хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Естонія - Україна - 0:2. Обзор

Друга перемога збірної України, після 4-матчевої серії невдач! Збірну Болгарії та Естонії вважали рівними командами, напевно, очікування виправданні такими же рахунком, як з Болгарією, проте ця команда виглядає краще в ігровому плані. Можливо, сьогодні це не було дуже помітно, проте це підтверджує друге місце, де Естонія залишила по заді Словенію та Сербію(Словенія перемогла й тепер Естонія поїде на Євро). Естонія - є дуже командною збірною, грає виключно на контратаках. Чому сьогодні булп не та Естонія? Варіантів декілька: 1.) вони були зосереджені на матчі Словенія - Сербія, який мав вирішити, чи поїде Естонія на Євро-2012. 2.) Матч не був дуже важливий й вони грали розслаблено. 3.) В стартовому складі Естонії не було лідера й кращого бомбардира Костянтина Васільєва, який вийшовши на заміну в матчі з північною Ірландією добув збірній Естонії перемогу і є, на разі, кращим бомбардиром Естонії в відбірному раунді Євро-2012.
Перший тайм збірна України виглядала дуже впевнено, не давши створити Естонії жодного моменту, зокрема декілька не представляючи собою небезпеки, дальніх ударів(Кінк). Ми теж били з далеку, а саме цпеціалісти з дальніх ударів Тимкщук, Алієв, Коноплянка, хоча й вони великої небезпеки не представляли. Навіси й кутові теж не були не безпечними для достатньо високого Рибки це не проблема. Були й у нас на Навіси, на високих Ярмоленка та Міловського - великої небезпеки не представляли. Похвалю роботу в центрі, він створював багато моментів, комбінував з флангами, контролював м'яч, пресингував, але на стадії на завершення нічого не виходило. Хоча, відверто, бігали й працювали обидві команди мало.
Впевнено зігравши матч з Болгарію, забивши перший гол, не тільки в матчі, але й свій за збірну України, Селін виглядав не досить впевнено, хоча й роботи мав не багато. Боявся ходити далеко в атаку, в той час як Бутко, встигав відпрацьовувати і в обороні, де майже не мав роботи і в атаці, що правда підклю чався досить без результативно, оскільки атаки, в основному, проводили центром. Що правда, пас на Алієва віддав він.
Алієв, може й з поганими кондиціями, проте сьогодні був схожий на плеймекера і, як я вже сказав, відзначився голом. Тимощук, не привично для нього, теж грав більше до воріт, і навіть віддав передачу на Гусєва: 45 +1. Гол! Тимощук віддав передачу вперед на Гусєва, той ввійшов з м'ячем в штрафну й прокинув м'яч мимо воротаря.
В другому таймі, після виходу їхнього лідера, Костянтина Васільєва, естонці трохи пожвавилися, хоча моментів створити так і не змогли.Загалом оборона виглядала досить не погано, хоча якщо придивитись, то помилок хватало. Забили дуже важливий гол, на 68 хвилині: Ярмоленка віддав пас Бутко в здовж штрафної на доганяння, Бутко прострілив назад на набігшого Алієва і той впевнено загнав м'яч в ворота. Ще раз відзначу, що Алієв в цьому матчі виглядав дуже впевнено й, як на мене, був кращий в цьому матчі. Урок рижій гарпії.
Той же Селін, який, як я казав виглядав не дуже впевнено порушив правила в нашій штрафній, не знаю, симуляція це була чи ні, Костя Васільєв, лідер й кращий бомбардир Збірної Естонії не зміг реалізувати пенальті. Рибка виручив. Колись на чемпіонаті молодіжок серед збірних замінили, перед серією пенальті, замінили Андрія П 'ятова на Олександра Рибку, оскільки перший аж ніяк не спец по 11-ти метрових. Недавно, на Cyprus Cup, де Україна здобула перемогу завдяки Олександру Шовковському, який в першому матчі проти Руминії вийшов перед серією пенальті на заміну й відбив майже усі удари. В наступному матчі він вже вийшов в старті й знову переміг в серії пенальті.
Проте я не вважаю Рибку оптимальним варіантом, оскільки роботи в нього сьогодні було мало, зокрема пенальті. Та й не досвідчений він. А проте що він не рівня Шовковському у відбиванню пенальті й говорити не треба.
Це перша перемога Блохіна у чужих стінах і, сподіваюсь, не остання.
P.S.Ці команди, Болгарію та Естонію збірна зобов'язана перемагати. На Євро таких команд не буде(і в такому стані). Якби це був офіційний матч, Естонія виглядала би краще. Ці матчі може й додають трохи оптимізму, проте запитання залишаються. Блохін говорить, що це товариські матчі, команда тільки створюється. Можуть бути й поразки. До Євро менше року, а збірна ще не виразна. Баль говорить що оптимальний склад вже є, Блохін мовчить. Навіщо мучити гравців для проб(Тим паче, якщо(?) оптимальний склад вже є), в клубів важкий календар, ігри в Лізі Європи та Чемпіонів. 
До речі, ще на рахунок Інтеру. Вчора відбувались цікаві речі: на форумах в інтернеті люди, які дивились трансляцію в інтернеті чи на Інтер+ кричали(писали) гол, потім ще раз коли забив Алієв, а потім ще раз(!) ті, що дивилися матч в записі, коли забивав Гусєв.lol
3

Коментарі

112.10.11, 20:18

Добре,якщо я помиляюсь,але зганьбимось ми з цим Блохіним...

    212.10.11, 20:39Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

    Не одобряю його назначення, але з ним згоден. В товарняках різне може бути, поразки не виключення. Всіх суперників ми переграли або грали на рівні, але зажди щось бракувло. Звичайна стадія створення. Проте, чи встигне ві щось створити?

    До речі - http://fanaty.in.ua/index.php?option=com_hekimablog&article=95:Eston-ya-Ukra-na-0-2-Obzor&Itemid=79

      312.10.11, 20:59Відповідь на 2 від Райден

      Не одобряю його назначення, але з ним згоден. В товарняках різне може бути, поразки не виключення. Всіх суперників ми переграли або грали на рівні, але зажди щось бракувло. Звичайна стадія створення. Проте, чи встигне ві щось створити?

      До речі - http://fanaty.in.ua/index.php?option=com_hekimablog&article=95:Eston-ya-Ukra-na-0-2-Obzor&Itemid=79
      Зараз я підкоригую- поставлю Детальніше.До речі,там було посилання на відео про Алієва.Я в шоці.Зробив замітку - http://blog.i.ua/community/3889/810395/

        413.10.11, 18:37

        Радію, шо наші входять у форму