хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Януковича обсвистали на відкритті НСК Олімпійського

Президент України Віктор Янукович був обсвистаний глядачами на урочистій церемонії відкриття головної футбольної арени країни НСК "Олімпійський", яка відбулася в суботу ввечері.

Перші неприємності для Януковича почалися під час оголошення диктором стадіону присутності Президента на арені. Публіка зустріла цей факт негативними вигуками "фу".

Але, як виявилося, це були лише "квіточки".

Коли Віктор Федерович почав оголошувати вступну промову, стадіон просто "вибухнув". Свист і гул, які підняли глядачі, був настільки потужний, що Янукович був змушений перервати свій виступ.

До честі Президента, його збентеження тривало недовго, і через кілька секунд він продовжив свою промову, незважаючи на вигуки. А його остання фраза, в якій він оголосив "Олімпійський" відкритим, була навіть зустрінута бурхливими оплесками.

Зазначимо, що дісталося від глядачів не тільки Януковичу, але і донецькому "Шахтарю". Коли в рамках шоу представляли клуби футбольної Прем'єр-ліги, публіка підняла свист при оголошенні команди "Шахтар".

Трапилися на відкритті ще кілька інцидентів. За 10 хвилин до старту офіційної церемонії на поле вибігли дівчата з FEMEN. Це дуже сподобалася глядачам, які аплодували, але не сподобалося охороні. Стюардам довелося на руках виносити активісток з поля.

А під час самого шоу на "Олімпійському" спалахнула пожежа. Від піротехнічних ефектів загорівся банер на даху стадіону, а його гарячі частини стали падати на поле. Склалося враження, що співробітники арени були не готові до такого розвитку подій і хвилин п'ять банер собі потихеньку горів.

Потім деякий час туди-сюди біля загоряння бігав чоловік, і лише ще через декілька хвилин на допомогу до нього "наспів" вогнегасник.

tochka.net


http://kardashchuk.ucoz.ua

5

Коментарі

анонім

19.10.11, 09:08

"В реконструкцію стадіону було заложкно багато талановитих людей" -- це Овощ що мав на увазі?

    29.10.11, 09:14Відповідь на 1 від анонім

    Золоті ручки. Непевне й йому щось дісталось.

      39.10.11, 09:16Відповідь на 1 від анонім

      Жартую звсісно, Гермен промову писала, напевно хотіла так похвалити робітників.

        49.10.11, 09:23

        Доцент,тоєсть прахвєсар:"Хулігани зрєнія,тоєсть слуха,лішают!!!!! "

          510.10.11, 01:17