексклюзивного фото з матчу «Динамо» - «Шахтар», на якому голкіпер донецького клубу дозволив собі «відповісти» трибунам з уболівальниками київської команди непристойним жестом, викликав небувалий ажіотаж у вітчизняних ЗМІ, які розповсюдили знімок по всесвітній павутині Інтернет. Навряд чи хтось міг засумніватися в достовірності даної фотографії, яка була зроблена безпосередньо під час матчу не уболівальниками «Динамо», що не проходили повз випадковими людьми, не ким би то не було, а кореспондентом Sport.ua, шановним професіоналом своєї справи.
У кожному разі, не нам судити молодого голкіпера донецького «Шахтаря», кар'єра якого пішла вгору саме після виходу з «Динамо». Але редакція нашого спортивного порталу не змогла встояти осторонь, коли ведучий воротар «гірників» і збірної України спробував спростувати існуючий факт. Цитуємо.
- Я дорослий, вихована людина і ніколи ніяких образливих жестів нікому не показую, -наполягає Олександр в інтерв'ю офіційному сайту «Шахтаря». - Навпаки, я підійшов до сектору, щоб поаплодувати уболівальникам ... Як ви собі уявляєте: я на поле показую непристойні жести, в той час як на трибуні сидять мої батьки? Таке в принципі неможливо. Уболівальники «Динамо» намагалися чинити на мене тиск, скандувати матюки висловлювання на мою адресу. Але у відповідь я лише відмахнувся від них. Що стосується знімку, що гуляє по Інтернету, то я не знаю, чи використовувався Photoshop або, можливо, був зроблений десяток кадрів, з яких вихопили якусь полупозіцію, відповідну задумам авторів «сенсації» ... Мене це не дуже-то цікавить. Розумію, що комусь не подобається, що я перебуваю в «Шахтарі». Так що подібні матеріали в ЗМІ вже навіть не дивують.
Звертаємося до Олександра Рибку
Олександр, якщо Ви твердо впевнені в тому, що в цьому матеріалі задіяний Photoshop (на думку воротаря «Шахтаря», ця програма повинна була бути задіяна відразу під час матчу «провокатором», який працює в Sport.ua. Оскільки новину зі знімком з'явилася на сайті відразу ж після матчу - 22:56 за київським часом), то спеціально для Вас ми надаємо покадровую зйомку цього невинного, на Ваш погляд, знімка.

Тільки Вам, наші дорогі читачі, вирішувати - чи був задіяний у цьому випадку Photoshop або не був.

Нам же залишається додати коментар одного з читачів порталу Sport.ua, який також став очевидцем того, що відбувається (без виправлень): «Спеціально зареєструвався, для того щоб сказати, що сам був на стадіоні в 2-му секторі. і показував він цей жест саме нашому сектору де ми сиділи, бо саме з нашого сектора кричали образу на його адресу після забитого третього мяча.еслі б не прикривався батьками просто подумав про нього, що балабол, а так вирішив написати ».

Так звані «автори« сенсації »привели всі можливі докази того, що відбувалося того вечора на поле стадіону« Динамо ім. Валерія Лобановського ». І, повторимося, ми не вимагаємо якихось вибачень від головної дійової особи цього матеріалу. Ми просто намагаємося донести до очей наших читачів правду, яка мала місце бути в конкретно взятій ситуації.

З повагою, редакція Sport.ua

http://cup.sport.ua/news/139363

8

Коментарі

128.10.11, 01:43

І цим все сказано. Коменти, вроді "как человека я его понять могу-90 минут слушать как тебя г о н д о н я т" його не виправдовують та зрозуміти його не можна, тому що це було після першого голу, саме як "привіт". Це ж його колишня команду, які він нічого не винен, проте має ставитися, принаймні не так. В нього були фанати, не мало.

    228.10.11, 13:30Відповідь на 1 від Райден

    Магајбі, пане Андрію! Ви дивуєте мене своєю спритністю. Маєте журналістськиј хист. Дякую за своєчасну, оперативну інформацію щодо українського футболу. Але без додаткових пояснень я не можу ся зорієнтувати у ваших дописах, позаяк уже рік не дивлюся ТБ. Ця двомовність на ТБ мене вже доконала остаточно. Тепер ні ТБ ані радіо не вмикаю.

      328.10.11, 13:38Відповідь на 2 від нік повинен

      Дякую. Але написати таку статтю це майже те саме що ковирятись, вибачаюсь, в лайні чи нашій політиці. Ось подивіться цю замітку, думаю це має відповісти принаймні на деякі питання - http://blog.i.ua/user/4441186/823170/. Чекаю відповіді Ахметова та Луческу й програми "Інший футбол", можливо все-таки доведеться поковирятись. Ось вж, до речі схожу написали - http://football.sport.ua/news/139493, а ось перекладач, якщо погано знаєте російську - http://translate.google.com/.

        анонім

        428.10.11, 17:04

        Дуже неприємний випадок, це вже не матюки Алієва. Тут зневага до вболівальників.А не знаю, що кричали на його адресу фани. Всяке могло бути. Але це жест трибунам. Шкода, класний воротар. Вибачитися має, однозначно. Але не тільки перед фанами, але і перед жрналістом. Ще раз, матюкі Алієва -- дитячі пустощі, у зрівняні з такою відповідю Рибки.

          529.10.11, 11:30Відповідь на 3 від Райден

          Спасибі за посилання, мосьпане! Я розумію розмовну росіянську (маю відмінниј атестат з росіянської), але справа в сповненні націјональної ідеї. Росіянська в Україні мов 25-ј кадр у дешевих росіянських т/с. Вона вплива на свідомість, світоспријняття, менталітет людини. Думаю, тепер ви не здивуєтеся: чому мільјони виборців проголосували за Віктора Хведоровича і јого банду. Я жодним чином не маю злісного наміру образити росіянців, але двомовність шкодить і рујнує Україну. До того ж футбол, якиј коментують різномовні коментатори, скидається на футбольну пародію, що зело втомлює, виснажує і дратує глядача. Надіюсь, я розвіяв пана переконання щодо другої мови в Україні.

            629.10.11, 20:04

            Мабуть, кожний судить іншого в міру власної розбещеності?

              730.10.11, 18:22Відповідь на 5 від нік повинен

              Я з Вами повністю згоден. В США та Англії дуже схожі стосунки, як в нас з росією. Можливо це через мову... Через коментаторів більшість тепер дивляться футбол без звуку.

                831.10.11, 11:20Відповідь на 7 від Райден

                Діјсно так. Краще дивитися без звуку, ніж з такою озвучкою, від якої кануде. Задача окупаціјної влади зробити українців психічно хворими з роздвоєнням особистості. Візьміть наприклад любу сучасну газету: через речення, шпальту міняється мова або загалом цілковитиј суржик. Отже, я діјшов такого висновку: коли телевізіјниј канал українськиј, то він має бути українською. А якщо панство бажа переглядати іноземні канали, то для цього є супутникове або кабельне ТБ.

                  931.10.11, 11:34Відповідь на 8 від нік повинен

                  Я згоден. А от схід - навряд чи. Що раз більше людей розмовляють російською, що примушує розмовляти такою ж мовою деяких україномовних. Це тягнеться як ланцюжок і протистояти цьому потрібно було одразу після незалежності. Єдиний вихід вчити в школах ще й українську, наскільки я знаю таке є, але мало в яких школах. Там можна зустріти патріотів, є немало, але багато людей вважає так як оце, вибачаюся, бидло - http://narod.i.ua/user/3380194/.